Модни тенденции в прическите и всичко за косата-Тема 14, Лятно-цветна!

• 67 141
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Забравих да ви попитам може ли да ми предложите маска, шампоан ... за косопад. Много ми капе косата въпреки липсата на химично и топлинно третиране на косата. Confused

Зехтин, кокосово и бадемово масло, стимулант на Икаров, ампули Ревалид и Алфапарф, аз днес си взех и на Ревалид.
Таблетки-приорин, ревалид, фитовал,дюкре, виши шампоани и капсули, бирена мая, витамикс, комбинирани витамини-цинк и биотин, отвара от корпива, за обливане на косата, маски с жълтък, зехтин и витамин а, Тривитаминол, Себорал форте. Много неща са, можеш да пробваш някои от тях.

# 631
  • Пловдив
Четката на Чаровна е страхотна. Аз я ползвам на 1вата степен и според мен не изтощава. Косата ми става мека, подредена и стои по права.  Но е далеч ефекта на пресата.  На леко влажна, почти суха коса я ползвам аз.

# 632
Четката на Чаровна е страхотна. Аз я ползвам на 1вата степен и според мен не изтощава. Косата ми става мека, подредена и стои по права.  Но е далеч ефекта на пресата.  На леко влажна, почти суха коса я ползвам аз.
Аз си я използвам на високата степен.При мен ефекта е като след преса ,но аз съм със супер права коса.Нямам поражения върху косата от четката.Използвам я с термо защита задължително.Супер доволна съм от четката.Използвам на мокра коса.Не гори косата.Поне не съм забелязала Simple Smile Не мога да пиша много защото съм на моренце в момента Simple Smile

# 633
Ее завиждам  Heart Eyes Пусни ни една морска снимка  bouquet

# 634
Направих си балеаж, та ще съм благодарна на препоръки какви шампоани за коса да ползвам.
Има ли нещо по -специфично

# 635
Забравих да ви попитам може ли да ми предложите маска, шампоан ... за косопад. Много ми капе косата въпреки липсата на химично и топлинно третиране на косата. Confused

Зехтин, кокосово и бадемово масло, стимулант на Икаров, ампули Ревалид и Алфапарф, аз днес си взех и на Ревалид.
Таблетки-приорин, ревалид, фитовал,дюкре, виши шампоани и капсули, бирена мая, витамикс, комбинирани витамини-цинк и биотин, отвара от корпива, за обливане на косата, маски с жълтък, зехтин и витамин а, Тривитаминол, Себорал форте. Много неща са, можеш да пробваш някои от тях.
Благодаря  bouquet

# 636
Здравейте, момичета.
Роза импекс имат нови тонери. Аз си взех номер 44/силно лилав/ и се получи точно лилавото, което се опитвам да постигна от дълго време. На изсветлена коса става много добре.

http://www.rosaimpex.com/content/полутрайни-тонери-за-коса-be-ex … ’s-prestige?tid=9

ПП. Аз се включвам така от нищото, но следя темата още от началото.

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 10:55 от daliona

# 637
Чаровна, да си изкарате весело  Hug Еххх как ми се ходи, ама няма да ме огрее, може би само за 1-2 дни.
Аз днес съм къдрав бухал в главата, стоях с ролки. Харесвам се, но косата ми се подкъси, стана двойно по-къса, както се и очакваше.
Туствам сега Алфапарф ампулите и едни други-Ревалид. Още отдържам фронта с кърменето, и не е започнала да ми капе.Но взимам мерки.Страхотни са ампулите, страхотни! Не съм вярвала, че едни ампли могат да ми повлиаят толкова добре на косата, въпреки, че се нанасят само в корена.Само миризмата им ми идва доста силна, но ще търпи.

# 638
  • Street of Dreams
Далиона, добре дошла! Не се вижда снимка на линка, сложи някакъв друг или направо изображение.  Peace

# 639

Туствам сега Алфапарф ампулите и едни други-Ревалид......Страхотни са ампулите, страхотни! Не съм вярвала, че едни ампли могат да ми повлиаят толкова добре на косата, въпреки, че се нанасят само в корена.Само миризмата им ми идва доста силна, но ще търпи.

За кои казваш,че са страхотни  newsm78

# 640

Туствам сега Алфапарф ампулите и едни други-Ревалид......Страхотни са ампулите, страхотни! Не съм вярвала, че едни ампли могат да ми повлиаят толкова добре на косата, въпреки, че се нанасят само в корена.Само миризмата им ми идва доста силна, но ще търпи.

За кои казваш,че са страхотни  newsm78
Алфапарф.

# 641
  • Бургас/Пз
Момичета, идвам при вас с въпрос, че нещо в темата за профи козметиката не са на вълна бои. Въпроса ми е свързан с новата боя в рибката https://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/bezamonyachna-trayna-bo … 0_39991b5730-5da7

Ако смеся 7.31 със 6.3 дали ще покрие ръждиви червиникави оттенъци. Или пък направо да стрелям в 8.31??
Скрит текст:
Искам ето такъв цвят
Скрит текст:

Сега съм така
Скрит текст:

# 642
Далиона, добре дошла! Не се вижда снимка на линка, сложи някакъв друг или направо изображение.  Peace

Добре заварила. Това е серията тонери, но не мога да открия снимка точно на силно лилавото.

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 16:45 от daliona

# 643
Каролин, това ли са ампулите на Алфапарф, от които си доволна?

http://www.ebay.ca/itm/Alfaparf-Semi-Di-Lino-Scalp-Care-Energizi … :YiAAAOSwdzVXmiKT

Чудя се между тях и тези на Керастаз и не мога да реша. Също не се ли мажат много трудно и не отива ли повечето течност по самата коса вместо в корените?

# 644
Да,тези са.Трудно става без накрайник,но в аптеката ми дадоха към ревалид ампулите и с него е лесно.

Общи условия

Активация на акаунт