Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 790
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 540
честито лаленце bouquet
днес тръгнах на фризьор, слизам от колата и гледам картонче от чупа чупс, мисля няколко секунди и го вземам доста мръсничко от дъжда, но пък двойно и кода се вижда перфектно, прибирам го в джоба и се надявам да ми донесе късмет  Peace

# 541
Доволна съм от Бонибон -нацелих и бутилка (от 7 кода имам и трите малки награди).Казвайте,да пращам ли нанякъде опаковки с код,докато има още при нас... Hug

# 542
  • Пловдив
Бонибон видях в Пловдив - е денонощката на спирката на Тримонциум в посока към тунела. Може и другаде да има, но там ми направи впечатление.

# 543
Някой спечелил от Pepsi - спортен сак или стек Pepsi да си е получил наградата?

# 544
Каква е играта на pepsi?

# 545
някаква стара е.

# 546
На фейсбук страницата на Pepsi беше 45  спортен сак УЕФА: и 60 стека Pepsi на 18 май бяха публикувани печелившите

# 547
Доволна съм от Бонибон -нацелих и бутилка (от 7 кода имам и трите малки награди).Казвайте,да пращам ли нанякъде опаковки с код,докато има още при нас... Hug

Peace
Браво!
Честито!
Късметлийка си в тази игра.
Аз от седем регистрирани кода имам само една награда, но не се оплаквам. Пак е нещо.  Grinning

# 548
  • Сандански
Помежду другото функцията за броене на крачки и всякакви други чак до калории я има всеки смартфон. Grinning

# 549
И батерията му свършва за половин час. Wink

# 550
Разбрахте ли нещо за тази игра https://mypromocc.bg/
Днес погледнах в близките магазини, но никъде не продават малки стъклени бутилки,
а аз искам шапка   newsm78

# 551
Това не е ли само за кафенета? Иначе и аз бих си взела шапка - имам тениски от миналата година, ключодържател, очила... А, всъщност, тази година няма ли да пуснат нещо под капачките ? Sad

# 552
Днес погледнах в близките магазини, но никъде не продават малки стъклени бутилки,
При нас в сладкарница Пчела има реклама на всяка маса от началото на играта,но не съм видяла някой да се възползва от това-имаха огромно тесте с карти.

# 553
  • София
При нас в сладкарница Пчела има реклама на всяка маса от началото на играта,но не съм видяла някой да се възползва от това-имаха огромно тесте с карти.

В една пицария имаше такива реклами по масата. Сервитьорката беше учудена, че си искам картата. Нямаше моментна награда, а код, който регистрирах в сайта и не спечелих. За по-големите награди трябват 3 непечеливши кода, но аз нямам други.

# 554
Снощи най - после спечелих флашка от Куинс и полетата за адрес изчезнаха. Дали ще се свържат с мен или аз трябва да ги търся?

Общи условия

Активация на акаунт