Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 790
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 690
Донесоха ми плажната кърпа (червена) от играта на климатиците. Вчера се обадиха, днес я получих. За това ги обичам тези игри.

# 691
Има ли още някой който не си е получил златната зодия от лакалут?
Срока за получаване кога изтича?

# 692
  • Монтана
Някои намери ли Бонибон във Плевен?

# 693
# 694
Аз да се похваля с часовник крачкомер от Бонибон.  Grinning
И аз много обикалях магазините в квартала докато открия бонбоните. Никъде ги няма. Зле им е дистрибуцията.

На Oreo писах жалба и ми се обадиха. Щели да проверят в системите си какви кодове съм регистрирала и ще ми отговорят. Аз снимах товарителниците на куриера и им ги изпратих и тях. Ще видим какво ще стане. Не съм за една чаша ама въпросът е принципен.

# 695
И аз да се похваля с кутия от Белвита. То каръшка история с тези игри...дано след кутията се оправят нещата Simple Smile

# 696
Дали може в един ден и в трите радиа да пускаме? Предполагам може?

# 697
  • Плевен
Днес си получих несесера от Либрес, Рапидо ги носят, както и часовника от М&М (Лео Експрес). Червен е, точно както исках Simple Smile
И двете неща пристигнаха между 10-11:30, а в 12:15 получих смс от Лео да очаквам пратка днес... Нищо друго не чакам, възможно ли е да са се объркали и смс-ът за часовника да е пристигнал по-късно....? Вече е 15ч и никакви други куриери не са идвали.

# 698
Ако има номер на пратката в смс-а, може да го сравниш с този от товарителницата на часовника. Но според мен съобщението е закъсняло (моето дойде към 9.00, а куриерът - след това).

# 699
Дали може в един ден и в трите радиа да пускаме? Предполагам може?

Би трябвало да може, отделни игри са си, за всяко радио, затова има и 3 награди  Peace

# 700
По едно време мрънкането помагаше..мръннннннн.Участвах в какви ли не игри за екскурзии,телефони и хлебопекарни и нищоооо затупах се с боклуци ходих на тъпи филми/Карибски пирати/и нищоооо.

# 701
Някой да е печелил награда от Радио Фреш ?

# 702
Да пращат наградата по куриер.Трябва да им изпратиш адреса си на лично съобщение.

# 703
Имам два кода за спаркса от черните капачки.Кой ги иска?
П.п.Дадени.

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 15:40 от denyil

# 704
Да пращат наградата по куриер.Трябва да им изпратиш адреса си на лично съобщение.

Спечелих нахрада преди 2-3 часа, писах им съобщение на лично с тел.номер, както поискаха, но така и никой не се свърза с мен, даже не е прочетено съобщението. Затова се питам, за да зная какво да правя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт