Спирала за мигли – тема 15

• 95 343
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Страхотни мигли,Мадлен. Heart Eyes

# 541
  • Street of Dreams
Мадлеен, страхотен резултат. Ако не беше казала коя е спиралата, щях да заложа или на LS, или на Инфините на El.

Арабеск , има потенциал за подобрение, дай снимка с друга спирала.

# 542
Благодаря. Всъщност даже са по-дълги ама за снимката надигнах вежди,че иначе изглеждам кривогледа  Joy Joy Joy
Така положението бива,ще успея да я изразходвам поне  bowuu

# 543
  • Австрия
Много добре Simple Smile. Само сложи леко и на долните мигли.

+1  Peace

AraBesqUe, без никакво притеснение може да се разделиш с тази спирала.

# 544
Бях в командировка в Германия и си взех спирала на YSL, цялата златна гилза. Толкова пари за спирала ме бях давала. Забелязала съм, че в чужбина качеството е по-добро и сега ще проверя дали и за тази ше важи.

# 545
Не е зле, но наистина може да бъде по- добре.

# 546
  • Бургас
На мен ми харесва с Miss Baby Roll.

# 547

AraBesqUe, без никакво притеснение може да се разделиш с тази спирала.

И аз така мисля по принцип Smile

Не е най-лошата спирала, която съм използвала, нооооо... утре ще си сложа зелената на ГР, за която сте говорили преди време и ще кача снимка.

# 548
Ето прясня снимка с новата спирала. Прекалих и сложих 3 пласта, макар на 2 да беше перфектна, но исках да видя до къде ще стигне. Едното око е без спирала, другото с...аз съм супер доволна, на живо е страхотно.

# 549
  • Австрия

Арабеск , има потенциал за подобрение, дай снимка с друга спирала.

Тая спирала (Miss Baby Roll) й е изправила извивката на миглите, направила ги е остри, разбъркани и стърчащи. Тук-там слепени. Между двете снимки има огроооомна разлика (не говоря за доброто качество на втората чисто технически  Simple Smile):

Скрит текст:

Така положението бива,ще успея да я изразходвам поне  bowuu

Е, как само бива? Мадлен, нищо, че с две спирали (понякога е по-трудоемко или като време трае по-дълго), резулатът е чудесен  Heart Eyes

Хубаво е, че зачести показването на снимки в темата  coolcool

И да ви питам - ей, така - от чисто любопитство:

Случвало ли ви се е, да си купите спирала за мигли само заради опаковката и обратно?

Лично.. не взимам спирали в дебели опаковки, без значение какви са отзивите за туш и четка. Просто няма начин как да държа подобно нещо и да се нагримирам прилично:

Единствено изключение беше една спирала на maybelline

Скрит текст:

и беше дори добра спиралата, но така и не свикнах с дебелината и формата на капачката й и след месец я подарих. Въобще..  Crazy

DivaOrhideq, много добър резултат! На 2 слоя наистина ще да е била перфектна  Heart Eyes То за 3, когато почти няма случай на не слепване, миглите са чудни  Peace
А коя е спиралата?

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 14:52 от DimS.

# 550
  • Пловдив
Мадлеен, точно така харесвам да изглеждат едни мигли. Браво! Присъединявам се към съвета на кикамора- окото да се подчертае малко и при долния клепач.
Редовно ми се случва да си купя спирала, а и не само заради опаковката(например Буржоа и винаги греда). Обратно - не харесвам Мейбълин точно заради опаковката.

# 551
Първата ми снимка, която е показала Димс е с Макс Фактор Mаsterpiece Transform ... нещо си... забравих цялото име. Тя ми е любимата спирала по принцип. Между другото и двете снимки са правени с един и същи телефон, но при различна светлина и различна степен на търпение от моя страна Smile

Започвам да мисля, че проблемът с Лореалската е четката. Почти няма разресване...

На въпроса на Димс - и аз не обичам дебели опаковки. И четки. Само една едричка спирала имам пак на Макс Фактор и също я харесвам, но не е достатъчно наситено черна за моя вкус.

# 552
  • Австрия
AraBesqUe, от това, което се вижда от снимките, на теб ще ти стои добре и кафява спирала. Важното е да ти държи миглите извити и подредени. Цветът/тушът е само за уплътняване  Grinning

# 553
  • Бургас
Разбира се,че съм си купувала и спирали,и всякакви гримове и джунджории заради сладката опаковка.Гарга съм,на шаренко и лъскаво се радвам.Част от удоволствието е самата опаковка.

# 554
И аз да се наредя да кажа колко много ми харесаха миглите на Мадлен Heart Eyes

Аз си купих пак Volume Reveal на Буржоа Blush Ами така де, нали гримът, е за да ни разкрасява и улеснява, а не да се чудя как да извия, разреша и разделя миглите с неособено сполучлива покупка. И без това последно време все бързам, закъснявам, вече не помня кога за последно съм си правила цялостен грим, даже очната линия се превърна в екзотика.
Щракнах се набързо с Буржоата, не е някакъв Уау резултат като гледам другите мигли в темата, но така си ги харесвам сякаш най-много. Само долните ми са поопадали, но това е временно 😊
Скрит текст:

П.п. Каква хорър тема сме обаче, някакви очи се размятат наляво и дясно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт