Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 750
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 195
Печеля колонка от дъвките Simple Smile Вчера видях,че имам мейл,не бях проверявала печелившите в сайта.Обадиха ми се от Тип-Топ,че ми носят чаша от Орео,но не си бяхме в къщи и сега трябва да ходя да им търся офиса.Чакам и сак от Чупа чупс.Искам да участвам в играта на Бонибон,но не намирам,нито с код,нито без...Честито на всички за наградите Simple Smile
Повече от месец си чакам чашите от Орео. 3 са Sad

# 196
 newsm44 Спечелих преса за коса от Мерилин .Не мога да повярвам .Миналата година регистрирах толкова много кодове и нищо не спечелих а сега от втория код я спечелих .

# 197
  • Сандански
Това от 5 гр, е по-скоро малко кюлче, а не плочка Simple Smile А аз тогава не участвах в играта на лепилото; затова пък, когато Тео слагаха пръстени в пластмасовите си сапуни, накупих мноого (но така и не намерих) )))
Това със сапуните си го спомням, но беше много забавно да си миеш ръцете с надеждата нещо да ти задращи  Mr. Green
Дали вярно е бил в съпуна залостен. 😂😂😂

# 198
Печеля колонка от дъвките Simple Smile Вчера видях,че имам мейл,не бях проверявала печелившите в сайта.Обадиха ми се от Тип-Топ,че ми носят чаша от Орео,но не си бяхме в къщи и сега трябва да ходя да им търся офиса.Чакам и сак от Чупа чупс.Искам да участвам в играта на Бонибон,но не намирам,нито с код,нито без...Честито на всички за наградите Simple Smile
Повече от месец си чакам чашите от Орео. 3 са Sad
Обади се на Тип-Топ куриер в твоя град,или пиши на Орео.Имах три чаши преди това и ми ги донесоха след около 2-3 седмици.

# 199
Десислава Тодорова, честито! Simple Smile Хубави награди, жалко, че нямам близки, които да пушат))

Ивайло, те даже бяха две промоциите на Тео (през няколко години) и пръстените бяха различни модели. И в рекламите си беше обяснено, че пръстенът е вътре в самия сапун - сложен още при изливането. Имам един малък металотърсач (за търсене на кабели в стените), ама ме беше срам да го ползвам в магазина, та сигурно затова и не намерих нищо...

# 200
  • Сандански
Десислава Тодорова, честито! Simple Smile Хубави награди, жалко, че нямам близки, които да пушат))

Ивайло, те даже бяха две промоциите на Тео (през няколко години) и пръстените бяха различни модели. И в рекламите си беше обяснено, че пръстенът е вътре в самия сапун - сложен още при изливането. Имам един малък металотърсач (за търсене на кабели в стените), ама ме беше срам да го ползвам в магазина, та сигурно затова и не намерих нищо...
Аз ако имах металотърсач... ама и то сигурно не са слагали много пръстени и са ги намерили хора който не подозират май се сещам за опаковките тогава.
Аз си мия ръцете много защото съм гнуслив щяха да ми влязат в употреба 😂😂😂

# 201
Сапуните им са твърди и се изхабяват бавно. И аз си мия ръцете често, но предпочитам течен сапун Simple Smile Затова пък са евтини - ако сложат пак пръстени някой ден, пак ще накупя - не толкова заради наградата, колкото защото ми е забавно да търся Wink Едно време имаше и някаква игра със златно зрънце кафе, скрито в самата кутия с кафе (не помня марката) - не пия толкова често мляно кафе - предпочитам 3 в 1 и заради това, нямах възможност да участвам активно.

# 202
Никой не поиска кода от близалката, а сутринта, както се редя на опашка в магазина, се оказа, че съм точно до близалките. Почудих им се, па накрая си взех и сега ги регистрирах. Спечелих шапка с козирка.

# 203
С риск  да досадя, ще питам пак за JTN панела. Като си вляза в профила ми изписва, че нямам заявени точки, а аз съм заявила още на 10 май 1000 точки за изплащане. Поспаднати са от баланса, но не съм получила нищо, а и като заявени ги няма.

Аз се оплаках от подобен проблем с тях по-назад - в края на миналата тема. Само че при мен дори не приспадат точките, дава ми недостатъчна наличност, а имам 1070т. Съответно изписва, че нямам заявени за обмяна точки, а опитвах от различни браузъри сигурно вече 10 пъти. Писах им и няколко имейла, нищо. Не знам какво да предприема вече.

Иначе много искам да счупя каръка вече, писна ми да не печеля нищо  Laughing За Милка разбрах, че трябва да играя по-рано през деня, защото по някое време вече наградите за деня са раздадени и играеш за едното нищо. Има ли някоя друга уловка - да трябва да запишеш определено време или нещо подобно?

# 204
Аз шоколадите ги спечелих между 13.00 - 13.30 часа.

# 205
Честито за пресата, аз регистрирах вече 6 кода, ама нямах късмет. Поне знам че наитина ги дават тези награди, че започнах да се съмнявам ( всеки път играя, понеже в къщи се пушат такива цигари, но късметът не ме спохожда)

# 206
Честито за пресата, аз регистрирах вече 6 кода, ама нямах късмет. Поне знам че наитина ги дават тези награди, че започнах да се съмнявам ( всеки път играя, понеже в къщи се пушат такива цигари, но късметът не ме спохожда)
Благодаря,
Явно е въпрос на късмет , защото майка ми и една моя приятелка също участват в играта с повече кодове от мен и нищо не са спечелили . Печелившия код го регистрирах към 22:30ч.

# 207
Търся кодове за играта на сокчета и бисквити Теди.Моля, ако някой има излишни, да ми пише. Peace
Пратих ти един код на ЛС. Дано не ти е късно.

# 208
Донесоха ми бутилката с чашата от Амстел в голяма луксозна кутия все едно е 50 г уиски  Sunglasses
Направо да ти е жал да я изпиеш и да развалиш тая хубост.

# 209
  • при късмета
Излезе ми като реклама нова игра
http://apps.woman.bg/roca/index.php

Общи условия

Активация на акаунт