А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 541
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 065
По въпроса за НПМГ, ТУЕС и т.н. - не че няма интерес, просто за първи път нямат собствен изпит и н са в официалната статистика на барове и точки.
magi_sveta, АЙ НАЗДРАВЕ!  bouquet
Ай, наздраве! То с този автокоректор на телефона май повече глупости пиша, отколкото да ме коригира.
Оооо, в тия лапсуси нищичко случайно няма...
Скрит текст:
Аз за един одит за две седмици предприемам и после описвам коригиращи действия... едното е "Коригиране на списъка на нормативните изисквания", ама аз в доклада съм писала "Коригиран с писък." Одиторите питаха шефа "Колежката нервна ли е тези няколко седмици след предишното ни идване? Пищи ли истерично понякога?!?" на въпросителния му поглед отговора беше "Ми щото си е свършила работата по тия нормативни изисквания, ама ето - документирано е пищяла, и подпис има!" Crazy
Но нищо де, барове, барове щом си казала! До 27 пишем и тези списъци, после почваме да ги проверяваме като се видим айляк след класирането!
...О, да... А дотогава събирам сили, че сега бебето ще ми спре тока до 22:00.
Я се стягай, бебето ще ти спира тока (то вече не е бебе, почти на две, глезиш се май!), седмокласничка нямаш ли си за тая цел - бучи, мрънка и вика "Мамо, мамоооо..." с доста по-голяма честота от двегодишните!

# 1 066
  • Гълъбово
Има ли мами от  Стара Загора и региона да обменим инфо на лични?

# 1 067
Видяхме си резултатите от математиката.
Не се съгласни с оценката, какъв е реда да се обжалва.

Взели са ни 3 т на задача 22.
Условие
а) вярно - таблицата е едно към едно -2т
б) не ни признават уравнението- не било като тяхното ,  0т
в) верен резултат -2т

Опитвах се да разбера как на тази задача, началните данни са верни и получаваме верен резултат- Как е грешно уравнението, При условие че в оценителската карта освен двете уравнения е написано "или други еквивалентни уравнения"

На телефоните на РИО никой не отговаря

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 16:46 от biomol

# 1 068
  • Бг-мама
Зечова,
брой и мен в 22 часа - джинче шЪ си сипя аз.  cheers
А ти направо с тежката артилерия. Аз по така бирчка , мастичка ... Joy Joy
Ми така де , от кога не сме пили? Мина цяла вечност от изпитите. С резултатите ни изненадаха , остана ми алкохола неизпит.

# 1 069
  • София
Vache , широко ми е днес . Ей на кеф ти статистика, пък и с натрупване . Ехе не сме си и мечтали. По този повод ще си сипя едно довечера. Само да опра до този момент , че 22 часа е далече. Laughing Laughing

Аааа, на Министър Розмарина трябва да се сипе.. с натрупване...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

magi_sveta
, аз предлагам да изпревариш обстоятелствата и ти да спреш тока на бебето далеч преди 22:00. После малко почивка и застъваш нощната с нас  Mr. Green

Скрит текст:
Аз за един одит за две седмици предприемам и после описвам коригиращи действия... едното е "Коригиране на списъка на нормативните изисквания", ама аз в доклада съм писала "Коригиран с писък." Одиторите питаха шефа "Колежката нервна ли е тези няколко седмици след предишното ни идване? Пищи ли истерично понякога?!?" на въпросителния му поглед отговора беше "Ми щото си е свършила работата по тия нормативни изисквания, ама ето - документирано е пищяла, и подпис има!" Crazy
Пенева...  Joy Joy Joy

# 1 070
  • Бг-мама
Vache , широко ми е днес . Ей на кеф ти статистика, пък и с натрупване . Ехе не сме си и мечтали. По този повод ще си сипя едно довечера. Само да опра до този момент , че 22 часа е далече. Laughing Laughing

Аааа, на Министър Розмарина трябва да се сипе.. с натрупване...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

magi_sveta
, аз предлагам да изпревариш обстоятелствата и ти да спреш тока на бебето далеч преди 22:00. После малко почивка и застъваш нощната с нас  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy
Баби няма ли тва дете? Те не са ли чували за НВО ?

