Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 197
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Варна
Да се запиша и аз. Вчера намерих бонибон купих 2 и нищо .. Ще пробвам пак, сега ще търся наденица  Laughing
Исках и шезлонг от Белвита, но не ми се падна .

# 1 471
Имам и спортна бутилка от бонибон
Честито!Ако имаш нужда от втора-на линия съм Hug

# 1 472
  • Телиш/Плевен
Имам и спортна бутилка от бонибон
Браво, много е хубаво човек да спечели това, което иска! Heart Eyes Hug

# 1 473
  • при късмета
Благодаря ви  Hug

С още една кутия се сдобих от Белвита. Надявах се на шезлонг разбира се
Забравих вчера да напиша, че Белвита във Фантастико са на промоция. Тези, които са на 3.69 в момента са на 2.25лв. и 2 кутии стават 4.50

Получих си и очилата от Локтайд. Много добре се вижда през такива жълти стъкла но на мен изобщо не ми отиват. Или за детето, ако ги хареса, ако не ще отидат при племеницата.
Някой проверявал ли им е защитите в оптика? Аз имам приятелка, която работи в оптика, но трябва да се замъкна до нея

# 1 474
Получих си бирите от Амстел. Булпост ги доставят.

# 1 475
От Спийди носят колонките от дъвки Файв.Много са симпатични и вадят хубав и силен звук.Изкарах си ангелите-не очаквах толкова силно да загърми  Joy

# 1 476
Сега регистрирах код в Деликатес Житница - изписва ми "Участваш в седмично теглене за Хамак и Грил, Барбекю и Маса с 4 стола.", а това ми е едва вторият код, като първият е от предходната седмица. Значи са с натрупване?

# 1 477
  • София
Момичета, на кой номер се потвърждаваха наградите от Бонибон. Спечелих бутилка още миналата седмица, но съвсем съм изключила да я заявя.
Благодаря предварително

# 1 478
  • Сандански
Тъпите от Лео дали на брат ми кутията от белвита  при положение, че казал, че съм на училище и като се прибера да дойде ама него го мързяло тогава и сега ни звънат да им ходим в офиса, а аз няма да се занимавам да ходя ако иска да идва за една кутия аз да им върша работата в случая те не са прави. Тъпа история ама не могат да ме искарат виновен в случая нали те не ми носят къща, а кутия?

# 1 479
Еее само аз нямам мостри от Виши  Joy
ПП: Дори не съм се регистрирал  Joy
Имаш шанс сега раздават мостри на фон дьо тен http://www.vichy.bg/DERMABLEND/%D0%B3%D0%B0%D0%BC%D0%B0/r1647.aspx Laughing
Сега ги видях Вие съгласихте ли се да ви оведомяват по телефон и имейл?

Не Peace

ММ има хамак от амстел, но сме на море...дали ще стане  да пренасоча пратката Thinking

# 1 480
Тъпите от Лео дали на брат ми кутията от белвита  при положение, че казал, че съм на училище и като се прибера да дойде ама него го мързяло тогава и сега ни звънат да им ходим в офиса, а аз няма да се занимавам да ходя ако иска да идва за една кутия аз да им върша работата в случая те не са прави. Тъпа история ама не могат да ме искарат виновен в случая нали те не ми носят къща, а кутия?
Дали са му кутията и искат сега да им носиш бележката ли?Знаеш ли къде им е офиса(в Орландовци...)

# 1 481
Те хамаците сигурно ще ги пратят за нова година..та няма нужда да я пренасочваш MTV.

# 1 482
  • I want it all and I want it now.
За хамаците срока за отговор е до 3 юли. Явно ще ги дават поне 1 месец и нещо след това  Joy

# 1 483
  • Под Слънцето
Сега регистрирах код в Деликатес Житница - изписва ми "Участваш в седмично теглене за Хамак и Грил, Барбекю и Маса с 4 стола.", а това ми е едва вторият код, като първият е от предходната седмица. Значи са с натрупване?

Аз разбирам така : всеки регнат код участва за текущата седмица, а общо 20 / с натрупване през периода на играта/ са за голяма награда

# 1 484
  • София
Ха сега,признайте кой е на Китен.До нас има чадър"Ная",хавлия на Милка,хл.чанта на Туборг,чаша на Якобс?Ние сме нещо подобно-чадър и хавлия "Ная",сп.бутилка на Бонибон и хавлия на Чупа!

Общи условия

Активация на акаунт