А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 541
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 050
91 СОУ няма Simple Smile
Нали по-нагоре се разбрахме да не се говори повече за НПМГ, да се върнем на темата СМГ, АК, 91 СОУ и т.н.

# 1 051
91 СОУ няма Simple Smile
Нали по-нагоре се разбрахме да не се говори повече за НПМГ, да се върнем на темата СМГ, АК, 91 СОУ и т.н.

Не схващаш закачката, защото не следиш темата.

# 1 052
Следя я, но явно съм тъпа и не схващам. Laughing

# 1 053
Grinning И аз това казвам! Съжалявам, че повдигнах темата. Та какво мислите 73?
Аз мисля хубави неща на него от всичко, което съм прочела. Само искам да напомня на тези, които имат по-нисък бал, че 35-то също дава възможност да си вземеш изпита за DSD, немската паралелка. Защото съм сигурна, че има и такива родители и деца, които четат, на които точките няма да бъдат достатъчни за 91 НЕГ и 73-то.

# 1 054
  • София
Защото масовото мнение е, че СМГ е елитно, ама ние сме профани и си искаме НПМГ с биология или химия.
И ние, второ желание след 91 НЕГ

Нима намеквате, че масово трябва да има интерес към химия и биология? Или към немски?
Математиката си е математика и не е нужно, за да я учиш тази наука, да учиш задължително и химия все пак.
НПМГ е училище с ориентация към науките. В 7 клас малко деца са тясно ориентирани към дадена наука-химия, биология.
Нищо не намеквам, просто детето се инати за химия и биология, ходи си на олимпиадите. Това е, и да има интерес към химия и биология, не към математика. СМГ не ни  в списъка изобщо.
п.п. това с 91 СОУ си е мой бисер...

# 1 055
  • Sofia

Като няма да кандидатствате /въпреки че все пак считам, че детето кандидатства само, а не цялата фамилия с него/ в държавно училище, за какво ни е Вашият случай?  newsm78

[/quote]

Здравейте, за статистиката е важно и колко деца няма да се борят за държавните училища и с какви балове са, нали? Именно затова и споделих информация за сина ми. Ако ви е полезна - ОК, ако не - пак ОК.

Мога да потвърдя за още 2 момчета, които са с близки до сина ми балове, които са приети и ще се запишат в АК.

# 1 056
91 СОУ няма Simple Smile

Не схващаш закачката, защото не следиш темата.
Peace  От тази година има Wink

# 1 057
  • София
По въпроса за НПМГ, ТУЕС и т.н. - не че няма интерес, просто за първи път нямат собствен изпит и н са в официалната статистика на барове и точки.

# 1 058
  • София
Някоя мама може ли да сподели мнение за 22 училище и паралелките в него?

Приятелско дете завършва 8 клас в паралелка АЕ-ИЕ. Първата година учат само английски, с две преподавателки (едната не ставала)  Mr. Green Много и сериозно се учело, строга дисциплина, носят си униформите всеки ден (поне тениската я виждам всеки ден). Единствения проблем е двусменния режим и късното прибиране втора смяна, но това е проблем на всички големи СУ-та.

# 1 059
  • Бг-мама
По въпроса за НПМГ, ТУЕС и т.н. - не че няма интерес, просто за първи път нямат собствен изпит и н са в официалната статистика на барове и точки.
magi_sveta, АЙ НАЗДРАВЕ!  bouquet

# 1 060
  • София
Ай, наздраве! То с този автокоректор на телефона май повече глупости пиша, отколкото да ме коригира.

# 1 061
  • София

Еее, от рано се почнахте да се преброявате, че почнахте и да се изпускате на теми табу. Ей сега всички ще се юрнат да изчисляват барове, шотове, приравнявания и пр. Не ги подсещайте де... Mr. Green

# 1 062
  • Бг-мама
Vache , широко ми е днес . Ей на кеф ти статистика, пък и с натрупване . Ехе не сме си и мечтали. По този повод ще си сипя едно довечера. Само да опра до този момент , че 22 часа е далече. Laughing Laughing

# 1 063
  • София
Vache , широко ми е днес . Ей на кеф ти статистика, пък и с натрупване . Ехе не сме си и мечтали. По този повод ще си сипя едно довечера. Само да опра до този момент , че 22 часа е далече. Laughing Laughing
О, да... А дотогава събирам сили, че сега бебето ще ми спре тока до 22:00.

# 1 064
Зечова,
брой и мен в 22 часа - джинче шЪ си сипя аз.  cheers

Общи условия

Активация на акаунт