А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 776
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 540
  • София
То май и затова е казано, че резултатите са окончателни и не подлежат на промяна. Това с гледането на работите е нещо май като да замажем очите на хората. Гледането май може да послужи единствено на родителя да прецени какво си е спомнило детето след изпита казвайки какво е написало.

При нас предварителните очаквания не се разминават с точките които видяхме накрая - > +/- една точка което си е нищо. Сина даваше зор да видел, че му било любопитно на коя задача колко точки му били дали. Е сега имам черно на бяло основание да му покажа защо не искам да си губя времето да ходим.

# 541
Какво стана със статистиката за София, хора???? Кога ще свърши тази мъка, че се не издържа... newsm78

# 542
  • България-София
Какво стана със статистиката за София, хора???? Кога ще свърши тази мъка, че се не издържа... newsm78
Искрено се надявам да я бавят, за да я представят във вида, в който ние искаме да я видим Simple Smile

# 543

Чиби, честит празник! Точките по ЧЕ от профила на детето ако ги сметнеш по формулата на Дидева няма ли да дадат някаква представа?

Благодаря и коя формула на Министър Дидева. Тази , по която си смятахме оценките по БЕЛ и МАТ  по общите точки ще ми свърши ли работа?

# 544

Най-голямото разочарование ще бъде като качат подобие на бозата на РУO Варна и Пловдив.

# 545
  • София

06.06.2017 г.

Изх.№ РУО1-12866/05.06.2017 г.

ДО
ДИРЕКТОРИТЕ НА СТОЛИЧНИТЕ
УЧИЛИЩА, ОСЪЩЕСТВЯВАЩИ ОБУЧЕНИЕ В VІІ КЛАС
ГРАФИК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НВО ПО БЕЛ И МАТЕМАТИКА

Протоколите с резултатите от НВО щe се раздават на 07.06.2017 г. (сряда) в заседателната зала (5 етаж)  на РУО – София-град, както следва:

09.00 – 09.30 – Банкя, Връбница, Възраждане, Триадица;
09.30 – 10.00 – Изгрев, Илинден, Искър, Красна поляна;
10.00 – 10.30 – Подуяне, Кремиковци, Лозенец, Люлин;
10.30 – 11.00 – Младост, Надежда, Нови Искър, Оборище, Овча купел, Сердика;
11.00 – 11.30 – Панчарево, Витоша, Красно село, Студентски, Средец, Слатина,.

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК НА РУО – СОФИЯ-ГРАД

# 546
Искрено се надявам да я бавят, за да я представят във вида, в който ние искаме да я видим Simple Smile

Златни ти устенца! А дано! Praynig
Просто усещам, че ако скоро не обявят статистиката, вероятността да запазя психическото си равновесие клони към нулата, а уж съм психиатър и невролог Joy
Срамът е голям, че точно моя милост не може да се владее ич Mr. Green

# 547
Предварително те запознават с инструктажа, че не можеш да предявяваш никакви искания и да обжалваш. Не, че не знаехме. Но и със същия успех могат да присъдят 30 точки или 95. Няма разбити точки. Вариантите са или да си кажеш: "ми...той/тя толкова си може" или да допуснеш, че си изтеглил късата клечка и проверяващият не е бил благоразположен.
Но остава усещането, че си безпомощен, че те правят на идиот и няма да получиш смислен отговор. И да стискаш палци детето ти да продължи напред "към мощната просвета", в едно нормално училище.

# 548
  • София
Просто усещам, че ако скоро не обявят статистиката, вероятността да запазя психическото си равновесие клони към нулата, а уж съм психиатър и невролог Joy
Мани, мани... Аз съм психолог, военен... Дори според майка ми съм спокоен, та преспокоен тип. Да, ама не... От снощи и аз вече си загубих съня... За работа и дума не може да става... Цял ден правя квилинг-джвъчки и час по час на телефона... УЖАССсссс...

# 549
Т.е. грешно е описано в таблицата ли? Какво точно означава "Свидетелство за основно образование" и какви оценки ще включва? Благодаря!

https://cdn.bg-mamma.com/7hOl/35116557_6dcc853f

# 550
Мани, мани... Аз съм психолог, военен... Дори според майка ми съм спокоен, та преспокоен тип. Да, ама не... От снощи и аз вече си загубих съня... За работа и дума не може да става... Цял ден правя квилинг-джвъчки и час по час на телефона... УЖАССсссс...

хиихих щом при вас е такова положението, за обикновените хора е много приемливо да се държат налудничаво  Joy Joy Joy

# 551

Милата, напълно те разбирам... Joy
Просто в момента тестват издръжливостта на неврончетата ни, в условия на силен стрес.
Добра тема за доцентура, това е добра отправна точка за размисъл, но след като мине този екшън...хах

# 552
  • София

Чиби, честит празник! Точките по ЧЕ от профила на детето ако ги сметнеш по формулата на Дидева няма ли да дадат някаква представа?

Благодаря и коя формула на Министър Дидева. Тази , по която си смятахме оценките по БЕЛ и МАТ  по общите точки ще ми свърши ли работа?

Аз по нея ги изчислих, толкова казаха и на детето в училище. Тази, с делението на 84.

# 553
Йованка , благодаря.  bouquet

# 554
Няма ли кой да им спретне "Господари на ефира", да снимат работата със скрита камера, да я дадат на други оценители и после да им потърсят сметка.
Чудесен материал ще стане. Пък може и до промени в МОН да доведе.
Само трябва да се избере подходящо дете, дето е сигурно , че е ощетено.

Общи условия

Активация на акаунт