Модни тенденции в прическите и всичко за косата-Тема 14, Лятно-цветна!

• 66 765
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Някой пробвал ли е новата серия на Лореал Колориста
това има ли го в България?
Момичета не съжалявайте за морето.В момента ви се случват хубави неща.В някои расте живот ,други се опознават с малкото човече Wink .Нашата ваканция приключи вече. Докато сме на море си записах час за нова фризьорка  Sunglasses.Ще изневеря на моята. Само връхчета ще махам и ще обсъдим новия цвят който искам.Поръчах си и новичко серумче за косата на алтерна .Това е то https://s2.postimg.org/m1nj2vr7d/Screenshot_20170708-141404.png

# 661
с ДМ са заредени на отделен стелаж

# 662
  • София
В стор.бг ги видях, обмислям да пробвам розовото Mr. Green

# 663
Сега видях ,че се предлагат.
Преди време ги гледах из чуждите онлайн магазини.И мислех ,че ги няма още в БГ ,но и тук са стигнали.Това си е временен оцветител и трябва косата да е светла или изрусена (балеаж ,омбре ,кичури) .Има и шампоан който е за бързо махане за този цвят.
Ще чакаме да дадеш отзиви като я изпробваш.

# 664
  • Стара Загора
И аз обмислям да си взема някой цвят на Лореал Колориста, че ми се иска нещо да направя с косата си.  Grinning Grinning

# 665
Дайте ми идея на черта ли да си държа косата?В снимков материал ако може. В момента ми е така или да не пипам формата... и цвета   Rolling Eyes bouquet

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 09:33 от Анонимен

# 666
  • Варна
 Нищо не пипаааааааааай  Laughing. И цвета и формата си отговарят на ника ти  Wink  bouquet

# 667
Не я пипай!
Но може и съвсем леки етажи, но много, много фини. Wink

# 668
  • Street of Dreams
Аз пак наопаки  Laughing не харесвам средни дължини, аз бих я направила на много дълъг боб, отзад в средата да се скъси, без етажи.

# 669
И аз съм в същата дилема. На теб така ти изглежда добре, според мен. Моята обаче не стои добре на черта, гъста е и се чудя как да я оформя. За момента знам само, че ще я пускам дълга пак.  Grinning

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 22:50 от Scorpionna

# 670
  • Street of Dreams
Скорпиона, супер ти стои косата на черта - точно защото е гъста! Много, много ми харесва!

# 671
Скорпиона, супер ти стои косата на черта - точно защото е гъста! Много, много ми харесва!
+1, на снимката изглежда супер.

Чаровнице, мисля, че можеш да вкараш едни много леки и деликатни етажи, хубаво преляти и едва забележими. Мисля, че много ще ти отиват !  Hug

# 672
Може и да сте прави, трябва ми време да свикна. Зимата като я подстригах на каре пак не се възприемах в началото.
Малко встрани от темата,  но някой ползвал ли е на Маракеш лосиона за тяло? Много ми харесва аромата на серията и го заглеждам в Рибката. Simple Smile

# 673
Може и да сте прави, трябва ми време да свикна. Зимата като я подстригах на каре пак не се възприемах в началото.
Малко встрани от темата,  но някой ползвал ли е на Маракеш лосиона за тяло? Много ми харесва аромата на серията и го заглеждам в Рибката. Simple Smile
И според мен стои чудесно косата ти .Не я пипай страхотна е.
OnDiNe не искам да скъсявам.Ще я правя дълга  Laughing .
Жана тя е на много леки етажи моята коса.Дори не се забелязва  Laughing.Нали ми е тъничка.Аз си я харесвам такава.

# 674
Тогава не я пипай  Wink

Общи условия

Активация на акаунт