Спирала за мигли – тема 15

• 95 186
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Изключително доволна съм от Bourjois mascara liner effect. Подариха ми я и винаги, когато съм с нея получавам комплименти за дългите мигли. Има ефект на очна линия, подрежда ги, издължава ги и стоят като изкуствени. Simple Smile

# 706
  • Street of Dreams
A снимка?

Днес изпробвах новата на EL Envy Lash и ми хареса много, въпреки, че не знаех какво да правя с тази двойна четка и я въртях постоянно, слагах ту с едната, ту с другата страна. Не мога да сложа снимка, нещо стана с фотоапарата ми, а с телефона нищо свястно не става като снимка. ooooh! Май бях до тука със снимките...

# 707
  • Варна
Изключително доволна съм от Bourjois mascara liner effect. Подариха ми я и винаги, когато съм с нея получавам комплименти за дългите мигли. Има ефект на очна линия, подрежда ги, издължава ги и стоят като изкуствени. Simple Smile

В България ли е купувана? Сега отворих да видя коя е, май не се продава тук или поне аз не съм обръщала внимание.

# 708
Да, продава се, но много трудно се намира, последно я купих от Parfimo  онлайн, но беше март месец, за съжаление сега не я намирам. Скоро пак ще търся, ако намеря ще ви споделя.

# 709
  • SF
Аз точно днес исках да ви добавя снимка, правена с телефон. Сърце не ми дава. В действителност нещата са по-добре, отколкото на снимките с телефона.
Притесних се, че пак само ще ми се карате и си го спестих. Снимах близки кадри на окото, далечни на цялото лице. После при изрязването става някакъв ужас.

# 710
  • Street of Dreams
И при мен стана така, уж съм махнала всички филтри, а миглите точно размазани...

# 711
  • Австрия
Споко, бе.. хора  Laughing Не ги вземайте толкоз сериозно нещата: тук е женска тема, дърдорим си по женски просто.. за мигли  Mr. Green

пп. Аз не снимам с телефон и се получава нормална снимка, изключая висналите клепачи  Blush Мигли има всякакви.. ако естествените не стават, има изкуствени, на снопчета.. разни, виж, клепачите трудно се оправят.

# 712
По повод въпроса дали смесваме спирали - Да.
Преди години не бях си и помисляла,но сега го правя без да се замислям.
Ето и едно сутрешно око с Lash Paradise & lash sensentional.
Както казах,лореалската няма как да я използвам сама,така че това й е съдбата 😄

# 713
Съвсем не е зле Simple Smile

# 714
Някой да има мнение за Wonder lash на Oriflame?

# 715
  • Street of Dreams
Мадлеен, чудесно се е получило. Досущ същия ефект постигам с EL Infinite - гладки и подредени мигли.
Лично не ми е и  хрумвало да смесва спирали , идеята е да е една.

# 716
И на мен ми допада как стои Simple Smile

# 717
  • Австрия
Харесва ми, Мадлеен! Чудесна извивка имат миглите  Heart Eyes

# 718
  • В къЩи.
Мадлеен, чудни мигли.

Аз редовно смесвам спирали.Първо ползвам една,втория пласт с друга. Или пък сега ползвам четката на Драмата и туша на една спирала на Ессенсе. Правя си всякакви експерименти,понеже винаги имам по 3-4 отворени спирали. ooooh!

# 719
Смесвам когато искам подвити и с обем мигли. Тогава нанасям първо съвсем леко водоустойчива спирала за да запазя извивката и след това нанасям Ланком прет а порте, за обем.

Общи условия

Активация на акаунт