Спирала за мигли – тема 15

• 95 360
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
С кой Максимайзер я ползваш? На Шанел добър ли е?
И при мен ситуацията е същата- каквото и да пробвам, ако ще с най- голямото желание на света да е и нанесено с най- прецизните движения, все не е достатъчно добро, и отново се връщам към Льо Волюм плюс 3D максимайзера на Диор. И Дименшън пробвах - мммм, хубава спирала, извива прекрасно, задържа извивката, издължава без образуване на топчета, но е за по- гъсти мигли явно, на мен ми липсва драматичността. Спокойно мога да я нарека "офис спирала" и то за строг код.
Кажете нещо за тази на Живанши с чупещото рамо.
Много пъти се изкушавам и купувам някоя нова спирала на Лореал, Макс фактор и Буржоа, с огледалца и без, с не знам си каква четка и туш, и не и не - не са моите спирали, събрала съм над десетина чисто нови и чакам да "узреят", и всеки път се заричам, че ще е за последно, и не знам кога ще се вразумя.

Последна редакция: сб, 07 окт 2017, 08:44 от AlexaS

# 511
  • Street of Dreams
Ненна, имам подозрение, че Ле Волюм е развалена като качество. Пиши по-нататък отзив, моля те.

# 512
  • Австрия
и отново се връщам към Льо Волюм плюс 3D максимайзера на Диор.

Много моля, AlexaS и теб, Nenna и всеки, който ползва Ле Волюм, че и с още нещо под него, ако не ви представлява трудност, моля, направете една снимка! Ле Волюм при мен бе ужасна ужасия - слепваща много, ама много и изправяща извивката. Интересно ми е, как би стояла върху мигли и то с база отдолу  Crazy

# 513
  • SF
Успях да направя снимка, OnDine:

DimS., з искам точно такъв ефект да постигам с моята спирала - тънички, дълги, неподредени мигли. За съжаление моите по природа са по-гъсти и къси.
Не съм ти виждала цялото лице, но тази част от лицето си, която снимаш, ми напомня малко Йоана Буковска. Много ми харесват веждите ти.

densi, заради всичко, което споделяш за Lаsh Paradise не харесах Better than sex. Ще я пробвам, особено сега, когато е и намалена. Ако наистина сравнението е в сила, поне имам на кого да я подаря - на един фен на BTS.

# 514
Ползвам максимайзера на Диор. Комбинирала съм го с иначе добри спирали като тази на Сисли и на Армани, но най-добре се комбинира при мен с Ле Волюм. Ще погледна за стара снимка, нова още не ми се ще да правя, защото спиралата е едва на два-три дена и е доста течна, ще си прояви достойнствата след известно време.

# 515
  • Австрия
DimS., з искам точно такъв ефект да постигам с моята спирала - тънички, дълги, неподредени мигли. За съжаление моите по природа са по-гъсти и къси.
Не съм ти виждала цялото лице, но тази част от лицето си, която снимаш, ми напомня малко Йоана Буковска. Много ми харесват веждите ти.

Е, защо за съжаление?! Аз пък точно по-плътни, гъсти мигли искам  Flutter

Почти цялото лице може да видиш на аватара ми. Сега пуснах търсачка за Йоана Буковска. Хм.. може да се открие дребна прилика в рошавите вежди и леко налудничав поглед..  Blush Laughing

Бисквитке.. бих предпочела хубави крака, но Господ дал друго  Crossing Arms .. Благодаря ти  Hug

Nenna, може и стара снимка.. а може и нова след 2-3 седмици  Simple Smile

# 516
  • Пловдив
Пробвала съм десетки пъти да направя читава снимка на очи и вежди, за да преценя как се гримирам, еднакви ли са ми веждите и т. н., но за съжаление не се получава нищо - една нефокусирана, абстрактна композиция. Смяла съм се сама на себе си. Разбира се продължавам да пробвам.
Максимайзера го ползвам да ми фиксира извивката, след употребата на "онзи" уред, да не му споменавам името на глас 😁, защото не мога без него. Ако имах твоите мигли, DimS, щеше да е пей сърце, но уви. Преди 100 години, когато все още имах прилични мигли и с една Голдън Роуз, без бази, защото тогава нямаше, и инструменти, докарвах търсения драматичен ефект, като избягвах напластяване. И сега не го харесвам, както и паячите крачета.
Льо Волюм ми доуплътнява косъмчетата, които не са тънки, слепва ги, но разресвам старателно с метално гребенче уж за повече прецизност и за да се доизвият и се получава много добре.
Забравих да кажа, че много харесвам и спиралите на Ланком, и Драма и Хипноуз, а тази която скоро бяхте споменали- Волюм а порте, при нас е изчерпана. Ще я следя на ново зареждане, ако се случи, освен ако не е лимитирана 🤔. Много искам да я пробвам, имам добро предчувствие за нея.

Първия път писах, брисах и пак писах,  и ми се затри поста 😡.

# 517
Успях да направя снимка, OnDine:

За съжаление с къси и гъсти мигли няма как да се постигне този ефект Simple Smile.

# 518
  • SF
Ми няма.
Затова не купувам спирали за обем, а само за удължаване. И не реша миглите, но със силиконовите четки се подреждат като кукленски. Това се харесва на повечето хора и ми правят комплименти. Аз пък правя на DimS за нейните.

# 519
Абсолютно правилно! И моите мигли, не се отличават с кой знай каква дължина, но като ги подредя ( също ползвам силиконова четка) и седи идеално, за моите дадености и получавам доста комплименти и то от жени, които имат къде къде по-хубави мигли.

# 520
  • Street of Dreams
+1 за силиконовите четки. Не само заради сресването и подреждането, а защото тези спирали са по-смолисти, миглите стават гладки и подвити.
Въпреки това, в топ пет  до сега са ми две с "обикновени" четки - дългогодишния ми фаворит ANNAYAKE и новото ми, страхотно откритие RODIAL. Жалко, че последната свърши, преди да се сетя да снимам, беше травъл.

# 521
Любимата ми Ланком прет а волюм не е със силиконова четка, но и е простено тъй като придава добър обем и се нанася гладко и без да сплъстява.
Много ми се иска да те видя с нея, тъй като знам че имаш подвити мигли, а за такива прет а волюм е идеална.

# 522
  • SF
Аз имам 2 любими, които не са със силиконови четки и ми "разхвърлят" миглите - Ести Лаудер и спиралата с малки удължителчета за удължаване на миглите на Сефора, която вече я спряха.
Силиконовите много хубаво повдигат миглите от основата им. Не мисля, че извиват - то зависи и от дължината, ако са къси като моите, какво да им извият!
С тази на Сефора си зацапвах горния клепач. Затова за мен май е подходяща по-тънка четка, поради по-късите мигли. Дебелите четки ме цапат.

# 523
  • Street of Dreams
Любимата ми Ланком прет а волюм не е със силиконова четка, но и е простено тъй като придава добър обем и се нанася гладко и без да сплъстява.
Много ми се иска да те видя с нея, тъй като знам че имаш подвити мигли, а за такива прет а волюм е идеална.
Мен ли? Аз съм я имала и съм я показала, ей сега ще изровя снимката. А вкъщи ме чака още едно мини, изпратено в Глосибокс Heart Eyes

Веднага я намерих, имам си скрито албумче във фейса, за да показвам тук и да сравнявам за себе си коя ми стои добре. Спомням си, че от тази бях очарована (особено след разработването й), тук е на първо нанасяне и според мен не е зле. При мен няма драматичен ефект, като UD Perversion примерно/ Юли 2015, тъкмо беше излязла. Бих си я купила отново.

С това албумче мога да направя сравнение на 32 спирали Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 окт 2017, 18:36 от OnDiNe_

# 524
И аз взех  Lash Paradise,много ми напластява и слепва даже с едно нанасяне. Изобщо не съм доволна. Май ще се връщам към Max Factor.

Общи условия

Активация на акаунт