Модни тенденции в прическите и всичко за косата-Тема 14, Лятно-цветна!

• 66 622
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Жана, тези ли са ампулите против косопад:
https://www.zlatnaribka.com/alfaparf/hair-power-nano-tech-soluti … r-hair-loss-10-ml

# 556
Рая, аз аз! Доволна съм от боята, не ме изгори (аз се правя тъмна де, ама все пак) и не мирише на гадно. Че и цвета стои, щом чак мъжът ми забеляза, че са ми лилави корените - смятай  hahaha

# 557
Точно тези са  Grinning
Пак да вметна, че омазняват скалпа допълнително ако се слагат на измита коса, за това аз ги ползвам в деня преди миенето.
vuv, благодаря и на теб. Grinning
Рая, нищо не си изпуснала, само съм бременна  Wink
Неудобно ми е, че така обсебих темата с това, много моля да ме извините.

# 558
Аааа, Жанче, моля, моля,хич да не ти е неудобно.  Party
Изобщо няма за какво.
 Ще си взема и аз от тези ампули, не знам превантивно хубаво ли е да се полват? И ще ги нанасям като теб, че не искам да ми се омазнява скалпа, а от друга страна искам да ги измивам, че и нали не се знае как ще ми се отразят на скалпа.
Моята коса малко ми се поизсуши, не много де, ще я боядисвам пак през септември, че товага ще кръщаваме малката. Шампоана пак ми свърши, то с тия 150 мл мижави, направо ми писна. Ще взимам нещо 9друго да съчетавам.

# 559
Мисче  Hug, спокойно можеш да си ги ползваш преди миене, вечерта на предния ден примерно нанасяш и на следващия измиваш косата. Превантивно също могат да се ползват, защо не. Пък са и икономични -1/2 ампулка е екстра за едно нанасяне. Grinning

# 560
Момичета, видяхте ли, че има нова боя за коса в Златна рибка - https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/boya-za-kosa-oro-del-marocco  Абсолютно непозната ми е. Някоя от вас дали ще се престраши да я пробва  Simple Smile То по описание всички бои са прекрасни и чудесни, коя от коя по-щадящи и даващи блясък, ама истината е съвсем друга. И заместителите на амоняка май с по-вредни от него, защото амоняка се изпарявал, а заместителите не.

# 561
  • Sofia, Bulgaria
Лятна буря, страхотна коса и цвят и ти си страшно красива  Hug

# 562
Забравих да кажа на Лятна буря, че е много, много красива и косата и е разкошна!

# 563
  • Варна
Момичета, видяхте ли, че има нова боя за коса в Златна рибка - https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/boya-za-kosa-oro-del-marocco  Абсолютно непозната ми е. Някоя от вас дали ще се престраши да я пробва  Simple Smile То по описание всички бои са прекрасни и чудесни, коя от коя по-щадящи и даващи блясък, ама истината е съвсем друга. И заместителите на амоняка май с по-вредни от него, защото амоняка се изпарявал, а заместителите не.

Гледам я и се чудя  newsm78. Боядисвам се с 10.1 по принцип и всички марки я водят супер изсветляваща,а тук е при нормалните бои. Така или иначе съм за боядисване ако успея да се завлека до рибата преди събота ще взема една.

# 564
prinzesata, задължително да споделиш, ако я вземеш Simple Smile

# 565
  • Варна
 Непременно   Peace
Скрит текст:
ама като си познавам чумата ще заложа на двоен оксидант 12% и пак ще изпадаме в люти спорове с девойките в магазина  Laughing. Последно с Арленци спорих по телефона. Половин час ме убеждаваха да не вземам двоен оксидан 12% за Алфапарф 10.1  Laughing

# 566

Ох гледах я и аз днес, до сега все в салона се боядисвах, но мисля да експериментирам. Не знам какъв човек съм, но винаги предпочитам нещата сама на себе си сама да ги правя, повече вяра си имам сякаш  Joy
Мисля да опитам, 8.3 ще си взема обаче не знам какъв оксидант да взема. Дали е удобно да пусна снимка, за да дадете съвет какъв цвят и оксидант да взема?   Embarassed

# 567
Момичета, видяхте ли, че има нова боя за коса в Златна рибка - https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/boya-za-kosa-oro-del-marocco  Абсолютно непозната ми е. Някоя от вас дали ще се престраши да я пробва  Simple Smile То по описание всички бои са прекрасни и чудесни, коя от коя по-щадящи и даващи блясък, ама истината е съвсем друга. И заместителите на амоняка май с по-вредни от него, защото амоняка се изпарявал, а заместителите не.

Ох гледах я и аз днес, до сега все в салона се боядисвах, но мисля да експериментирам. Не знам какъв човек съм, но винаги предпочитам нещата сама да си ги правя, повече вяра си имам сякаш  Joy
Мисля да опитам, 8.3 ще си взема обаче не знам какъв оксидант да взема. Дали е удобно да пусна снимка, за да дадете съвет какъв цвят и оксидант да взема?   Embarassed

Много се извинявам, без да искам се цитирах вместо да се редактирам и сега не мога да го изтрия...  Sad

# 568
  • Варна
 Пускай снимка не се притеснявай  Laughing. И аз се боядисвам сама. В салон започват да ме убеждават,че без блондор няма как да сваля 5 тона и се започва едно мрънкане дето най-го обичам.   Laughing. Фризьорката ми е меко казано бясна защото косата ми си расте и си е с чудесен цвят и в добро състояние въпреки всичките и пророчества,че ще я съсипя  Joy.

# 569

Това ми е цвета, не мога да го определя какъв е, знам че ми смесва бои фризьорката. Естествения ми цвят е светло кестеняв

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 21:22 от Bobinaaa

Общи условия

Активация на акаунт