Модни тенденции в прическите и всичко за косата-Тема 14, Лятно-цветна!

• 66 621
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Алечка, боядисвай смело, аз дори като смеся боята с окислителя, вътре слагам бадемово, кайсиево, авокадо, рициново, разбърквам хубаво и боядисвам.
Никига не съм имала проблем с полученият цвят. Hug

# 151
Спрете да пишете за тези бои  Mr. Green че ще взема да забъркам матрикс с амоняк 5А заради упоритите ми бели косми  Joy
И ще си намажа корените Simple Smile
 bouquet

# 152
Мерси, момичета  Hug Почти сигурна бях, но все пак да питам, за да не стана петниста хиена преди сватбата точно  Mr. Green

# 153
  • Street of Dreams
Момичета, не съм бременна. Мерси на алечка и мамчето, че ми стискаха палци  Hug Hug

# 154
OnDiNe_  Hug Скоро ще се похвалите желаещите, сигурна съм!

# 155
  • Пловдив
Айде, купих си боя вече Laughing Спрях се на 5,13 и 6,23 на Diarichesse. Ще смесвам 2/3 към 1/3 и ще видя какво ще се получи(т.е. ще се намажа общо с тубичка и половина,дано ми стигне). Вече нямам търпение за края на седмицата,тогава съм си казала, че ще се мажа Sunglasses

# 156
Направо ви завъждам за търпението, момичета. Казвате си - ще се боядисам еди кога си и си чакате.
Аз не мога така, като ме налазят калинките и нямам мира, докато не действам.
Намазах се с това:

Само тя ми грабна окото в кварталния магазин (щото нали съм на зор, а бях намазана с масло и нямаше как да обикалям)  Mr. Green
На първо четене - добри впечатления. Първата боя евър, която не ми мирише силно и не се задушавам в банята. Косата ми беше мекичка още преди маската, което е необичайно за мен, но тук сигурно и кокосовото масло играе роля. Цвета, на лампа, до колкото мога да видя, е равномерен и тъмен, но на мен и основата ми беше тъмна. Ще я видя на светло.

# 157

Направо ви завъждам за търпението, момичета. Казвате си - ще се боядисам еди кога си и си чакате.
Аз не мога така, като ме налазят калинките и нямам мира, докато не действам.
Намазах се с това:

Само тя ми грабна окото в кварталния магазин (щото нали съм на зор, а бях намазана с масло и нямаше как да обикалям)  Mr. Green
На първо четене - добри впечатления. Първата боя евър, която не ми мирише силно и не се задушавам в банята. Косата ми беше мекичка още преди маската, което е необичайно за мен, но тук сигурно и кокосовото масло играе роля. Цвета, на лампа, до колкото мога да видя, е равномерен и тъмен, но на мен и основата ми беше тъмна. Ще я видя на светло.
Алечке,и аз обикновено съм така(не мога да чакам).Впечатленията ми от боята са същите+ това,че цвета ми стана почти като на кутията,много силен,а не е агресивна,не мирише,не изсушава.Като за 4 лв е идеална боя,и няма какво повече да искам от една боя и ще си се боядисвам с нея.
И чакаме снимка на цветя ти 😉

# 158
  • Пловдив
Аз имам събитие след две седмици и искам боята ми да е прясна. Ама все пак ще си оставя една седмица разлика. Ако стане гаф, да намажа нещо друго отгоре Joy

# 159
Алечка, не си сама. Аз като реша трябва да стане на момента, а в момента имам записан час от преди повече от 2-3 седмици... Не питай как издържам  Mr. Green

# 160
  • Cyberspace
Изпуснала съм темата. Бързам да се оплача и ще чета после.
Аз още съм "цвят лилав", но проблемът беше, че не намерих боята, която използвах последно. Обещаха, че ще я заредят и като временно решение си купих https://www.livecolour.com/our-products/ultra-brights-or-pastel/094-purple-punk и решх че на тъмната основа ще стане хубав оттенък (не като на кутията, не целя чак това Mr. Green)... И стана, де. Но косата ми стана ужасяваща! Суха и гадна  Sick А аз се навих, че не е боя и няма да ми направи нищо. Тъкмо взех да си вкарвам косата в ред и пак я съсипах май  Tired

# 161
Алечка само така изглежда,че траем; ).
Колко пъти вадя боята  Joy .После прибирам.
Вчера говорих с фризьорката и тя каза,че това лилаво червено е упорито и трудно ще се получат нещата с контуринга.Няма да е невъзможно де.И сега това ви мисля изобщо да се боядсвам ли пепелно за да скрия омбрето или да си чакам до есента.Все ми се струва,че няма да стане това с чакането  Laughing.
Имам една лилава маска на нирвел.Няма да я използвам вече.Два пъти съм слагала от нея ако някой я иска от вас пишете ми за да я изпратя.
 Cyber подхранвай я повечко и нещата ще се оправят.  Peace.

# 162
  • Cyberspace
Я дайте предложения за маска за изрусявана и ултра изтощена коса  Mr. Green
Не успях да набия в на майка ми главата, че това, че изглежда, че косата ѝ няма нужда от подхранване, не значи, че трябва да я мие само с дрогериен шампоан и маска. Нищо необичайно не е правила с косата си, но последния месец ѝ стана буквално метла. След последното миене ѝ станала направо като горена със запалка в краищата. Отиде и я отряза половината. Шампоан и балсам Абсолют Рипеър ползва сега, дадох ѝ от моите, но някаква маска ще трябва да ѝ поръчам, предполагам хидратираща? Масла е абсурд да я накарам да си слага на главата, така че остава само по-хубава козметика...

# 163
Cyber за руси коси не съм нясно какво обичат.Може да пробвате маската за боядисана коса на goldwell  .Страхотна е.Мисля че ще и се отрази добре.Да ви попитам една боя матрикс ще ми стигне ли?Или да си поръчам пепелната мока и да я смеся с 5 цата.Ще се боядисвам тези дни.Реших го  Embarassed Mr. Green .

# 164
Момичета, да попитам - продуктите на Роланд продават ли се във физически магазини? Ако - да, в кои?

Общи условия

Активация на акаунт