Модни тенденции в прическите и всичко за косата-Тема 14, Лятно-цветна!

• 66 769
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря, Каролин. Ще ги пробвам, тези мисля че си идват с накрайник, ако не - ще го мисля.

# 646
  • Пловдив
Ани, за съжаление не мога да ти помогна. Аз също гледам новата боя и се чудя към 5-ците или 6-ците да се насоча, тъй като не знам колко тъмно става. Надявам се до събота да не са изчерпени номерата, към които съм се ориентирала.

# 647
  • Cyberspace
Ооооооооо, още утре тръгвам на лов за лилав тонер  Mr. Green

# 648
  • В полите на Пирин планина
На морето косата ми изсветля, та чак избеля. Снощи сложих една 8-ца и станах кестенява. Знам си, че с 8-ците не се разбирам, но си мислех, че 9-ка няма да вкара никакъв цвят ... Сега съм едно гадно кафеникаво кестеняво - не съм аз. Добре, че е топло и се вързах...

# 649
  • Варна
 Споко ще се измие  Laughing. До седмица си си пак блонди  Joy

# 650
На морето косата ми изсветля, та чак избеля. Снощи сложих една 8-ца и станах кестенява. Знам си, че с 8-ците не се разбирам, но си мислех, че 9-ка няма да вкара никакъв цвят ... Сега съм едно гадно кафеникаво кестеняво - не съм аз. Добре, че е топло и се вързах...
И моята изсветля.Имам си руси кичури вплетени в кафявото.Е много ми харесва  :35:Mother пуснах ти на лични няколко снимки.И ето .Жана добре те послушах за Джойкото.Косата ми е в отлично състояние а е мия всеки ден заради солената вода и пясъка.

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 23:06 от Анонимен

# 651
  • Варна

Скрит текст:
Лелеее къде е тоя пуст плаж искрено завиждам Sick Laughing. Даже на Паша дере при нас е гъз до гъз/поне мангали с банани няма/ Joy

Чаровна за хидратиращите Джойковци ли иде реч?

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 21:45 от prinzesata

# 652
Чаровнице, много се радвам  Hug
Искрено завиждам за морето, абсолютно неблагородно  Mr. Green, аз тази година няма да го посетя, а толкова го обичам  Heart Eyes

# 653
Чаровнице, много се радвам  Hug
Искрено завиждам за морето, абсолютно неблагородно  Mr. Green, аз тази година няма да го посетя, а толкова го обичам  Heart Eyes

Ти имаш по-важни неща  Wink и аз завиждам, и аз няма да го посетя, или може би само веднъж и отдалече  Sad ех, много гадно така,когато не можеш нещо, най-много ти се ходи!Нищо, догодина!

# 654
Ти имаш по-важни неща  Wink
Нищо, догодина!
Ти също  Hug
Догодина сме на първа линия  Grinning

# 655
  • Sofia, Bulgaria
Пак съм изпуснала снимки  Crossing Arms
Някой ползвал ли е за косопад на Rene Furterer това http://www.renefurterer.bg/product.aspx?id=1
и това http://www.renefurterer.bg/product.aspx?id=17
Вчера си ги взех импулсивно, след като вече цяла седмица не мога да намеря ампулите на Алфапраф, сториха ми се на доста изгодна цена. Бяха в комплект заедно и намалени. Апеткарката каза, че серума Complex 5 стига почти за цяла година и че при нанасяне има леко пощиване и загряване. Вечерта го пробвах, но не усетих нищо подобно newsm78

# 656
За комплекс 5 съм чувала страхотни отзиви от приятелка, страшно доволна беше. Не ми е казвала да се усеща нагряване, но пък всеки си има различна чуватвителност. Аз направо съм изключила за него, иначе се бях надъхала да го пробвам след нейните думи.
На каква цена е комплекта ?

# 657
  • Sofia, Bulgaria
От 190.00 лв. беше намален на 140.00 лв. и жената в аптеката ми направи още някаква отстъпка и реално ми излезна 126.00 лв.
Скрит текст:
Жана, погледни хубаво на упътването какво пишеше, преди да го купиш, че  ми се струваше, че не се препоръчва за бременни Hug. Довечера мога да го снимам и да ти пратя, че съм на работа в момента
Надявам се да се пребори с косопада, че нещо вече дълго време ми продължава макар и не особено силен.

# 658
Благодаря ти  Hug
Задължително ще го погледна упътването.
А от теб ще чакаме отзиви  bouquet

# 659
  • София
Някой пробвал ли е новата серия на Лореал Колориста

Общи условия

Активация на акаунт