Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 197
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
За Житница - моите кодове също са от София, но започват с RF и 6X и не печеля. Не мисля, че това е от значение.

# 1 456
  • при късмета
Аз имам 3 кода на житница започващи с 6 и след това и цифри и букви и 3 започващи VRN
Сдобих се днес с още 2, не съм ги регистрирала още.
Ако трябва да караме на наденица докато спечеля, ще ме линчуват вкъщи  hahaha

Днес имам 5 лв. от лотарията, от новите билети. Т.е. нямам печалба, върнах си парите за билета

И във Фантастико в Люлин 6 се появиха бонибон с кодове

# 1 457
  • Под Слънцето
Някой  не ще ли да менка батерия за моя селфистик от Лафка? Даже не знам как да го заявя..

# 1 458
Моя код дето спечели от житница е с 6L и е от Варна. Мисля че нямат значение буквите и цифрите newsm78

# 1 459
  • Телиш/Плевен
Аз съм на мнение, че всичко е до късмет, а не до код, град и т.н. Peace
Иначе не печеля от Житница, но ще продължавам да участвам, вкъщи харесваме надениците. eat

Някой беше писал, че пак ще има лотария на НАП с касови бележки, тъкмо сега чета за нея - ето малко информация. От предишната нищо не спечелих, но ми беше приятно да участвам, така че и сега няма да пропусна.

# 1 460
  • Под Слънцето
Кат се сетя как им тараших в кофата на магазина за бележките и тъпчех в торби .. И нищо не забърсах с хиляди бележки регнати..  #Cussing out #Cussing out

# 1 461
Аз съм на мнение, че всичко е до късмет, а не до код, град и т.н. Peace
Иначе не печеля от Житница, но ще продължавам да участвам, вкъщи харесваме надениците. eat

Някой беше писал, че пак ще има лотария на НАП с касови бележки, тъкмо сега чета за нея - ето малко информация. От предишната нищо не спечелих, но ми беше приятно да участвам, така че и сега няма да пропусна.
Добре де, къде ги съхранявате толкова време толкова бележки 🙄
По 2-3 на ден средно сигурно един чувал ще събера 😁

# 1 462
Аз миналата година през юли се отказах, то милиони бележки, какъв е шанса аз да спечеля... За тая игра ако реша да участвам мога без да се моля да си събирам бележки, но сякаш нямам голямо желание да играя, нямам и време .. то да излезе по-пълно инфо първо де... То на предната игра беше интересно в началото, по едно време ти писва да се занимаваш...аз както и ги сканирах, че ако избледнеят..

# 1 463
  • Телиш/Плевен
Добре де, къде ги съхранявате толкова време толкова бележки
По 2-3 на ден средно сигурно един чувал ще събера
Имам една сгъваема табуретка (такова чудо, като кутия с капак е), та в нея ги държах. Даже не бях стигнала и до половината ѝ, а имах над хиляда бележки.

# 1 464
  • Варна
Благодаря, Лале в дъжда, pebalss и cvete7575! Така и предполагах.  Party

В играта на НАП не мисля да участвам.  Naughty Миналата година събирах бележки, регистрирах ги и нищичко. Много е минимален шанса за печалба. Rolling Eyes

# 1 465
Благодаря, Лале в дъжда, pebalss и cvete7575! Така и предполагах.  Party

В играта на НАП не мисля да участвам.  Naughty Миналата година събирах бележки, регистрирах ги и нищичко. Много е минимален шанса за печалба. Rolling Eyes
Шанса е само първите 2-3 седмици докато народа се зариби. След това рязко спада.

# 1 466
  • при късмета
Имам и спортна бутилка от бонибон

# 1 467
Еее само аз нямам мостри от Виши  Joy
ПП: Дори не съм се регистрирал  Joy
Имаш шанс сега раздават мостри на фон дьо тен http://www.vichy.bg/DERMABLEND/%D0%B3%D0%B0%D0%BC%D0%B0/r1647.aspx Laughing

# 1 468
  • Сандански
Еее само аз нямам мостри от Виши  Joy
ПП: Дори не съм се регистрирал  Joy
Имаш шанс сега раздават мостри на фон дьо тен http://www.vichy.bg/DERMABLEND/%D0%B3%D0%B0%D0%BC%D0%B0/r1647.aspx Laughing
Сега ги видях Вие съгласихте ли се да ви оведомяват по телефон и имейл?

# 1 469
Благодаря - не бях видяла новите мостри Simple Smile На мен така и така ми пращат всякакъв спам по имейла, а телефона съм го писала на толкова места, че вече няма значение - ако се обади някой подозрителен, ще го блокирам веднага, не си падам по този тип запознанства.

Впрочем, на тях им е все едно - не вярвам някъде да следят на кого са изпратили. Миналата година се забавиха с някакви мостри - чаках около месец, всички ги получиха, освен мен. Реших, че не съм си изпратила данните правилно и попълних наново (на мое име, адрес и телефон) и те ми изпратиха 2 плика.

Общи условия

Активация на акаунт