Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 788
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 375
Регистрирах шест кода от близалки и нищо. Сега понеже искам да спечеля батерия, няма да ми се падне. Crossing Arms Ако бях видяла по-рано, че вече има пет печеливши, нямаше да си хабя кодовете. Whistling

О, не се хаби.Аз също искам батерия, но още в 0.10ч снощи петимата печеливши за днес бяха изтеглени...

Ще опитам още един път, но не знам в кое часово време. Едното дете много се въодушеви от наградата и заради него ми се иска да спечеля. Шапката уцелих от раз и то в късния следобяд, но с батериите сигурно има по-голям наплив. Rolling Eyes

# 376
Получих си подаръчният комплект от Dove, спечелен от темата във форума. Много ми хареса, предстои тестване.
И аз...остава после да даваме мнение Peace

# 377
Националната лотария пак раздават бонуси - 5 бонус игри за някаква нова игра. Използвах си бонусите и със спечеленото играх на Пирамиди - най-много до 5 лв стигнах, преди да ги профукам ...

# 378
Вече 2 пъти използвам по 5 бонус игри и нищо.
И то го правя, защото тук някой беше писал, иначе изобщо не бих се занимавала.

# 379
По отношение томболата на лепила Локтайт развитието при мен от днес е, че името ми се появи още веднъж в списъка с печеливши преди малко и като си влязох в профила, видях, че и другата въведена от мен касова бележка печели очила. Но още не съм получила имейл, за да подам данни за доставка. Някой по-горе беше писал, че организаторите били казали, че днес ще разпращат имейли на всички печеливши участници. Ще изчакам още няколко дни и ако не получа нищо, ще им пиша аз на имейла, посочен в сайта за въпроси.

Днес ми доставиха и кафето от промоцията на вафлите. Нито имаше приемо-предавателен протокол, който да подпиша, нито ми дадоха служебна бележка. Само свериха кодовете от опаковките на вафлите.
Някоя от вас с предходно доставена кафе-награда получила ли е служебна бележка или указания в тази връзка /с оглед декларация на доходите пред НАП догодина/?

# 380
А някой във фейса се е похвалил, че е спечелил 50 лв от бонус игрите - малко, но все пак нещо. И аз се надявах, но не стана...

Скрит текст:
Може би организаторите са решили отново да игнорират този закон и затова не се занимават с протоколи ...

# 381
  • Сандански
Вече 2 пъти използвам по 5 бонус игри и нищо.
И то го правя, защото тук някой беше писал, иначе изобщо не бих се занимавала.

Аз си изтеглих мойте 31 лв. като ги стигнах спрях да играя. 😀

# 382
Браво! Simple Smile А аз предният път бях до 13, ако бях стигнала 20 или колкото там е минимума, щях да си ги взема...Този месец може да има и още бонуси, ще видим...

# 383
  • София
Мен всеки път ме кара да активирам мейла си, като вляза в сайта на Нац. лотария...

# 384
  • при късмета
Предишните бонуси в лотарията ги изпуснах.
Сега ми даде 5 игри на някаква нова игра, дето изобщо не разбрах, дори от демото как се играе. Спечелих цеееели 1.16лв.

# 385
Аз тази вечер си заявих още 200 лв от НЛ. 🤑 Party

# 386
Днешният въпрос на Амстел: Коя човешка кост е по-здрава от бетона? - бедрената кост

# 387
Сега се зачетох в правилата на Рех, разбрах ,че явно не съм спечелила.Чаках списъка с печаливши,но не бях видяла това: 9.5. Един месец след края на промоцията и след раздаване на всички награди, във сайта www.rexpromo.bg ще бъде публикуван окончателния списък на всички печеливши участници в томболата на REX.
 Cry От никъде нищо  #Cussing out

# 388
Печелившите на Рекс дали вече са уведомени

# 389
От Рекс при 120 награди все някои от темата трябваше да е спечелил..нещо не е наред.

Общи условия

Активация на акаунт