А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 832
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 420
Веси, rihan,  благодаря.  Heart Eyes
Аз пък да си задам въпроса за НВО по Чужд език как да превърна точките , които гледам в оценка по щестобалната система? Да речем 40 точки / не , че има толкова, а хипотетично/  на каква оценка  с точност до стотни след десетичната запетая ще отговарят?
Дидева беше пускала скала от миналата година за преобразуване на точки в оценки, дано да ти види въпроса и да ти отговори.

# 421
  • В морето
Чиби, честит ви рожденик и от мен!

За Варна и аз да кажа, има разбивка по модули на училищата-гнезда, където са разлепени резултатите на по няколко училища.

# 422
Чиби, да Ви е жив и здрав Сашо и да се сбъдне желанието му за оставане в училището! bouquet Hug
Чиби, честит ви рожденик и от мен!

Благодаря и дано!  Heart Eyes

# 423
  • с/у ОколоМръсТното
Чибииииииии, ЧРД на синчето!  Hug
Много успех и късмет му желая...  Heart Eyes

Весел празник  bouquet

Снощи класната ми пусна някакви оценки по месинджъра. Но не успях да разбера това от 1ви модул ли са или обща?

# 424
Шани,  Heart Eyes

# 425
  • България
Честит празник Чиби! Здраве и късмет!

# 426
Честит празник Чиби! Здраве и късмет!

Благодаря.  Hug

Ичезвам да прибирам тората.  Wink

# 427
...Колко по-просто беше, когато просто публикуваха "Оценка НВО", "Оценка изпит"... виждат се веднага двете...
И сега какво им пречи да направят същото?
И аз това се питам и отговора който си давам все повече не ми харесва  newsm78
Не, не си мисля за конспирации срещу моето/някои/разни деца, а за пълна липса на мисловна дейност и отказ от вземане на елементарни решения... "Щом някой не го е написал изрично някъде, няма да го правя, че да не изляза виновен!"
Просто се дразня, не че от това в момента нещо зависи, ей така, ядосвам си се!

Чиби да ти е здрав и весел младежа и да се намести на неговото си мечтано място в училище!
+1  Peace

# 428
Изкарали ли са някъде РУО обобщени резултати? В Бургас вчера публикуваха някакъв странен файл и след половин час го свалиха от сайта.

# 429
Изкарали ли са някъде РУО обобщени резултати? В Бургас вчера публикуваха някакъв странен файл и след половин час го свалиха от сайта.
Там са си бургаските статистики, ако тях имате предвид.

# 430
Честит празник, Чиби, много здрав да е младежа и да влезе в желаното от него и вас училище!!!

# 431
  • София
Чиби,да е много здрав,с късмет и усмихнат! ura

# 432

Става въпрос за БЕЛ + МАТ. Качиха грешен файл и малко след това го свалиха.

# 433

Става въпрос за БЕЛ + МАТ. Качиха грешен файл и малко след това го свалиха.
Да, това имах предвид БЕЛ + МАТ. Файла беше грешен, но  успя да всее смут и паника докато разберем това.
 По-притеснителното е,че след като се обадих днес казаха, че не могат да качат обобщена,  защото нямали такава програма и тъй като Сливен и Ямбол не публикували такива общи БЕЛ+МАТ и те нямало да качват изобщо. newsm78

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 10:00 от Hera

# 434
  • София
Нали не си представяте седянка - сядат и си коментират "Я тоя да го резнем, щото нещо не ми харесва, ама двамата заедно, да не излязат разлики между нас...!"

Е! Как да не си представяме! Те ни имат по списък и режат ли режат... от темата е видно даже  Mr. Green

Чиби, честит ти рожденик!!! Да е жив и здрав!! Да има много късмет и да попадне в мечтаното училище! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт