Спирала за мигли – тема 15

• 95 353
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Австрия
..след употребата на "онзи" уред, да не му споменавам името на глас 😁, защото не мога без него. Ако имах твоите мигли, DimS, щеше да е пей сърце, но уви.

И аз не мога без миглоизвивачка! Съвсем не са толкова хубави и лесни миглите ми: нямат еднаква дължина, рошави са - някои се завиват лекичко нагоре, други са съвсем прави, има дори такива, чиято посока е надолу  Crazy, редки са, със светли върхове.. показвала съм снимка в естественото им състояние - без грим не се забелязват въобще върху лицето ми.

Та, търся вълшебната спирала  Laughing, която да ги оцветява добре, да задържа извивката (основно това могат водоустойчивите), да ги разресва отлично и да оставя толкова равномерно по всеки косъм от туша си, че да придаде желания от мен обем: да ги уплътни така, че успешно и красиво да закриват падащите ми клепачи  Blush

Ми няма.
Затова не купувам спирали за обем, а само за удължаване.

Е, аз взимам такива за обем.. но резултатът от повечето е слепване  Confused

И като заговорих за обем.. ами, OnDiNe, чудесни са ти миглите! На тази снимка има тук-там слепени връхчета, обаче това съвсем не е кофти в случая, напротив: стоят много добре миглите и украсяват, отварят окото - плътни, подравнени като дължина, гъсти  Heart Eyes

Аз все още се опитвам да си уеднаквя дължината на миглите върху двете очи.. винаги на снимка забелязвам разлика: на едното след полагане на туш са по-дълги. Чудя се дали да не прибегна до ножичка .. само ме е страх да не ги подрежа повечко от необходимото и разлика пак да има  Joy

# 526
А, не го прави! Не ги пипай, моля те.

# 527
  • SF

С това албумче мога да направя сравнение на 32 спирали Mr. Green

Аааа, не!! УАУ! Ето ТАКИВА мигли харесвам - дълги, разделени, неподредени.
Ох... май трябва да си лепя мигли, ако искам да се доближа до тези.
Но при вас и очите са много хубави като цвят. Все пак съм очарована от миглите ви!

# 528
  • София
Аз май пак съм в търсене на спирала среден/нисък клас. След първоначалната ми възхвала за Катрис Glam and doll, установих, че се размазва след около 2 часа. Извадих Lash princess Essence. Не е лоша. Но пак търся нещо по-така. Може би пак Мейбилин?....🙄

# 529
  • София
Какво "по-така" търсиш?
Тази принцеса на Есенс за мен е по-добрата:

# 530
Ондине седи ти прекрасно. Бих искала такъв обем, но спирали които придават обем ми изправят миглите. Прет а волюм я нанасям много леко и за бързо, но резултата е добър въпреки, че не слагам много.

# 531
Есенс при мен се размазват под очите, а същия произвител прави и Катрис, така че не смея да ги пробвам и тях. Аз бих препоръчала Голдън роуз, мисля, че са по-сполучливи за цените си.

# 532
Включвам се и аз към разочарованите от Lash Paradise...
Два дни я носих преди да се изкажа,но определено няма да ми се промени мнението. Сложих я към 10-11 сутринта я носих до около 9 вечерта. Като се видях в огледалото бях силно изумена как в този студен ден тази спирала се беше размазала (оставила отпечатък) по горният ми клепач. Никоя друга спирала до сега не го е правила. Rolling Eyes
Определено за мен най-добрата бюджетна спирала си остава на Мейбълийн Lash Sensentional  Peace

# 533
  • Street of Dreams
Благодаря ви, момичета Hug

# 534
Определено за мен най-добрата бюджетна спирала си остава на Мейбълийн Lash Sensentional  Peace
Съгласна - и на мен не ми се е случвало да се разочаровам много от Мейбълинска спирала; много обичах и 2000 кал на Макс Фактор, но не съм я купувала от години; мин. година бях попаднала на някаква много прилична Римелкса, грабната в движение на път към басейна.

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 20:06 от Agent Provocateur

# 535
  • Варна
2000-те калории на МФ купих преди месец и ми се стори ужасна. А я купувах, харесвах и препоръчвах преди години.
Съжалявам, че така масово не се харесва Lash Paradise, при мен продължава да е добра.

# 536
Преди години много ми харесваше Lash accelerator на Rimmel, но последния път, като я купувах, беше нещо суха. Ако я хвана намалена, може да си я взема пак.

# 537
След като вчера казах,че не ми харесва Lash Paradise и ми се размаза ,се почудих как да я използвам и все пак не ми се хвърля.
Реших,че ще слагам първо малко от нея и след това от Lash Sensentional да бетонира. Ето резултата

П.С. Наистина е доста трудно да си снимаш очите и да не изглеждаш кривоглед 😄😄😄

# 538
Много добре Simple Smile. Само сложи леко и на долните мигли.

# 539
И на мен ми харесва Simple Smile

Пореден опит да дам шанс на Miss Baby Roll...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт