Модни тенденции в прическите и всичко за косата-Тема 14, Лятно-цветна!

• 66 679
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • В полите на Пирин планина
Супер цвят, Mother of Princess, много ти подхожда.  Heart Eyes

# 211
Страхотен цвят!Направо блестиш с този цвят!Супер си!Прилича ти страшно много  bouquet

# 212
 bouquet bouquet Сърдечно благодаря, макар че на снимката съм много зле, но нямам грам гримче. Но евала правя на мацката. Просто никога не са ми правили такъв хубав цвят.

# 213
  • Бургас/Пз
bouquet bouquet Сърдечно благодаря, макар че на снимката съм много зле, но нямам грам гримче. Но евала правя на мацката. Просто никога не са ми правили такъв хубав цвят.
Страхотна си, цветътхе страхотен. Много,много ми харесва. Пусто обаче не мога да се престраша за това обезцветяване. Като израстнат новите корени пак ли ще е необходимо да се обезцветява? Ох, прекрасна е  Heart Eyes

# 214
 ani_d, Ако не правиш голяма разлика в тоновете, може и да ти покрие Лореала, ти нали няма да изсветляваш?
Аз бях доволна от безамонячните Keune semi color, Иноа на Лореал и Wella color touch... Погледни ги като цветове...

# 215
  • Sofia, Bulgaria
Mother, много добре се е получило и страшно много ти отива Heart Eyes Цвета на снимката ми изглежда направо като естествен, все едно не е боя

# 216
Според фризьорката категорично не се обезцветява пак, корените са небоядисани и податливи на боя. Тя ми каза каква боя да си взема за корените, но аз определено не искам да рискувам да я съсипя, да съсипя цвета и ще отида направо пак при нея за корени. Да видя как ще е след измиване де..... но имам надежда Simple Smile

# 217
  • Бургас/Пз
Според фризьорката категорично не се обезцветява пак, корените са небоядисани и податливи на боя. Тя ми каза каква боя да си взема за корените, но аз определено не искам да рискувам да я съсипя, да съсипя цвета и ще отида направо пак при нея за корени. Да видя как ще е след измиване де..... но имам надежда Simple Smile
Супер! А тя каква боя използва сега? Имам предвид като марка?
ani_d, Ако не правиш голяма разлика в тоновете, може и да ти покрие Лореала, ти нали няма да изсветляваш?
Аз бях доволна от безамонячните Keune semi color, Иноа на Лореал и Wella color touch... Погледни ги като цветове...
Не няма, просто да покрия гадните корени. Последните две съм ползвала - Иноата изобщо не я харесвам - след нея се сдобивам със суха кято слама коса. Велата пък изобщо не ми покрива белите коси и след второто измиване я няма изобщо. Понеже ми харесваше като оттенък няколко пъти й давах шанс, но накрая се отказах.

# 218
Браво, Mother, чудесна си!

# 219
Мамче, след обезцветяването цвета ( какъвто и да е той) пада по лесно. Още след второто измиване ще се промени цвета...Може да се наложи няколко пъти да боядисаш цялата, докато се наслои. Много е хубаво и естествено  bouquet

# 220
Ох, трудна работа е избора на боя... Mr. Green

# 221
  • Варна
Чудесна промяна, Мамче! Много хубав цвят, хем е естествен, хем е интересен. Отива ти  Simple Smile

# 222
  • Cyberspace
Мамче, много хубав цвят! Прекрасна си  Heart Eyes Ако си смениш пак цвета, лично ще прекося половин България и ще дойда да ти се скарам!  Mr. Green

# 223
  • Street of Dreams
И от мен честито, но аз съм за още по-светъл цвят  Grinning
Преди малко се сушух и установих, че боята ми е паднала от две измивания.  ooooh!
Една съфорумка ми изпрати количества от шампоан и маска анти фриз и съм много доволна. Утре ще я питам, било нова бюджетна марка.

# 224
  • Перник
Mother , цветът ти е много хубав и много ти отива!
OnDine, сподели, моля те, коя марка са шампионът и балсамът след като разбереш.
Аз от няколко месеца се опитвам да поддържам лилав цвят на косата, но е много капризен и май ще минавам на някакво червено.

Общи условия

Активация на акаунт