Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 788
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 360
Явно съм влязла в каръшка серия, 2 бележки вече регистрирах на Белвита и нищо  Tired а по принцип и кутията ми харесва, че при нас кутии се ползват ежедневно. Ще опитам още 1-2 пъти и това е  Peace
Аз регистрирах една бележка от 3 телефона /спечелих кутия/.

# 361
  • София
Втора бележка регистрирах току-що и спечелих още една кутия belvita. Първата я заявих по-рано, сега ще се обадя и за втората, дано няма проблем...

# 362
  • София
Трябваше да си получа днес колонката, но пропуснах обаждането, та за утре остава.  Simple Smile

# 363
Получих си подаръчният комплект от Dove, спечелен от темата във форума. Много ми хареса, предстои тестване.

# 364
  • Под Слънцето
Към момичетата от Варна- ако ви интересуват опаковки бонибон със стикер, пишете ми Wink   Joy

# 365
  • Перник
Томбола на H&M с покупка и рагистрация на касова бележка:
http://social.hm.com/bg_bg/summer

# 366
Получих и възглавничката на Куинс - не е лоша, от едната страна пише "Гушни ме" Simple Smile

# 367
В списъка на лепило Локтайт с печелившите са направили някакви размествания и промени, сякаш няма толкова много повтарящи се имена, а a също има и "кутийки" без имена на печеливши. Моето име също се появи като печеливш днес. Аз съм регистрирала две бележки - едната на 25.05.2015 г., а другата на 29.05.2017 г. Сега като си вляза в профила, ми дава срещу бележката от 29.05.2017 г., че печели очила. Но реално не съм получила нито имейл, нито обаждане по телефона, за да заявя данни за доставка. Как ще стане заявяването на наградите?
И моето име се появи по същия начин. Аз им писах на имейла от сайта и ми пратиха мейл.
И Ви пратих ичейл за потвърждение на доставката ли? И моето име го има два пъти, а само веднъж 1 бележка регистрирах. Аз също нямам никакъв умейл
Да писах им и ми пратиха имейл да им пратя данни за доставка.

# 368
  • Пловдив
Здравейте,някой знае ли дали в Пловдив има някъде останали очила от играта на Кола?

# 369
В списъка на лепило Локтайт с печелившите са направили някакви размествания и промени, сякаш няма толкова много повтарящи се имена, а a също има и "кутийки" без имена на печеливши. Моето име също се появи като печеливш днес. Аз съм регистрирала две бележки - едната на 25.05.2015 г., а другата на 29.05.2017 г. Сега като си вляза в профила, ми дава срещу бележката от 29.05.2017 г., че печели очила. Но реално не съм получила нито имейл, нито обаждане по телефона, за да заявя данни за доставка. Как ще стане заявяването на наградите?
И моето име се появи по същия начин. Аз им писах на имейла от сайта и ми пратиха мейл.
И Ви пратих ичейл за потвърждение на доставката ли? И моето име го има два пъти, а само веднъж 1 бележка регистрирах. Аз също нямам никакъв умейл
Да писах им и ми пратиха имейл да им пратя данни за доставка.
Много тъпо са го направили, всички да им пишем, вместо те да изпратят имейли, както е по правилата.
Може ли да ми изпратите на Лично съобщение на кой имейл да им пиша.

# 370
И аз писах на мейла на Локтайд и отговориха, че днес ще информират всички печелифши.

# 371
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Регистрирах шест кода от близалки и нищо. Сега понеже искам да спечеля батерия, няма да ми се падне. Crossing Arms Ако бях видяла по-рано, че вече има пет печеливши, нямаше да си хабя кодовете. Whistling

О, не се хаби.Аз също искам батерия, но още в 0.10ч снощи петимата печеливши за днес бяха изтеглени...

# 372
Здравейте,някой знае ли дали в Пловдив има някъде останали очила от играта на Кола?
ще проверя в нашия квартален магазин, имаха един чифт

# 373
Някой проверявал ли е очилата на кока кола дали имат защита?Хлапето ги харесва много...

# 374
  • Пловдив
ще проверя в нашия квартален магазин, имаха един чифт
Благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт