Модни тенденции в прическите и всичко за косата-Тема 14, Лятно-цветна!

• 67 938
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Няма как да не си се чувствала красива защото ти си си красива. От малкото което виждам прическата е страхотна  Hug .Ти си страхотна и радваш много.С удоволствие гледам твои снимки  bouquet

# 451

Според вас тези къдрици естесвени ли са? С майка ми спорехме, тя твърди,че не са, били като спирали, много навити. Аз пък твърдя, че са истински.
С какво може да се постигнат такива? Много харесвам тази историчка, гледала съм я по Виасат Хистори, обаче никога не съм я виждала с друга коса,все си е такава, много къдрава и ме съмнява да е с маша.

https://www.youtube.com/watch?v=k-_iwMMxCTw

Тук се вижда по-добре.

# 452
Виждали ли сте по българските сайтове това олио?

# 453
Мисче, не са естествени според мен къдриците на мацката.

# 454
И на мен изобщо не ми приличат на естествени  Rolling Eyes

Олиото не съм го срещала.

Моята коса доста изсветля , но може би е по разумно да я боядисам след морето.

# 455
Тези къдрици изобщо не са естествени.Толкова са спираловидни.Не ми харесват изобщо.

# 456
  • Пловдив
Момичета, не съм ви забравила bouquet Просто напоследък имам доста задачки както на работа, така и вкъщи. Не ми остава време за писане. Снимки ще кача следващите дни. Ще ходим утре на сватба, преди това съм на фризьор и се надявам косата ми стане хубава. За да ви се покажа после Laughing

И какво стана с боядисването: смесих 2/3 5.13 и 1/3 6.23. Косата ми стана доста тъмнокестенява. По-тъмна от преди. Явно вече на Дия ще взимам бои от 6-ца нагоре Wink Нищо, харесва ми, седи много естествено. Както писах, по време на измиването на боята, косата беше много хубава. След това обаче усещам сухота, а не съм свикнала Laughing Онзи ден й сложих хидратираща маска, щях и кокосово масло, но забравих. Нищо, другата седмица ще се мажа. Сега си се харесвам, отива ми тъмна коса. Снимков материал- скоро Sunglasses

# 457
На мен пък много ми харесват. Как ли са постигнати? Rolling Eyes

# 458
Заподозряла съм, че в Диата има все пак амоняк, макар да казват, че е без.
Още като я набърках долових аромата.Освен това косата стои една идея по-суха, но бих казала, че почти не се усеща.
Съжалявам, че не започнах да я изпозлвам по-рано. Цветът се получи хубав и наситен, а бели коси сякаш никога не съм имала. Такова усещане след боядисване съм имала преди много години, когато дори не съм мислила за бели косъмчета.
Занапред вместо Кастинг, ще използвам Диа.

# 459
  • Street of Dreams
Къде я има тази Диа? Може ли снимка на боята?
Аз да ви кажа не съм доволна от тази маска Епруваж. Косата ми е сякаш с дрогериен продукт, не виждам от веднъж някакъв особен ефект да има.

# 460
Здравейте ..
Някоя от вас ползвала ли е пресата за коса на CHI ? Също така какво е мнението ви за пресите на GHD и откъде в  България мога да си намеря такава ? Виждам , че в enzo.bg предлагат такава преса GHD , но незнам дали е real или fake ? Много не му вярвам на този сайт  Thinking ето https://www.enzo.bg/ghd/v-gold-za-izpravjane-na-kosata/

# 461
😁😂😁

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 18:35 от Мис Каролин Бингли

# 462
  • Варна
Къде я има тази Диа? Може ли снимка на боята?
Аз да ви кажа не съм доволна от тази маска Епруваж. Косата ми е сякаш с дрогериен продукт, не виждам от веднъж някакъв особен ефект да има.

Ако решиш да я размениш ме имай предвид така или иначе ще купя следваща опаковка и все ще се намери в сергията,нещо,което да искаш  Laughing. Това за момента ми е най-най любилата маска и огромно количество други залежават.

# 463
Идвам да ви помрънкам,че кърмата ми май ще спира.От два дни събирам едвам по 150 мл за цял ден.Даже и сутрин имах само 40 мл.Днеска от 8 до сега само 70.
Уж си казвах,че колкото толкова,но сега ми е много криво и много ме е яд.
Пак добре го докарах до 3 м.ама все после исках още поне един.

Ти кърмиш ли я или я храниш с изцедена кърма? Слагай я често на гърда, нещата не са загубени. Ако имате консултант се свържи , може и на телефона на ЛЛЛ. Ако не - колкото толкова , нищо не е на всяка цена  Hug

# 464
http://www.lorealprofessionnel.co.uk/hair-colour/dia/semi-perman … lour-dia-richesse
Това е Диата.
Мисче, бебка със сигурност успява да си вземе повече кърма от тази, която цедиш. Щом не искаш, не се предавай лесно, може би е добре да я слагаш по-често на гърда.

Общи условия

Активация на акаунт