Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 211
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 1 500
Еха браво за наградите. И аз много искам кърпа,чадър,топка,ама няма... Късно съм почнала да играя явно.  Confused

# 1 501
Пристигнаха локумите на ММ от играта на Сладки времена. Heart Eyes В много хубава кутия са и не знам вътре колко кутии локум има (много хубаво са подредени и ме мързи да ги вадя сега и после пак да ги слагам), обаче тежи три кила, а това си е доооста локум. Grinning
Скрит текст:
Да ви е сладко!В такава кутия беше и наградата ми от Лукчета и аз мн.я харесах(дори я пазя и в нея са разни дреболии).А покрай Вас съм добрия вестоносец(като споделихте за изтеглените награди от локумите и фоотприм)-гледам името на жената на мой първи братовчед и много я зарадвах-тя не знаеше милата...
Днес реших да се  пробвам за шезлонг от Белвита, но увеличих кутиите на три...друго вече не чакам Sad

# 1 502
  • София
Ха сега,признайте кой е на Китен.До нас има чадър"Ная",хавлия на Милка,хл.чанта на Туборг,чаша на Якобс?Ние сме нещо подобно-чадър и хавлия "Ная",сп.бутилка на Бонибон и хавлия на Чупа!
Че запознайте се , де. Срам ли те е ?  Joy
Ха ха... това истински ме разсмя. Много яко.  smile3532

# 1 503
  • София
Наистина, най-хубави са наградите, които успяват да ни влезат в употреба - особено ако си имал нужда точно от това.
Та в тоя ред на мисли, извинявайте за тъпия въпрос, ама спортното шише от Бонибон с какво е по-добро от едно пластмасово шише?
Когато го спечелих, ММ много се зарядва, защото му предстои операция и мислеше, че шишето има нещо като сламка и може да се отваря със зъби, та като му набучат системите в болницата, ще може да пие легнал. И го гледа шишето и се чуди - винтова капачка и широк отвор, нищо специално. Само дето може да се закача. Но пък е по-обемно и заема повече място от обикновените шишета.
Ще го ползвате ли?

# 1 504
  • при късмета
Аз мисля да ползвам шишето да слагам вода за у-ще на детето. Другите бутилки, които се водят спортни имат нещо като биберон отгоре и може да се пие от него, както и затварянето му с него е стабилно и не тече. Това няма ли?

# 1 505
Сега, преди да отида на екскурзия, разглеждах оборудването за къмпинг в един магазин и видях много подобни шишета по 9 лв. И на етикета си пишеше алуминиево шише. Предполагам, че просто са по-здрави. А и пластмасата отделяла вредни радикали във водата (не съм сигурна какво означава това и не отдавам значение, но много хора го твърдят напоследък). От друга страна, алуминият не е ли отровен?..

# 1 506
  • София
Регистрирах 3 кода на Житница. Наденицата много ми харесва, ще си купя пак. Simple Smile Пък дано спечеля.
Също регистрирах втори код на Бонибон и пак нищо...  Rolling Eyes
Най-после ми звъннаха за наградата от Сушард от преди месец и нещо. Peace

# 1 507
  • при късмета
Алуминият не е отровен. За това и преди и сега термосите се правят с алуминиево вътрешно тяло. Имат и други предимства, като задържане на температура, независимо топло или студено. Също са здрави и леки, пак заради материала.
Виж пластмасите са различни и не всички са предназначени за многократна употреба, за това са и обозначени.
Родопската наденица на Житница никак не е лоша м/у другото

# 1 508
  • Телиш/Плевен
Сега регистрирах код в Деликатес Житница - изписва ми "Участваш в седмично теглене за Хамак и Грил, Барбекю и Маса с 4 стола.", а това ми е едва вторият код, като първият е от предходната седмица. Значи са с натрупване?
Не са с натрупване уж, май нещо са сбъркали, че ти е изписало така. Thinking
Ето как е при мен:
Скрит текст:

Крачкомера от Бонибон го имам едва от вчера, но и аз почти не съм го сваляла (само когато се къпах и спах). Много ми харесва! Heart Eyes

За наградите - аз винаги играя за такива, които биха ми влезли в употреба, така че имам много полезни неща и с кеф си ги ползвам. Heart Eyes На море не сме ходили от няколко години, но с ММ ходим за риба и там ползваме чадъра от Ная, някои от спечелените хавлии, хладилната чанта на Туборг, сгъваемите прибори от Леки, също и едно много полезно нещо, дето е няколко неща в едно (фенерче, компас, свирка, огледалце и не помня какво още), което преди години спечелих от Кока-Кола. ММ пък ходи на работа с чашите на Белвита или Милка (понеже шофира до работа и му е много удобно кафето да е в такава чаша), сега и кутията от Белвита ще влезе в употреба, тъй като ще си носи обяда в нея. Като тръгнем на дълъг път, сакът от Стела Артоа ни върши чудесна работа, защото събира почти всичкия ни багаж. Даже тази година майка и татко ходиха със същия сак на морето. Абе нямам награда, която да съм спечелила и да съм се чудила какво да я правя, всички съм спечелила с кеф и си ги ползвам. Heart Eyes

denyil, благодаря ти! Heart Eyes Дано следващия път имаш късмет за шезлонг! Hug

sea.sea, късмет! Hug И моята дестинация уж не е баш от най-желаните, но си трябва късмет. Аз почти съм събрала за втори билет, а отделно майка ми и сестра ми също ми събират капачки и вероятно ще успея да купя поне три билета. И много силно ще си стискам палци да ме изтеглят! Praynig

Родопската наденица на Житница никак не е лоша м/у другото
На мен ми е любимата и само ме е яд, че ММ не я харесва и специално заради него обикалям да търся шопска (която също не е лоша, но родопската си ми е слабост от години Heart Eyes).

# 1 509
Действително, сега си отворих профила в Житница и ми изписва, че участвам само за хамак и грил. Другият надпис е бил някаква грешка на сайта. Simple Smile

# 1 510
  • София
Да, шишето е най-обикновено, алуминиево. Няма "биберон". Не работи като термос, водата вътре се затопля като при другите шишета. На упътването пише, да не се наливат горещи неща вътре. Не съм химик, но алуминият не е много полезен.
У дома и на работа ползваме стъклени бутилки, а не пластмасови.
Не знам дали с течение на времето ще му намеря някакво приложение.
И аз исках крачкомер, но ми се падна този китайски боклук - разочарована съм.

# 1 511
Ха сега,признайте кой е на Китен.До нас има чадър"Ная",хавлия на Милка,хл.чанта на Туборг,чаша на Якобс?Ние сме нещо подобно-чадър и хавлия "Ная",сп.бутилка на Бонибон и хавлия на Чупа!
Аз съм в Приморско с два чадъра Ная Joy

# 1 512
  • София
Аз съм в Приморско с два чадъра Ная Joy

Всичко ще си кажете.  hahaha

# 1 513
Аз пък имам два чадъра и около 10 хавлии всякакви,но чакам да спечеля почивка  Mr. Green

# 1 514
  • София
Ще си кажете кой къде ползва наградите.  Laughing И аз съм морска, ама някакви стари наградки се мотаят.

Обадили са се на ММ, че печели чадър от климатиците. А аз бях забравила да му кажа, че съм участвала от негово име, добре, че е трениран.  Laughing

Ма ко, аз съм с топката.  Wink Хич не го мисли.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт