Не дава да и говоря мръстоии по време на секс

• 23 959
  • 351
  •   1
Отговори
# 165
Не се отнасям към жените като с парцал или курва, но не ми пречи в даден момент да ги наричам така.
Уважавайте за да бъдете уважавани.
Нещо не се разбира тук...Уважава жената, като я нарича "парцал" и "курва"...Мисля, си ако не я уважаваше, как ли би я наричал?

# 166
Според мен авторът е видял , че няма да стане мърсуването с неговата мацка и е се е регистрирал във форума да си направи реклама  Joy . Признай си , авторе  Laughing Иначе много свежарска тема , посмях се много . Той наистина може в ежедневието да не нарича жените с подобни епитети , но в леглото го възбужда смата мисъл да са такива . За мен темата не е пързалка , няма нищо съмнително в мъж , който иска "див животински секс " ( по негови думи ) та било то и на 40 години  Peace

# 167
Тук говорим за секс. Ако някой те напляска по дупето по време на секс, за побой ли ще го възприемеш..

Поведението ми с хората много ясно показва, че не спадам към жените, които ще търпят някой да ги пляска. А и не съм чак такава идиотка, че да не мога да преценя дали мъжът е откачалка, още преди да стигнем до по-близки контакти. Така че подобен въпрос пред жени като мен изобщо не стои, просто не допускаме боклуци до себе си  Peace

# 168
Ама тукА станАло много забавно......     Joy Joy
Ако господинът е реален образ, почти съм сигурна, че е кацнал в Бг-мама да търси бройки....някой го е светнАл, че тук има много самотни, отчаяни, тъжни жени, които лесно ще клъвнат, и той си е казал"Ох, на баткА   smile3508  паднАхте ми сегичка!".     Joy
Ама нещо яко е объркАл подхода.....

# 169
Ако господинът е реален образ, почти съм сигурна, че е кацнал в Бг-мама да търси бройки....някой го е светнАл, че тук има много самотни, отчаяни, тъжни жени, които лесно ще клъвнат, и той си е казал"Ох, на баткА   smile3508  паднАхте ми сегичка!".     Joy
По скоро си е казал: "Ох на батко парцалчетата, ох на батко курвите!" hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 170
Така така, разкривате ме... Иначе много научавам тук. Ако има жена, да ми покаже как да подходя правилно, защото действително нещо изначално ми е объркано, ще я разцелува...

# 171
Аз само да предупредя автора, много много да не се доверява на съветите на дамите тук, че те като гледам с каква лекота развеждат, пращат на психоаналитик... Някой и до психиятрията може да те докарат от съвети  Mr. Green

А пък и ако нямаш много финансови възможности, само ще си загубиш времето, защото всичко вече е на ниво - брак и къща !

Пък и в този форум или вече са мамчета или кандидат мамчета... Очакват сексът да изразява старомодно бебеправене, а не мръснишки приказки, напляскване или евтини обиди, които само да им пречат на възникналия майчин инстинкт   Crazy

# 172
А, не, така като чета, имам големи шансове - жени на средан възраст, търсещи секс за една вечер преобладават. Simple Smile
А ако някоя ме обърка и за той бой, направо късмет.

# 173
  • Sofia
А, не, така като чета, имам големи шансове - жени на средан възраст, търсещи секс за една вечер преобладават. Simple Smile

Ммм, нещо се обърка – болшинството в тази тема са сериозно обвързани и доколкото ги познавам от цялостното им форумно участие, хич, ама хич не се интересуват от one-night stands с пропаднали субекти. Laughing Просто се гаврят и забавляват с теб. Peace

# 174
Ех, пак чукам на грешната врата. Кои ли обекти не са пропаднали - с дебел врат, портмоне и бг мачо...
Но човек се учи от грешките, а и е добре, че има кой да ги показва.

# 175
Аз само да вметна, че в един момент бебеправенето свършва, все пак няма да раждаш 10 деца...и оттам нататък какво ти остава, освен десетилетия не-бебеправещ секс. Та така за майките.

# 176
Може би тогава секса е по-зрял и може би по-перверзен ... Хм, сигурно трябва да се насоча към вече родили и отгледали деца жени, не знам.

# 177
Нямаш шанс.

# 178
Заради парите, или вече съм дедка ? Simple Smile

# 179
  • Sofia
Заради парите, или вече съм дедка ? Simple Smile

Е, ти пък чак се пенсионира. Похотлив чичак си още, бре. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт