А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 244 000
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 285
  • пловдив/дряново
можели да ми сметнете бал спрямо миналата година
бел 62 точки
математика 72,5 точки
диплома математика 6
бел 5
балообразуването е 3 по м-ка 1 по бел + бел и мат от дипломата
благодаря ви предварително !

# 286
бел 62 точки
математика 72,5 точки
диплома математика 6
бел 5
Около 30.697 се получава, но все още не знаем скалата, така че не можем да сме напълно сигурни.

# 287
  • пловдив/дряново
бел 62 точки
математика 72,5 точки
диплома математика 6
бел 5
Около 30.697 се получава, но все още не знаем скалата, така че не можем да сме напълно сигурни.
благодаря! Simple Smile

# 288
В системата са въведени точките от НВО по ЧЕ, като са приравнени и те към 100.

# 289
За 1234567 път. Коя скала? Тази година балът се формира в точки.

# 290
  • София
В системата са въведени точките от НВО по ЧЕ, като са приравнени и те към 100.
Благодаря,видях точките от матурата по англ.ез. 94,286
Ама те за какво са им,още повече в точки? newsm78

# 291
При синът ми не знам къде се объркаха нещата, не е доволен от резултатите си. По математика е знаел, че ще са такива, но  по БЕЛ беше неприятно изненадан от това, което е направил на есето. Шанс за мечтаното училище вече няма и ще трябва да пренареждаме желанията.

# 292
За 1234567 път. Коя скала? Тази година балът се формира в точки.
Когато превърнат първи модул в оценка, ще имаме поне някаква представа, а и най-вероятно все от някъде ще се направи и ще излезе скала за тази година. Няма нужда да се хващаме за всяка дума, особено в края на работния ден.  Whistling

# 293
по БЕЛ беше неприятно изненадан от това, което е направил на есето.
Вие сериозно ли? Сигурна съм, че не е писал есе. Joy

# 294
При синът ми не знам къде се объркаха нещата, не е доволен от резултатите си. По математика е знаел, че ще са такива, но  по БЕЛ беше неприятно изненадан от това, което е направил на есето. Шанс за мечтаното училище вече няма и ще трябва да пренареждаме желанията.
Поне отидете да си видите работата утре, за да имате някаква ясна представа къде са отишли тези точки. Повярвай ми, не сте единствените неприятно изненадани - във форума писахме поне още 10 такива майки. Сигурно го казвам за десети път, но специално на нас ни липсват 11 точки.

# 295
по БЕЛ беше неприятно изненадан от това, което е направил на есето.
Вие сериозно ли? Сигурна съм, че не е писал есе. Joy
Съжалявам, моя грешка. На всеки се случва да е притеснен.

Поне отидете да си видите работата утре, за да имате някаква ясна представа къде са отишли тези точки. Повярвай ми, не сте единствените неприятно изненадани - във форума писахме поне още 10 такива майки. Сигурно го казвам за десети път, но специално на нас ни липсват 11 точки.
Благодаря, утре ще отидем bouquet

# 296
  • София
Какви са тези точки по чужд език в профила, приравнени към 100 ?
Нали 35 т.

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 19:44 от мама Меца

# 297
lion_queen__ ,
Извинявам се и аз, не исках да бъда груба, просто да внеса малко разведряване на напрегнатото чакане.

# 298
  • Пловдив
Много високи резултати в Пловдив. С тези лесни тестове битката за високобаловите паралелки ще е жестока.
И тази статистика отделно БЕЛ и МАТ за какво да ни послужи? И разделяне по пол няма. Пълна подигравка с хората.
Утре трябва да се настоява да изкарат обобщена МАТ+БЕЛ и с разделение по пол, както са го правили предните години. Какви са тези безумия. 

# 299
Днес учителките на сина ми са съобщили точките от двата модула по отделно и са казали на децата, че резултатите няма да бъдат публикувани официално в този вид.
Друга информация, която получих от проверяващ по БЕЛ (от добре известна софийска школа) е, че в началото са точкували според едни критерии, но по-късно, заради високите резултати по математика, са били инструктирани да оценяват по други критерии....
Изненадващо за нас беше, че са му отнели значително по-голям брой точки от очакваните на първи модул по БЕЛ, където резултатът е по-предвидим (или поне така си мислехме).
Всъщност, от това, което достига до мен като информация ми се струва, че най-големите разминавания в очакванията са по БЕЛ и там, където ги има са драстични, а не от порядъка на 2-5 точки.

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 20:04 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт