Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 197
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 1 485
# 1 486
Момичета, на кой номер се потвърждаваха наградите от Бонибон. Спечелих бутилка още миналата седмица, но съвсем съм изключила да я заявя.
Благодаря предварително
0898 150 551

Още не съм ходила на море, но иначе и аз имам пълен комплект принадлежности за плаж (всичко без чадър - така и не спечелих от Ная).  Wink) Обичам да си ползвам наградите и изобщо не ходя на плаж за да ме гледат колко са ми маркови кърпите и чадърите - ако някой раздаваше и прилични бански, и тях щях да ползвам.

# 1 487
  • Под Слънцето
Ха сега,признайте кой е на Китен.До нас има чадър"Ная",хавлия на Милка,хл.чанта на Туборг,чаша на Якобс?Ние сме нещо подобно-чадър и хавлия "Ная",сп.бутилка на Бонибон и хавлия на Чупа!

Че запознайте се , де. Срам ли те е ?  Joy

# 1 488
  • София
Ми няма никой.Освен да се развикам,кой е от бг мамма! Laughing

# 1 489
О,и аз съм така-мисля тази година да сме с кърпи:две ММ,една Ная и една Ментина-кефят ме награди,които ми влизат в употреба. А да каже,че крачкомера-не съм го сваляла от седмица(от години не бях носила постоянно часовник, не че нямам,)но  този ми е удобен.

# 1 490
  • София
Момичета, на кой номер се потвърждаваха наградите от Бонибон. Спечелих бутилка още миналата седмица, но съвсем съм изключила да я заявя.
Благодаря предварително
0898 150 551

Още не съм ходила на море, но иначе и аз имам пълен комплект принадлежности за плаж (всичко без чадър - така и не спечелих от Ная).  Wink) Обичам да си ползвам наградите и изобщо не ходя на плаж за да ме гледат колко са ми маркови кърпите и чадърите - ако някой раздаваше и прилични бански, и тях щях да ползвам.

Благодаря Петя  bouquet
Аз пък натрупах 3 различни хавлии за плаж, а тази година най-вероятно ще пропуснем морето  Sad

# 1 491
  • София
Бонибон не ме харесват и това е, вече съм регистрирала 7,8 кода и нищо. Сега играя само за екскурзия от кока кола. Там за определена екскурзия ли се играе, че не можах да разбера?

Иначе днес съм с 20 лв от новия билет на лотарията.

Часовникът от ММ го подарих на брат ми, а ММ използва кутията на белвита за обяда си, много му хареса.  Simple Smile

# 1 492
  • Под Слънцето

С тениска на учебното ни заведение бях  в Барселона  и се разминавам с двойка . Изведнъж момичето се сепна и вика на български Здрасте и ти ли си от там? И ми се хили.  Та .. предлагам на бгмама да пуснат на достъпна цена тениски или да ги раздават като награди за щяло и нещяло  Joy
Ама тва си е и идея за тези магазини, с продавачите на разни тениски, че като ги гледам , са накичили основно тъмни цветове и разни еднакви  надписи..  Peace

# 1 493
  • Телиш/Плевен
Там за определена екскурзия ли се играе, че не можах да разбера?
Да, като събереш 20 кода и тръгнеш да купуваш билет за томболата, избираш за коя екскурзия да участваш. Hug

# 1 494
Ха сега,признайте кой е на Китен.До нас има чадър"Ная",хавлия на Милка,хл.чанта на Туборг,чаша на Якобс?Ние сме нещо подобно-чадър и хавлия "Ная",сп.бутилка на Бонибон и хавлия на Чупа!
Развесели ме Hug

# 1 495
  • при късмета
О, за плаж и аз съм напълно оборудвана от игри. 2 години ходим с хавлии от нивея за мъжа ми, на мура за мен и за детето хавлията от играта на Теди преди 3 години. На мъжа ми и на детето са доста плътни и не са мръднали за толкова плажове, включително и на солена вода на море.
Сега за всеки имам резерви, пак от игри.
Надуваеми топки също имам. Леле това ме подсети, че с размяната на футболната топка за ММ бях обещала и подарък надуваема и забравих да го сложа.  ooooh! Бързо да ме подсеща с който разменихме, нищо, че беше преди 2 месеца, пак се сетих  Embarassed
И хладилна чанта имам на Туборг и за плаж не знам, но за пътуване върши чудесна работа.
И аз обичам награди, които ползвам
olivena, приятна почивка! Още някой писа, че е на море, та може и на един плаж да сте  hahaha

# 1 496

С тениска на учебното ни заведение бях  в Барселона  и се разминавам с двойка . Изведнъж момичето се сепна и вика на български Здрасте и ти ли си от там? И ми се хили.  Та .. предлагам на бгмама да пуснат на достъпна цена тениски или да ги раздават като награди за щяло и нещяло  Joy
Ама тва си е и идея за тези магазини, с продавачите на разни тениски, че като ги гледам , са накичили основно тъмни цветове и разни еднакви  надписи..  Peace
О,аз така си ходя в квартала с тениската от Леко и ме вижда пощальна-вика ми да не съм почнала работа към Леко,а като разбра,че е от игри и ми разказва 15 мин.той какви неща е печелил...сродна душа излезе.

# 1 497
Бонибон не ме харесват и това е, вече съм регистрирала 7,8 кода и нищо. Сега играя само за екскурзия от кока кола. Там за определена екскурзия ли се играе, че не можах да разбера?

Иначе днес съм с 20 лв от новия билет на лотарията.

Часовникът от ММ го подарих на брат ми, а ММ използва кутията на белвита за обяда си, много му хареса.  Simple Smile

Кой е този нов билет?

# 1 498
  • Телиш/Плевен
Пристигнаха локумите на ММ от играта на Сладки времена. Heart Eyes В много хубава кутия са и не знам вътре колко кутии локум има (много хубаво са подредени и ме мързи да ги вадя сега и после пак да ги слагам), обаче тежи три кила, а това си е доооста локум. Grinning
Скрит текст:

# 1 499
  • София
Благодаря Лаленце, дестинацията, която съм избрала не е от най-посещаваните, дано нямам много конкуренция.  Mr. Green

Ето го билетът : https://7777.bg/lottery_tickets/world_tour/

Общи условия

Активация на акаунт