Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 790
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Запис с барбарон от куинс, възглавница ,флашка и куфар куинс. 100 лв ваучер за озон от mysparx  Hug Party Party Party Party Party
Честито  Laughing дано да прихвана от твоя късмет, тоз пусти куфар няма спечелване.

# 646
много трудно се печелят доста кодове регистрирах преди това Grinning  Късмет на всички  Hug

# 647
Страхотни награди! Честито! Simple Smile

# 648
Честито!

# 649
  • Сандански
Заради Барбарон стана Коледа в фейса 😂😂😂 Всички коледни лампички слагат 😂

# 650
Чудех се дали и аз да не го направя, но не ми трябват повече барбарони, а и нямам някаква супер оригинална идея за видео...Лампичките са необходимост, защото приложението им не свети много ярко - поне на моя телефон не е нещо особено... Wink

# 651
..... "Честито, ти спечели спортен сак от играта Time Machine! За да си я получиш, е необходимо да попълниш данните си за доставка тук.
Поздрави,
Chupa Chups ...."

Трябва ли да се пазят картончетата и да се предадат за сака?

# 652
Попадна ми една игра за хората с кучета и котки: 
http://www.hillsshelter.bg/game1/#utm_source=facebook&utm_me … deo_game_facebook

# 653
..... "Честито, ти спечели спортен сак от играта Time Machine! За да си я получиш, е необходимо да попълниш данните си за доставка тук.
Поздрави,
Chupa Chups ...."

Трябва ли да се пазят картончетата и да се предадат за сака?

Най - вероятно. Още не са започнали да разнасят награди. Запази ги.

# 654
  • София

При предишните им игри не искаха талончетата при доставка,но за всеки случай ги запази.  Simple Smile

# 655
Запис с барбарон от куинс, възглавница ,флашка и куфар куинс. 100 лв ваучер за озон от mysparx  Hug Party Party Party Party Party
Честито!
Аз съм с бутилка и часовник от Бонибон.

# 656
Намерих в Стара Загора Бонибон в Метро, но без промо кодове Sad Някой да е издирил тук ?

Не съм намерила и аз :-/ Ако нацеля-ще пиша  Peace

# 657
Чудя се какви точно истории искат Теленор - нещо за това как интернетът е работил добре, времето е било хубаво и сме разгледали местните забележителности или сериозен пътепис... Или пък само няколко снимки...

...а морето е изключено
newsm78

# 658
  • София
Досега четох правилата на Теленор. Според вас може ли да се участва със стара история? Видях името на селото, където намерихме дългогодишния ни домашен любимец. Мога страхотна история да напиша, подкрепена със снимки, но са стари.

Страхотен късмет! Честито!  bouquet

Честито и на всички останали с награди!  Hug

# 659
Чудя се какви точно истории искат Теленор - нещо за това как интернетът е работил добре, времето е било хубаво и сме разгледали местните забележителности или сериозен пътепис... Или пък само няколко снимки...

...а морето е изключено
newsm78
Доколкото разбрах трябва да отидеш на едно от местата маркирани на картата, да направиш клип или снимки и да се регистрираш и да качиш клипа или снимките. Thinking  А може би трябва и да си абонат на Теленор??

Общи условия

Активация на акаунт