А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 509
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 080
Мили девойки, тъй като трябваше да наваксвам с работата, приемайки N  на брой пациенти с шизофренна патология Wink, молим ви да ми дадете линк с подробната статистика за София. Очевидно съм я пропуснала.
Благодаря Ви предварително! bouquet
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1R2CaZhEZ71Mks9sRy6EMknJZ … dit#gid=398893133

# 1 081
Мили девойки, тъй като трябваше да наваксвам с работата, приемайки N  на брой пациенти с шизофренна патология Wink, молим ви да ми дадете линк с подробната статистика за София. Очевидно съм я пропуснала.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1R2CaZhEZ71Mks9sRy6EMknJZ … dit#gid=398893133

Малиса безкрайно благодаря!!! Да си жива и здрава! Simple Smile
Започвам пак с калкулациите...

# 1 082
  • София
РОУ София са публикували заявлението /пак на обичайното място/:
Кратък вариант - 2 стр. - 30 желания
Разширен вариант - 4 стр. - 140 желания  Laughing

...ако са повече от 140 кво праим  newsm78

# 1 083
Само за статистиката да попитам - колко от тези пациенти са родители на седмокласници? И ако може моля, разпределете статистиката по пол  Crazy Аз само така, за свободните места в клиниката да се информирам за всеки случай... да елиминирам конкуренцията  Flutter
Отивам да си свалям заявлението... не за клиниката, за кандидатстването на детето...

# 1 084
 Joy Joy Joy

пеневааа,

[/quote]
Само за статистиката да попитам - колко от тези пациенти са родители на седмокласници? И ако може моля, разпределете статистиката по пол  Crazy Аз само така, за свободните места в клиниката да се информирам за всеки случай... да елиминирам конкуренцията  Flutter
Отивам да си свалям заявлението... не за клиниката, за кандидатстването на детето...
[/quote]

# 1 085
  • София
Ганис, може ли да ми кажеш какви профили имате тази година при вас и как се образува бала? По-конкретно ме интересува паралелка с БЕЛ, ако имате такава.

Привет! От учебната 2017-2018 година паралелките са само с два профила- НЕ и втори чужд език. Те са по нов учебен план и сами ще избират след 10 клас профила си. Тази година имаме прием на две паралелки с втори език РЕ, една с ФЕ и една с АЕ.

Балът е стандартен. Удвоеният сбор на точките по Мат и БЕЛ от НВО + точките от БЕЛ и МАТ от удостоверението.

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 17:55 от ganis

# 1 086
  • София

Може ли линк?

# 1 087
Скрит текст:

Може ли линк?
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2017_docs/ZAYAVLENIE.doc
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2017_docs/Z … IE_razshireno.doc

# 1 088
Така и не разбрах,балът по-висок ли ще е?

# 1 089
  • Пловдив
Скрит текст:
Ганис, може ли да ми кажеш какви профили имате тази година при вас и как се образува бала? По-конкретно ме интересува паралелка с БЕЛ, ако имате такава.

Привет! От учебната 2017-2018 година паралелките са само с два профила- НЕ и втори чужд език. Те са по нов учебен план и сами ще избират след 10 клас профила си. Тази година имаме прием на две паралелки с втори език РЕ, една с ФЕ и една с АЕ.

Благодаря, затова не можах да се ориентирам в план-приема. А знам, че преди се знаеше коя паралелка с какъв профил е. Тази година ми стана интересно, защото дъщерята на братовчедка ми кандидатства и разбрах, че 73-то ще им е на предни позиции.

# 1 090
"Какво ще бъде времето утре, ще разберем вдругиден". Когато излезе първо класиране, второ.

# 1 091
А някакви впечатления за 10 соу и 125 соу в Младост? Почти няма училища с профилирано изучаване на история, освен НГДЕК.

# 1 092
"Какво ще бъде времето утре, ще разберем вдругиден". Когато излезе първо класиране, второ.

Ами очаквах след статистиката някой по-разбиращ да каже

# 1 093
Това много ми хареса.  Joy Joy Joy

# 1 094
  • I want it all and I want it now.

Ами очаквах след статистиката някой по-разбиращ да каже
Преди да обвяват  класирания всяка прогноза е в теорията на вероятностите.

Общи условия

Активация на акаунт