А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 392
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Аз си представях, че машината подрежда всички низходящо по бал и започва да ги пита за първото им желание, когато види че няма място в паралелката на първо желание, тогава пита за второ и т.н.

# 1 216
  • Русе
Аз си представях, че машината подрежда всички низходящо по бал и започва да ги пита за първото им желание, когато види че няма място в паралелката на първо желание, тогава пита за второ и т.н.
 Балът за различните паралелки се формира често по-различен начин и няма как да се използва такова сортиране.

# 1 217
Ако моето дете е със сравнително нисък бал, но сме посочили като първо, второ, трето желание паралелки в НЕГ и СМГ /въпреки, че е сигурно, че балът е нисък за там/ и сме посочили паралелки от различни училища до №30-40-50. Според горната схема ни класират, примерно по 36то желание. Така ли е?

# 1 218
  • София
  [/quote]Балът за различните паралелки се формира често по-различен начин и няма как да се използва такова сортиране.
[/quote]
Благодаря Амбър!

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 10:51 от Deli0606212111

# 1 219
  • В морето
Госпожо Министър, ако е удобно моля и Вие да се включите с разяснение по предходните тези, че май наистина настава объркване. Едно нещо както е вярно, така и казано с неправилни думи излиза грешно...

Не съм министъра, ама и тя душа носи.

Ако на първо класиране не си приет на първо желание, имаш два варианта - записваш се или подаваш заявление за второ класиране.
На второ класиране има два варианта - преместваш се на по-предно желание или си оставаш на същото място. В този смисъл губиш мястото от първо класиране единствено и само ако си минал напред по желанията. Иначе оставаш на същото. Вариант да си класиран на две места няма.
На първа страница има прекрасна схема.

Да, благодаря, че се включихте! Картинката трябва да е резултат от нещо, т.е. тя трябва да е изхода на заданието. Какво се прави като излезе картинката от първа страница, мисля вече се изясни, въпроса с обяснението на дамата явно беше как се стига до картинката - обяснение от Сис Админ за работата на алгоритъма.

# 1 220
  • В морето
Да, и аз така си представях...

# 1 221
  • София
Syn, това обяснение ще обърка много хора. За първи път го срещам.

Кое ще ги обърка? Rolling Eyes
Обяснението си е абсолютно точно и достъпно написано. Благодарности на Сисадмина на НПМГ!  Hug

# 1 222
Syn, това обяснение ще обърка много хора. За първи път го срещам.

Кое ще ги обърка? Rolling Eyes
Обяснението си е абсолютно точно и достъпно написано. Благодарности на Сисадмина на НПМГ!  Hug

Peace Прекрасно е обяснението.  Hug

# 1 223
  • София
Ако моето дете е със сравнително нисък бал, но сме посочили като първо, второ, трето желание паралелки в НЕГ и СМГ /въпреки, че е сигурно, че балът е нисък за там/ и сме посочили паралелки от различни училища до №30-40-50. Според горната схема ни класират, примерно по 36то желание. Така ли е?
Да, класират го там където му стига балът във възможно най-високото от желанията. Проблем при тази въртележка е да им достатъчно желания, а не че ще се напишат силни училища, за които шансът е оценен на минимален.

# 1 224
Да, класират го там където му стига балът във възможно най-високото от желанията. Проблем при тази въртележка е да им достатъчно желания, а не че ще се напишат силни училища, за които шансът е оценен на минимален.

Благодаря за отговора! Значи може да пишем и 100 желани паралелки в различни училища, така ли?

# 1 225
  • Русе

Благодаря за отговора! Значи може да пишем и 100 желани паралелки в различни училища, така ли?
  Да

# 1 226
  • София
Прогноза за балове:
http://www.danybon.com/obrazovanie/rezultati-izpiti-7-class-2017/
Извинявам се ако дублирам информацията.

# 1 227
  • София
Да, и аз така си представях...

Аз мислех точно по същия начин.
Резултатът е един и същ разбира се Peace

# 1 228
Аз мисля хубави неща на него от всичко, което съм прочела. Само искам да напомня на тези, които имат по-нисък бал, че 35-то също дава възможност да си вземеш изпита за DSD, немската паралелка. Защото съм сигурна, че има и такива родители и деца, които четат, на които точките няма да бъдат достатъчни за 91 НЕГ и 73-то.
[/quote]
Oтносно 35-то малко инфо, което ще ви даде добре ориентация за нивото: на ДЗИ 2017 по бълг. няма по-ниска оценка от 5

# 1 229
Прогноза за балове:
http://www.danybon.com/obrazovanie/rezultati-izpiti-7-class-2017/
Извинявам се ако дублирам информацията.

93НЕГ да се чете 91НЕГ Peace

Общи условия

Активация на акаунт