# 1 071
  • София
Момичета, във всички софийски гимназии ли има униформи?

# 1 072
  • София
Едва ли... Rolling Eyes

# 1 073
Скрит текст:
Видяхме си резултатите от математиката.
Не се съгласни с оценката, какъв е реда да се обжалва.

Взели са ни 3 т на задача 22.
Условие
а) вярно - таблицата е едно към едно -2т
б) не ни признават уравнението- не било като тяхното ,  0т
в) верен резултат -2т

Опитвах се да разбера как на тази задача, началните дани са верни и получаваме верен резултат- Как е грешно уравнението, При условие че в осценителската карта освен двете уравнения е написано "или други еквивалентни уравнения"

На телефоните на РИО никой не отговаря
Изпуснали сте работното време  newsm78 Най-добре да питате на място, ама кой и кога ще реагира...
Аз не смея да отида да погледна работите му, не ми се разправя за 2-3 точки, знам че са важни но не искам да се чувствам безсилна да променя каквото и да е... Знам, че ако за 3 точки се се класира на желано място ще ме е яд, но още повече ще ме е яд, ако го видя и не мога да променя нищо...

# 1 074
  • София

Не.

# 1 075
  • София
По въпроса за НПМГ, ТУЕС и т.н. - не че няма интерес, просто за първи път нямат собствен изпит и н са в официалната статистика на барове и точки.
magi_sveta, АЙ НАЗДРАВЕ!  bouquet
Ай, наздраве! То с този автокоректор на телефона май повече глупости пиша, отколкото да ме коригира.
Оооо, в тия лапсуси нищичко случайно няма...
Скрит текст:
Но нищо де, барове, барове щом си казала! До 27 пишем и тези списъци, после почваме да ги проверяваме като се видим айляк след класирането!
...О, да... А дотогава събирам сили, че сега бебето ще ми спре тока до 22:00.
Я се стягай, бебето ще ти спира тока (то вече не е бебе, почти на две, глезиш се май!), седмокласничка нямаш ли си за тая цел - бучи, мрънка и вика "Мамо, мамоооо..." с доста по-голяма честота от двегодишните!
На каката и баткото гласът им не чувам, но "бебето" е в сатурнова дупка и ми изпилява нервите... От 18 до 21:30 се скимти... А ММ се спаси в командировка от петък...

# 1 076
Ваче, пък на министърката имам да сипвам.............
Дидева, такава изба можеш да си стегнеш!!!! Пък да съм само аз - не съм.

# 1 077
Цоп  тук с едно питане също по темата "А сега накъде"?   Wink

Малката щерка кандидатства за пети клас в няколко училища. В 138 СОУ са я приели с френски език. 
Ако има родители с деца от 138мо, може ли да споделите накратко доволни ли сте от обучението в не-математическите паралелки?
Може и на лични, благодаря много! До края на седмицата трябва да я запиша, а ме гризат някакви съмнения.  Rolling Eyes

# 1 078
Мили девойки, тъй като трябваше да наваксвам с работата, приемайки N  на брой пациенти с шизофренна патология Wink, молим ви да ми дадете линк с подробната статистика за София. Очевидно съм я пропуснала.
Благодаря Ви предварително! bouquet

# 1 079
Някоя добра душа ще обработи ли статистиката, за да има и данни с натрупване, общо и по пол?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1R2CaZhEZ71Mks9sRy6EMknJZ … dit#gid=398893133
Скрит текст:
Все се заричам да не пускам подобни линкове тук, защото после разни хора ги ползват наготово за разни обобщения.  Grinning Правена е набързо, ако откриете грешка, моля да сигнализирате.

Общи условия

Активация на акаунт