Спирала за мигли – тема 15

• 95 229
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Street of Dreams
А да, спиралата на Боржуа, много хубава да.

# 616
Коя от всички? Smiley

# 617
Може ли да ми обясните разликата между матовата и гланцовата опаковка на Maybelline Lash Sensational?
А предложение за водоустойчива спирала,която  САМО  да ми задържа извивката от миглоизвивачката?
Римел имат една водоустойчива спирала в синя опаковка и е идеална за целта.

# 618
  • София
Влизам да похваля спиралата на Боржуа,взех я и днес я пробвах за  първи път.Много ми хареса,извива добре ,позволява наслагване с което да се постигне доста обем .Нанесена в 6 сутринта до момента не е мръднала,не се рони и не се размазва.
Много съм доволна,благодаря за  отзивите,поредна добра покупка благодарение на вас  bouquet Hug
Такава марка няма.

# 619
  • Sofia
Влизам да похваля спиралата на Боржуа,взех я и днес я пробвах за  първи път.Много ми хареса,извива добре ,позволява наслагване с което да се постигне доста обем .Нанесена в 6 сутринта до момента не е мръднала,не се рони и не се размазва.
Много съм доволна,благодаря за  отзивите,поредна добра покупка благодарение на вас  bouquet Hug
Такава марка няма.

за станалите с лице към възглавницата, има други теми, подходящи за заяждане. Тук си обсъждаме спирали.

# 620
  • Варна
Аз днес съм със спирала на марката, дето я няма. Ще пробвам да снимам и покажа.

# 621
  • София
Вчера пробвах Max Factor Masterpiece Transform. За нова спирала и първо нанасяне доста добре се справи. Харесва ми!  Peace

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 16:19 от Amiamo

# 622
Ако е същия вид, на който и аз съм фен, наистина и при мен още с отварянето се представя добре. Сега ги дебна да ги пуснат на промоция някъде, за да си взема нова.

А за марката, която я няма... Smiley Тайга, сподели с коя от всички, когато покажеш. Вчера гледах, че са намалени някои май в Лили сякаш Thinking

# 623
  • София
Ако е същия вид, на който и аз съм фен, наистина и при мен още с отварянето се представя добре. Сега ги дебна да ги пуснат на промоция някъде, за да си взема нова.

Не е ли само 1 вид?!

# 624
Вчера пробвах Max Factor Masterpiece Transform. За нова спирала и първо нанасяне доста добре се справи. Харесва ми!  Peace
По едно време и аз я ползвах и бях много доволна, само в началото тушът ми идваше твърде течен.

Аз вчера пак пробвах Лореал Парадайс и  след като я оплюх, този път взе, че ми хареса Grinning Ще я ползвам от време на време.
Скрит текст:

# 625
  • София
валия, прекрасни мигли и вежди!  Hug  Спиралата добре  се е справила!  Peace И аз ще й дам втори шанс. Сега малко отлежава....  Joy

# 626
  • sofiq
Извинявам се за "грандиозната" грешка.

Направих набързо 2 снимки сега,сложила съм спиралата  в 6 и 30 ч. сутринта.

Скрит текст:

# 627
Не е зле, но много прави.

# 628
  • София

Скрит текст:

Много ми харесва, точно такъв ефект търся Simple Smile
Разбрах, че е на Буржоа, но кой модел е?

# 629
  • sofiq

Скрит текст:

Много ми харесва, точно такъв ефект търся Simple Smile
Разбрах, че е на Буржоа, но кой модел е?

ето тази:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт