Модни тенденции в прическите и всичко за косата-Тема 14, Лятно-цветна!

• 67 149
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Ако имаш някое шишенце с пулверизатор, сипи останалата ти ампула и половина в него и така нанеси следващия път, за да е по-икономично нанасянето.
Сподели дали ти омазняват скалпа допълнително след ден-два  Hug

# 616
Ако имаш някое шишенце с пулверизатор, сипи останалата ти ампула и половина в него и така нанеси следващия път, за да е по-икономично нанасянето.
Сподели дали ти омазняват скалпа допълнително след ден-два  Hug
Моя знаете не го омазняват.Дано и при Мисче е така Simple Smile

# 617
  • Пловдив
Момичета, решавам одеве да си сложа кокосово масло на косата. Вадя го от шкафа и се изненадах, че беше абсолютно течно Laughing Знам, че се разтапя на 20 и няколко градуса, но все пак мислех, че просто ще е по-меко, а не в течна форма Mr. Green

# 618
И моето беше течно, сега го сложих в хладилника  Laughing

# 619
Момичета, решавам одеве да си сложа кокосово масло на косата. Вадя го от шкафа и се изненадах, че беше абсолютно течно Laughing Знам, че се разтапя на 20 и няколко градуса, но все пак мислех, че просто ще е по-меко, а не в течна форма Mr. Green
Моето веднъж откакто се втечни и все си е течно  Laughing Аз съм си го напълнила в едно шишенце с помпичка от един серум за връхчета и много лесно го нанасям. И еластисайзера домашния и него така го напълних  Mr. Green

Понеже имах едни люспи по главата след ДПШ на Лореал вчера си забърках един бъркоч и съм много, много доволна. Скраб за скалп с подръчни материали. Позволявам си да го споделя, защото косата ми стана страхотна  Peace
Морска сол смляна на не много ситно, мед, масла - сложих бадемово, рициново, от гроздови семки и кокосово, едно пасирано авокадо и гела на две листа алое вера. Първо направих масаж със сместа на скалпа и после нанесох по цялата коса и стоях 2-3 часа. После измих с червеното Тиги Ш+Б (умишлено не пиша хидратиращ/протеинов шампоан защото въпроса е много спорен и така и не ми е ясно каква аджаба е тази серия  Laughing) После малко от лилавата топка, изсуших със сешоар и накрая олио Макадамия и косата ми стана уникална - мека, плътна с много блясък и живина  Heart Eyes

# 620
Така... Аз трябваше да се отчитам в една а от темите(тук или в темата за блондинките)
Скрит текст:
За протокола.- исках да се подстрижа и постигна светло пепелно рус цвят. Обаче в темата за блондинките, а и фризьоркате ме посъветваха да не се боядисвам, тъй като естествения ми цвят е хубав, а и косата ми е тънка и рядка. Та си взех оцветяващ балсам на леганза94
Резултатът не е каквото очаквах, но и аз не стоях кой знае колко. Взе пак нямам толкова жълтееши отенъци.
Това е преди

Това след първото и след второто "боядисване"

Утре пак ще сложа остатъка

# 621
На втората снимка цветът е страхотен, но ти май към по-светло се стремиш.

# 622
Иванита, на първата снимка да не би да е естествения ти цвят? Ако е така, аз не бих го пипала изобщо докато не ми се наложи, когато започна да побелявам. Страхотно светлорусо е било, а последната снимка изобщо не ми допада. Стои изкуствено и ми сивее, но пък може и да е от екрана ми.

# 623
Brie, da,  на първата снимка е естествения ми цвят. Мен затова ме и отказаха да се боядисам, аз се колебаех.
Да сивееше малко в началото, но като цяло почти никой не забеляза, че има някаква промяна  Laughing Като цяло като че ли стана малко по-тъмна и това е.

# 624
Щастливка! Ще си оцениш цвета като започне един ден да ти побелява косата и като вземеш да се чудиш как да го докараш същия с боя и видиш, че не става.

Наистина много красив цвят, на твое място просто бих я оставила колкото може по-дълга.

# 625
Иванита, наистина твоят цвят е повече от прекрасен, не прави нищо с косата си Hug

# 626
Това е страхотен рус цвят,не бих го променяла.

# 627
Благодаря ви момичета. 😊 ще си доизхабя балсам и сигурно ще я оставя "на мира". Подстригах я малко, защото много взе да се заплита. Чета ви и гледам, че на повечето косите са до/ около кръста, ама аз с моите 5 косъма и права коса не се виждам. Тази дължина и малко по-дълга ме устройва.

# 628
Иванита, и аз като другите момичета мисля, че не бива да се боядисваш, защото имаш много хубав цвят.
Аз искам да помоля Чаровна да каже пак две думи за четката за изправяне на косата, не въртящата, другата. Знам, мила, че безброй пъти си обяснявала, но не помня. Каква марка е, гори ли косата, и на суха, и на мокра коса ли се ползва? Гледам разни намаления в нета, та се чудя дали да не си купя, но са някакви измислени марки и не знам ще вършат ли работа. Моля те, ако имаш време сподели!

# 629
Забравих да ви попитам може ли да ми предложите маска, шампоан ... за косопад. Много ми капе косата въпреки липсата на химично и топлинно третиране на косата. Confused

Общи условия

Активация на акаунт