Модни тенденции в прическите и всичко за косата-Тема 14, Лятно-цветна!

• 66 620
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
В магазините на Кристиан оф Рома. Мисля, че и в м-н Зара ги има.

# 166
  • някъде под слънцето...
Cyberspace
Не знам на колко години е майка ти, но след 45  промените в организма на жените започват да  засягат и косата..
Добре ще и св отразят маските с масла и различни терапии (ботокс, олаплекс и т н т).и най вече щадящи бои.
Примерно с Elumen след първотo боядисеанр ,не е необходимо повече  да се боядисват дължините, а само корени
www.google.es/amp/s/rdlpstck.wordpress.com/2013/08/18/elumen-en- … mprar/amp/#xxri=0

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 14:55 от sl

# 167
Тайга,би ли споделила при кой фризьор си правиш косата? bouquet

# 168
Сайбър, аз съм много доволна от масата Абсолют рипеър, може балсамът да не и стига....

# 169
Точно същото като Алечка щях да напиша, маската Абсолют най-вероятно много ще ѝ хареса на майка ти, Сайбър.

# 170
След като си направих руси кичури и моята коса  става суха по краищата, мазах я с масла ама след 2рия ден пак е сухичка и къдрава и трудна за ресане Laughing

# 171
  • Бургас/Пз
Айде, купих си боя вече Laughing Спрях се на 5,13 и 6,23 на Diarichesse. Ще смесвам 2/3 към 1/3 и ще видя какво ще се получи(т.е. ще се намажа общо с тубичка и половина,дано ми стигне). Вече нямам търпение за края на седмицата,тогава съм си казала, че ще се мажа Sunglasses
Чакам с нетърпение да споделиш как е тази боя. Направо ми писна вече от билковата на Хена. След 4 часа стоене , белите ми коси са с оранжев оттенък. Това цапане , мацане и стоене по хиляда часа ми идва в повече. Колкото и добре да се отразява на косата ми, тези по-светли коси супер много ме изнервят. Обаче пък дали ще хване върху къната тази боя?? Ти кой оксидант взе??

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 18:21 от ani_d

# 172
  • Пловдив
Cyber за руси коси не съм нясно какво обичат.Може да пробвате маската за боядисана коса на goldwell  .Страхотна е.Мисля че ще и се отрази добре.Да ви попитам една боя матрикс ще ми стигне ли?Или да си поръчам пепелната мока и да я смеся с 5 цата.Ще се боядисвам тези дни.Реших го  Embarassed Mr. Green .

Според мен, ще ти е напълно достатъчна.  Аз се мажа с 2 броя и ми стига доволно.

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 21:49 от *dreamer*

# 173
wow колко дълга коса Heart Eyes bouquet

# 174
  • София
Здравейте момичета. От скоро открих темата и сега чета назад. Имам проблеми с косата си. След третото раждане започна много да пада и седи като изгорена, а не е. Подстригвам я редовно и ползвам медицинска козметика заради себореен дерматит. Решила съм да си правя косата лилаво омбре. Simple Smile
И да се оплача малко от фризьорско студио Венера. Водя там децата и ето как подстригаха дъщеря ми последния път:

Направо откачих, но го видях твърде късно.
P.S. Не знам защо са с толкова лошо качество.

# 175
  • Sofia, Bulgaria
Някой има ли вече отзиви за Schawarzkopf color expert? Харесах си този цвят и се чудя дали си заслужава като покривност, трайност и т.н.
Скрит текст:

# 176
Някой има ли вече отзиви за Schawarzkopf color expert? Харесах си този цвят и се чудя дали си заслужава като покривност, трайност и т.н.
Скрит текст:
Има доста клипчета на влогурки в интернет за боята.Отзивите не ce сещам какви бяха.Мисля,че беше доста покривна.
Milena_318 са и косичката.За сухотата използвш ли маски за коса?Медицинските шампоани са щадящи към скалпа,но пресушават дължините.

# 177
И аз заглеждам color  experta само че 6-ца,и ще я пробвам но след морето.

# 178
# 179
Сайбър, не мога да помогна нито с лилаво, нито с русото, но съм сигурна че косата ти изобщо не е толкова лоша колкото си мислиш.  Hug И моята мама е руса, косата и е на метла, но няма шанс да я накарам да сложи маска или някаква по специална грижа. Отказала съм се. След като от много време ме кара да я подстрижа, онзи ден се е подстригала сама  ooooh! Гледала клипчета в нета, ужас! Добре че е дълга и я къдри и не личи как се е окастрила.

Аз доживях да стигна до фризьора  Joy Изсветляваме я, ще покажа снимки като стана готова.

Общи условия

Активация на акаунт