Модни тенденции в прическите и всичко за косата-Тема 14, Лятно-цветна!

• 66 643
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Тайга, цвета ти е много хубав!
Много цветови промени си намислила Simple Smile Wink

# 136
Благодаря ви!

# 137
Много ти отива този цвят, иначе и по-светло ще ти отива със сигурност.  Peace

# 138
  • Street of Dreams
Много исках да видя Тайга, защото с удоволствие да я чета в темата за празните опаковки и имам спомен, че сме с подобни коси  Crazy

# 139
Жана до те попитам маската на джойко със запазват аромат ли е.Днес си я взех от офиса на Спиди,че вчера не бях в нас като са идвали.Отворих веднага и останах приятно изненадана от аромата.

# 140
Чаровнице, задържа се, но не за дълго. При мен единствените продукти, чийто аромат остава за няколко дни, са тези на Мароканойл. Grinning

# 141
И аз всички изпуснах  Crazy

Сигурна съм , че сте много хубави, но другия път дръжте снимките повече  newsm66  Айде пуснете ги пак за малко  Heart Eyes

Много ми хареса какаовата Жая на мен. Мекичка, хубава коса, с обем. В понеделник ще си купя нещо от фризьорката.

# 142
  • Варна
Аз на Жая харесвам и бялата маска, с мляко от коза май беше.  
Мамче, пускам пак за малко.
Ондин, какво се получи при теб след Палете боята?

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 21:59 от Тайга

# 143
Тайга, много хубав цвят !
 Flutter

# 144
Тайга, а първи път те виждам, много си красива! Цветът и косата ти са страхотни.

# 145
  • Street of Dreams
Знаех си, че си мацка, а си много по-млада, отколкото очаквах.
Боята хвана. Стана хубаво лилаво, но за състоянието й още нищо не мога да кажа, понеже я намазах с един крем за блясък, който я прибра до толкова, че я слепи. Въобще не са за мен тези продукти...

# 146
  • Варна
На еднаква възраст сме, Ондин. Съвсем млади момичета Grinning

Благодаря ви, много сте мили bouquet

# 147
Аз на Жая харесвам и бялата маска, с мляко от коза май беше. 
Мамче, пускам пак за малко.

Жестока! Много хубав цвят! Хубава дължина, всичко ми харесва  Heart Eyes 

Аз се чудих кой шампоан и маска да взема, но този ме спечели с аромата. По време на къпане ми се стори , че ще дойде малко прекалено тежък за моята коса, но я оставих да изсъхне, не бях се поглеждала в огледало преди да си легна, чак сутринта . Много ми хареса, една такава мека, лека, лъскава, много съм доволна.
Днес се измих с някакъв билков с черна ряпа за мазна коса и за пореден път се убеждавам колко трябва да внимавам с такъв тип шампоани. Може скалпа да ми е добре, но дължините стават на метла. Цял ден ги мацотя с масло , направо го "изпиват".

# 148
Дами, аз с въпрос.
Намазах се с кокосово масло преди 2 часа, но сега ми се прищя да се боядисам. Може ли?
По спомен някой се боядисваше с маслена маска ама да питам все пак...

# 149
  • Пловдив
Винаги се мажа преди боя с кокосово масло, цяла нощ стоя и на сутринта се боядисвам.

Общи условия

Активация на акаунт