Модни тенденции в прическите и всичко за косата-Тема 14, Лятно-цветна!

• 66 656
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Този шампоан става ли за белещ се скалп и сърбеж?

# 196
Този шампоан става ли за белещ се скалп и сърбеж?

Би трябвало, много е шадящ, но на същата марка си имат и специално за такъв проблем. Този е по-скоро ежедневен, за след терапия на проблеми със скалпа,смятам, обаче че може де се ползва, но първо по-скоро да се оправи проблема, а после с този. Има разлини видове.

# 197
  • Street of Dreams
Много готин този гланц. Някой ползвал ли е?
На мен изгореното ми пълзи нагоре и едвам сресвам краищата на косата - дори слагах кристали днес... Съвети?

# 198
Намерих отговор на въпрос, който често си задавам, поствам го тук, за да си го имаме. Simple Smile

"Как да разбера, дали косата ми има нужда от протеин?
Ето един лесен тест, за да разберете дали косата ви изпитва недостиг на протеин. Намокрете косата си, хванете няколко сантиметра от един косъм между пръстите си. В зависимост от това как реагира косата ви на опъване, може да определите дали тя има нужда от хидратация или протеин.
Косата ви има нужда от хидратация, ако:
– не се разтегля и се къса лесно
– или косъмът е грапав и чуплив.
Косата ви има нужда от протеини, ако:
– се разтегля много преди да се скъса;
– има мек и отпуснат вид, приличащ на гума.
Косата ви е добре балансирана, ако при опъване се разтегля малко и след това се връща към първоначалната си дължина. Тогава количеството протеини и влага в косата ви са балансирани."

# 199
Ох, прочутия тест, знам го много отдавна, но все не мога да разбера чрез него от какво се нуждае косата.

# 200
  • София
Милена, радвам се да те видя тук, въпреки проблема, заради който си ни открила.  Hug
Малката бих я завела отново в салона, когато има клиенти и пред тях ще покажа на фризьорката крайния резултат.
Иначе щом имаш проблеми с косата, съветът ми е да преосмислиш омбрето, защото то по-здрава няма да я направи.
Да ви питам дали някоя е пробвала да смеси боя и блясък за коса с един оксидант? Време ми е за боя и се чудя дали да не пробвам...
Хубаво е да видиш познати имена Simple Smile Каката я заведох отново при фризьора и записаха час за след 2 седмици и щяло да е безплатно оправянето ѝ. След това което сътвори обаче няма да отида пак там, а той ги подстригва от 3 години.

# 201
Още преди да си взема първия професионален шампоан ,който ми беше препоръчан в темата за профисеоналните продукси си направих този тест.И сега и преди според теста косата ми е балансирана Simple SmileКато ластик ми е косата. Разтегливи се и после се връща.Не знам добре ли е ,че винаги е такава  Rolling Eyes

# 202
Сложих боя в кошницата, искам и гланц. За него да поръчвам ли оксидант или ще е необходим само този от боята?
Спрях се и на Заздравяващ спрей за супер обем и плътност Goldwell Ultra Volume Bodifying Spray, но пише, че привлича и "улавя" влагата от околната среда и я запечва в косъма. Това ми звучи като да ходя като мокра кокошка във влажното време...Дали имате отзиви за него?

# 203
За гланца трябва отделно оксидант  Peace.Поне така мисля аз.Обади се и попитай за да си сигурна  Peace .Нищичко не съм чувала за този спрей.Кой номер боя си поръча?
Като написах спрей четох много хубави отзиви за захарния спрей за блясък на матрикс Simple Smile

# 204
Мерси, ще го видя и този на Матрикс.
Ще поръчам 5-ца на Диа Ричес, не я виждам добре на монитора, но щом е 5, вероятно ще е ок., Simple Smile

# 205
О.к ще е Simple Smile
И аз тук само вадя и прибирам моята 5 ца  Laughing

# 206
Чак сега разбрах, че спрея на Матрикс е за блясък, аз търся нещо за обем. До сега използвах Лореал техни арт, но искам да го сменя с нещо, че доста време не оставах без него. Ще поръчам на Голдуел, дано е хубав.

# 207
  • Sofia, Bulgaria
OnDiNe, аз преди време така спрях разпространеието на изгореното с 2 минутния реконструктор на Aphogee в комабинация с протеиновата им терапия. Но за вече изгорените краища, нищо не помогна освен ножица.

# 208
Прибрах се аз днес, много съм доволна от новия цвят. Чакам и снимките от фризьорката , защото нейните са по хубави. Стана мечтания цвят - приятно тъмно русо, лешниково. Мислех и кичури, обаче тя предложи да изчакаме, хем да видим как ще се отрази боядисването, защото беше със обезцветяване, хем  да видим дали няма естествено да стои на кичури
Скрит текст:

# 209
Мамче, страхотен цвят се е получил, много ми харесва и много ти отива  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт