Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 39

• 48 603
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Аз в интерес на истината точно по сънливостта заподозрях, че съм бременна. Цикълът ми е доста редовен от години, но точно последния месец беше подранил и ми беше трудно да преценя кога да го очаквам-имах си и симптоми, даже бях казала на ММ, че усещам, че ще ми идва. Обаче пък като взех да заспивам в 20ч. няколко поредни дни, бях почти сигурна.

# 586
Момичета, в 5-6та г.с. съм и нещо ме наболява едната гърда, повече отколкото другата. Не напипвам специфична бучка, по-скоро цялата е една голяма буца, защото се е втвърдила. Не боли когато си лежа нормално, но ако примерно съм на едната страна и при преместването ме заболява.
Имам ли причина за притеснение или това е нормално? Благодаря!

# 587
Уфф явно е нормално това Joy и като гледам безсънието също Confused

# 588
  • Gotham City
Благодаря на всички ви за подкрепата, много ми беше мъчно вчера като ми дойде, но след вашите коментари, че е нормално да не стане от първия път, се успокоих  Hug bouquet

# 589
Ние пробвахе 6-7 месеца, отчайващо е по едно време, но важното е да не губиш вяра Heart

# 590
И ние пробвахме и аз се отчайвах. Но точно , когато не го правихме с цел дете и бих казала, че поради болестта ми май сме били само веднъж съответният месец. Но явно това е бил нашият месец. Божа работа..

# 591
Благодаря на всички ви за подкрепата, много ми беше мъчно вчера като ми дойде, но след вашите коментари, че е нормално да не стане от първия път, се успокоих  Hug bouquet

Опитите за бебче са много хубаво преживяване, наслаждавайте им се, ще стане! Нормално е да се разочароваш, позволи си го. Аз всеки месец в продължение на половин година се разочаровах страшно много. Мъжът ми пък всеки месец ми галеше корема сякаш е станало и като ми дойдеше изобщо не си го слагаше на сърце. Та, гледах да взимам колкото мога пример от него.

Когато стане ще разбереш, че не е имало по-подходящ момент и точно това е вашето детенце! Няма да искаш да го замениш за никое по-рано или по-късно станало бебе. Wink

# 592
  • Gotham City
Така мило ми стана от думите ти  Hug трябва и аз да взема пример малко от моя мъж, все казва, Божа работа, като е писано, тогава ще стане, и е прав, знам го Rolling Eyes

# 593
Някой има ли някакво мнение за Лучикова в пловдив? Препоръчаха ми я и мисля при нея да ходя. Ще съм благодарна за още някакво мнение Simple Smile

# 594
  • Пловдив
Лучикова или Учикова?

# 595
Ами доколкото разбрах Лучикова, но може и да не съм разбрала, кабинетът и бил някъде до Копчето (ако има от пловдив ще ме разберат)

# 596
  • Пловдив
Кабинетът на доц. Учикова е срещу Копчето. И до колкото знам не води ЖК. Ако за нея става въпрос, добър избор, особено за раждане.

# 597
Ами на улица Л. Каравелов била, доколкото разбрах там някъде до копчето. Но и доколкото знам води ЖК ?

Сега говорих с нея, точно на В. Априлов е. Казах й за какво става въпрос и ме записа за другата седмица четвъртък. Замислих се, че е след доста време и не знам как ще изкарам дотогава, но нямам избор Sad

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 16:13 от DiyanaCh

# 598
Момичета здравейте! Днес се връщам от фетална морфология. Бебето се развива добре. Чакаме си момченце. 😁 Но споменах, че ми е твърд корема на моменти и леки болки. Не постоянни. Прегледа ме и ми каза скъсена шийка. Лошо. Изписаха ми Утрогестан и магнезий. Сега лежа. В 20 седмица съм. Не знам колко е сериозно положението. Дано се стабилизират нещата. Ако нямам проблем съм на лекар след две седмици пак. Има ли други като мен споделете да ми олекне😕

# 599
И аз бях със скъсена шийка  по това време. ревах, ревах. И накрая отидох на друг лекар и се оказа, че не е толкова страшно. Ама си полежавах , не си давах зор.

Общи условия

Активация на акаунт