Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 197
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
С дневна награда от Активия съм - термална вода. Бонибон ме водят с 7 бройки, добре че имам две племеннички, дето много ги ядат.  Laughing Та приключих с Бонибон аз, а исках крачкомер.

# 1 441
Можеш ти да и подариш вилата  Mr. Green
И аз се чудя къде ще го закачам хамака от амстел освен Ивайло да ни покани на гости.
AniMM аз съм съгласна Ивайло да ми подари вила, пък аз ще го каня да ползва хамака от време на време Joy Joy Joy

# 1 442
denyil мерси! Обаче с това саниране около нас няма удобни дървета. Пък и да не правя сеир на мангалите дето санират просто не е подходящо hahaha

# 1 443
Тазседмичните победители в Нова Бразилия:
Валентин Бенев, Марияна Дойнова, Пенка Петкова, Даринка Ванкова, Стела Димитрова

Не се избират с томбола, така че няма смисъл тези, които само спамят играта и преписват чужди постове да продължават да участват. И двата вида награди (седмичните и билбордовете), се раздават по преценка на жури.

# 1 444
  • Варна
Сега получих два СМС-а от Лео експрес, предполагам, че са наградите от Бонибон, но във всеки от тях ми пише, че дължа 4.068 лв. Какво пише на вашите, дали е някакъв бъг? Абсурдно ми се струва да трябва да се плаща за доставката. Rolling Eyes

# 1 445
Много смешна тази игра на кафето.Има една баба дето за позитивното на Старост написала нерадост..
Нещо не я избива на позитивизъм Mr. Green

# 1 446
В галерията на кафето има много тъпи и категорично не-позитивни определения. Има и доста хора, които не са писали нищо, но са се регистрирали (излиза им само името), а има и такива, които са преписвали по-предни постове. Наистина ще е по-добре да престанат.

# 1 447
  • Телиш/Плевен
Сега получих два СМС-а от Лео експрес, предполагам, че са наградите от Бонибон, но във всеки от тях ми пише, че дължа 4.068 лв. Какво пише на вашите, дали е някакъв бъг? Абсурдно ми се струва да трябва да се плаща за доставката. Rolling Eyes
Аз имах две пратки при тях (от Бонибон и Белвита), но никаква доставка не пишеше в SMS-а. Вероятно е някаква грешка.

# 1 448
Грешка е...и аз сега получих такива смс-и, а още сутринта пристигнаха кутията от Белвита и крачкомера

# 1 449
  • Русе
Грешка е, и аз получих такъв смс, а още сутринта ми донесоха кутията.

# 1 450
  • София
Я да видим сега, дали има "конспирация" и с кодовете на Житница.  newsm78
Моите кодове, софийски, всичките започват с RJ3.... .
Има ли спечелили софиянци от надениците?  Crazy  Thinking
Моите кодове също започваха с RJ, а такива сред печелившите няма  newsm78
Не че съм конспиративно настроена но работата ми намирисва както при Бритос.... софиянците са извън борда. И наверно така ще е и занапред.
Сега вместо пържоли на грил, ще трябва да ядем наденица (само с кодове) на тиган  hahaha.
ю-хууу това ми хареса Laughing
От Куинс тези хора ме отказаха. И възглавница им се свиди за мен, камо ли пък друго. Така че =>слагам край тук и сега.
Друго няма.....засега.

# 1 451
  • Samokov
Момичета  някоя от вас да си е получила душ пяната от Нивея за тестване.Сега се сетих , то май минаха 2 месеца вече
Аз им писах наскоро и я получих

# 1 452
Днес в пощенската кутия намерих плика от Виши, две пакетчета са вътре.

# 1 453
И моите мостри от Виши са дошли днес.

# 1 454
  • Сандански
Еее само аз нямам мостри от Виши  Joy
ПП: Дори не съм се регистрирал  Joy

Общи условия

Активация на акаунт