Модни тенденции в прическите и всичко за косата-Тема 14, Лятно-цветна!

• 66 750
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас/Пз
Чаровна, направо ти се чудя с тая разкошна коса,тия твоите мераци за промяна. Радвай се, малко момичета могат да се похвалят с такава гладка, здрава, лъскава и прекрасна коса.

# 676
Чаровна,много ти е хубава косата,не я пипай Peace И аз го имам серума на Алтерна,много малко пъти съм го ползвала,защото имам хиляда други неща,а и косата ми стана много дълга вече и се обезсмисля.Бях го пуснала в размените,но после се отказах и ще си го ползвам Hug Иначе е хубав,прави косата гладка и подредена ,усеща се протеина поне при мен Simple Smile

# 677
Благодаря ви момичета  Hug.Много сте мили.Само връхчета ще махам значи. Пацолина на значи ще  ми допадне серума.А дали ще е икономичен?
Скрит текст:
Момичета имаме си бебе  Mr. Green.Момиченце,казва се Ая.Още не е в нас но скоро ще си го вземем.Френски булдог е.Далеч от темата за модни тенденции в прическите ,но съм много щастлива  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 09:49 от Анонимен

# 678
Здравейте! Има ли доволни от маската на инсайт антифриз? Има ли ефект върху заплитането на косата? Моята е чуплива, начупвам я и ползвам дифузер и доста се заплита. Може ли да ми препоръчате продукт за начупване?

# 679
Чаровнице, тъкмо се изцъклих от приятната изненада на първите три изречения в скрития текст, а то какво било  Laughing
И аз много искам кученце, ама в апартамент някакси не ми е приемливо на мен лично. Ако бяхме в къща, щяхме поне две да си имаме, много ги обичам  Heart Eyes

# 680
Чаровнице,а като си се харесваш що все искаш промяна?Много ти се чудя 😋 Кефя се на хора с кучета и деца.Не знам как съумяват с грижите.Кучето не е като котката.И на мен ми е неприемливо за апартамент.Но и хубава порода на двор да гледам не ми се връзва,особено от тези минитата.Аз не обичам кучета по принцип,но онзи ден видях в магазина едно мъничко пинчерче с розова елече и казах на ММ "искам"!!!Няма шанс при мен скоро да се случи.Имаме две котки и двете са гледани вътре в къщата.Но кой знае някой ден ако детето примрънка сигурно ще й угодим😀Чаровна,ако ти се занимава снимай я по някое време (иска ми са да я видя ).На леля ми кучето се казва Ая-тя е померан.

# 681
Чаровна,за мен е икономичен,но го ползвам само по връхчетата.Само веднъж съм го нанасяла на скалпа,не ми раздразни.Не знам защо спрях да го ползвам и на скалпа  Mr. Green Имам доста финиши вече и не мога да смогна да ги използвам

# 682
Чаровнице, тъкмо се изцъклих от приятната изненада на първите три изречения в скрития текст, а то какво било  Laughing
И аз много искам кученце, ама в апартамент някакси не ми е приемливо на мен лично. Ако бяхме в къща, щяхме поне две да си имаме, много ги обичам  Heart Eyes
Joy .Бебе си е Simple Smile)
Каролин ще снимам като дойде в нас.Още е малко.Сега каката ми съобщава ,че не иска женско а иска да вземем момченцето  Joy.

# 683
  • Street of Dreams
Здравейте! Има ли доволни от маската на инсайт антифриз? Има ли ефект върху заплитането на косата? Моята е чуплива, начупвам я и ползвам дифузер и доста се заплита. Може ли да ми препоръчате продукт за начупване?

Да, аз съм супер доволна, дори днес се запасих с още от нея плюс шампоан.

Мацки, взех си от новата боя на Гарние за 4 кинта. Мисля, че тук бяхте казали, че е хубава?

# 684
На мен пък маската на инсайд не ми хареса кой знае колко.Не успява да ми хидратира достатъчно косата.По-скоро имам чувството,че ползвам балсам.Не ми действа достатъчно напояващо и разплитащо Peace Косата ми с фин косъм,не я боядисвам и третирам,дълга и права Simple Smile

# 685
OnDiNe_, аз съм доволна. Кой цвят взе?

# 686
  • Бургас/Пз
На мен пък маската на инсайд не ми хареса кой знае колко.Не успява да ми хидратира достатъчно косата.По-скоро имам чувството,че ползвам балсам.Не ми действа достатъчно напояващо и разплитащо Peace Косата ми с фин косъм,не я боядисвам и третирам,дълга и права Simple Smile
+1 добре , че са размените и благодарение на мила съфорумка се сдобих с маската на Еупроваж. Утре сутрин ще я пробвам и ще пиша как ми е Simple Smile

# 687
  • Street of Dreams
OnDiNe_, аз съм доволна. Кой цвят взе?

smile3521 newsm08
И ти него, нали?

# 688
Да, да  Mr. Green

# 689
Чаровна,за мен е икономичен,но го ползвам само по връхчетата.Само веднъж съм го нанасяла на скалпа,не ми раздразни.Не знам защо спрях да го ползвам и на скалпа  Mr. Green Имам доста финиши вече и не мога да смогна да ги използвам
Благодаря .Добре че е икономичен.На тази цена 50 мл ако не е икономичен не си заслужава.Това е най скъпия продукт който съм си поръчвала.А шампоана и балсама хубави ли са?

Общи условия

Активация на акаунт