Модни тенденции в прическите и всичко за косата-Тема 14, Лятно-цветна!

• 66 630
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,момичета Hug Отдавна не съм ви писала,но ви чета и ви гледам красотите. Аз от вчера мисля и реших да се разделям с червеното. Ще се върна към черното. Така или иначе не се получава това,което искам по добре да не мъча косата вече. Прекрасен ден на всички Hug

# 181
  • Бургас/Пз
Момичета каква е разликата между тази боя https://www.zlatnaribka.com/Bezamonyachna-boya-za-kosa-loreal-di … earch=Diarichesse и този гланц https://www.zlatnaribka.com/glants-za-kosa-loreal-diarichesse-cl … earch=Diarichesse  - все с оксидант се използват та затова се зачудих??

# 182
Милена,добре си дошла в темата!
Снимките са с много кофти качество,но се вижда,че е криво подстригано детето отзад-едно по-късно,едно по-дълго!
За сухотата-маски с кокосово масло ще ти я съживят и подхранят,маска Абсолют рипеър ми пооправи сухите краища на мен и ме спаси от подстригване.И понеже съм със същия проблем като твоя-себореен дерматит(или нещо подобно от години),ще ти препоръчам да редуваш тежките мед.ш-ни със зеления Ноуд на Биодерма-страхотен,мек ш-н,нежен,преобразява косата буквално и е създаден точно да се редува с мед.козметика.С него можеш да я миеш и всеки ден и няма да ти се изтощи,ежедневен е,много щадящ и скалпа и косата.Много е хубав наистина.

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 13:56 от Мис Каролин Бингли

# 183
Момичета каква е разликата между тази боя https://www.zlatnaribka.com/Bezamonyachna-boya-za-kosa-loreal-di … earch=Diarichesse и този гланц https://www.zlatnaribka.com/glants-za-kosa-loreal-diarichesse-cl … earch=Diarichesse  - все с оксидант се използват та затова се зачудих??
Разликата е че едното боядисва.Другото само гланцира и придава блясък.Придава изключително много блясък на косата Осигурява плътност и материя на косъма .
Не уврежда косата . И двете се използват с оксидант.Ето как стои гланцирана коса.

# 184
  • София
Благодаря ви. Ползвам на Algopix шампоана и лосиона /това ми изписа дерматоложката/ и имам ефект,но много изсъхна. Ще го пробвам и шампоана на Биодерма и маската.

# 185
  • Пловдив
Ани, задължително ще пиша за боята Simple Smile Аз стоя по цяла нощ с къната и пак с рижави косми. Иначе Чаровна ти е отговорила каква е разликата. Аз досега гланц не съм купувала, може и да пробвам след морето.

# 186
  • Бургас/Пз
Ани, задължително ще пиша за боята Simple Smile Аз стоя по цяла нощ с къната и пак с рижави косми. Иначе Чаровна ти е отговорила каква е разликата. Аз досега гланц не съм купувала, може и да пробвам след морето.
Това 6.23 , което си избрала, страшно много ми хареса. Другият месец имам рожден ден и май и аз ще посегна към него. Бива ли да посрещна новите 20 с бели коси  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 187
  • Пловдив
Другия месец и аз имам рожден ден Mr. Green Може да делим и една зодия Sunglasses Аз още не съм пробвала терапията на Наши, след боядисването ще я правя Laughing

# 188
Милена, радвам се да те видя тук, въпреки проблема, заради който си ни открила.  Hug
Малката бих я завела отново в салона, когато има клиенти и пред тях ще покажа на фризьорката крайния резултат.
Иначе щом имаш проблеми с косата, съветът ми е да преосмислиш омбрето, защото то по-здрава няма да я направи.
Да ви питам дали някоя е пробвала да смеси боя и блясък за коса с един оксидант? Време ми е за боя и се чудя дали да не пробвам...

# 189
Милена, радвам се да те видя тук, въпреки проблема, заради който си ни открила.  Hug
Малката бих я завела отново в салона, когато има клиенти и пред тях ще покажа на фризьорката крайния резултат.
Иначе щом имаш проблеми с косата, съветът ми е да преосмислиш омбрето, защото то по-здрава няма да я направи.
Да ви питам дали някоя е пробвала да смеси боя и блясък за коса с един оксидант? Време ми е за боя и се чудя дали да не пробвам...

Може да се добави към безамонячна боя за коса , за подсилване на блясъка

Това е от описанията за гланца на матрикс.Предполагам всеки гланц може да се добави към без амонячна боя. Rolling Eyes Аз вече започнах да се разколебавам за боядисването.Кой ме накара да взема амонячната на матрикс с мен на Плевен.Трябваше да я оставя на Ловеч  Laughing

# 190
Мис, може ли линк към шампоана на Биодерма 🤗

# 191
# 192
DqVoLsKi_ChArOvNa, страхотна коса... Heart Eyes
 ani_d, и ти ли зарязваш къната или само временно?
Аз съм ползвала веднъж тази безамонячната на Лореал за която питаш, не ми покри добре и бързо се изми... В сравнение с другите безамонячни, които ползвах тогава е много слаба и не ми хареса, за да я купя отново... Peace

# 193
# 194
  • Бургас/Пз
DqVoLsKi_ChArOvNa, страхотна коса... Heart Eyes
 ani_d, и ти ли зарязваш къната или само временно?
Аз съм ползвала веднъж тази безамонячната на Лореал за която питаш, не ми покри добре и бързо се изми... В сравнение с другите безамонячни, които ползвах тогава е много слаба и не ми хареса, за да я купя отново... Peace
Ох, ми не ми се иска да се разделям с къната, но след вчерашното мацотене още ми държи. И пак съм с непокрити бели коси  Twisted Evil Twisted Evil
Ама ти сега много ме разколеба с тая боя.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт