А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 883
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 405
Е, няма ли да ни пуснат разбивка с оценките от първи модул! Само директорите ли ги вълнува това (вчера имаше писмо до тях по въпроса)  Crossing Arms
Само заради това да гледам работата му, ми се вижда абсурд. То има доста хора дето искат по други причини детайлно да ги разглеждат, аз няма да правя тълпа там за глупост!

# 406
Росита, благодаря.  Heart Eyes
Ганис би могла да каже как процедира арбитъра.  Praynig
Пенева, явно засега нямат намерение да пуснат да видим и ние точките по модули.  Twisted Evil

# 407
"...когато работа отива на арбитраж как точно се формират финалните точки - средно аритметично или?"
Така трябва да е. Тогава има "странни" стотни в оценката.

# 408
"...когато работа отива на арбитраж как точно се формират финалните точки - средно аритметично или?"
Така трябва да е. Тогава има "странни" стотни в оценката.

Благодаря.

# 409
И в нашето училище не са ги пуснали още. Децата са питали учителите по математика и БЕЛ, от които им било отговорено, че никой нищо не казва, затова не се знае.

# 410
Чиби, честит рожден ден на младежа!  nbirthday
Да е много здрав, щастлив и успешен!

# 411
Честит празник в дома на Чиби!!!
Относно гледането на работите на децата предполагам, че днес ще има скандали в 22 училище. Предполагам, че точки са паднали най-вече в отворените въпроси по български, а ключът в отговорите не е бил просто насочващ, примерен, а спазван до последната буквичка, което не ми се връзва особено, ама..

# 412
Веси, rihan,  благодаря.  Heart Eyes
Аз пък да си задам въпроса за НВО по Чужд език как да превърна точките , които гледам в оценка по щестобалната система? Да речем 40 точки / не , че има толкова, а хипотетично/  на каква оценка  с точност до стотни след десетичната запетая ще отговарят?

# 413
И в нашето училище не са ги пуснали още. Децата са питали учителите по математика и БЕЛ, от които им било отговорено, че никой нищо не казва, затова не се знае.
Никой нищо не казва, щото и никой не пита... Учителите чакат директорите, директорите чакат... какво ли чакат не знам!
Директорите са получили писмо (не ние!) с линк къде да проверят, те имат e-mail и парола с която влизат на тази служебна страница!  ooooh!
Колко по-просто беше, когато просто публикуваха "Оценка НВО", "Оценка изпит"... виждат се веднага двете, пораждарт се или се отговарят въпроси, не 4 дни да гадаем и да се вкарваме в разсъждения!

...Относно гледането на работите на децата предполагам, че днес ще има скандали в 22 училище...
Защо скандали, там само се гледат работите, отговорни лица няма... Там хората са деловодители (и учители и секретари на училището да са) те никакви права нямат, освен отговорността да покажат съответния номер/име работа и да я приберат прилежно!
И да не са давани някъде точки, особено и от двамата (евентуално тримата с арбитъра) проверяващи - какво?!? 

# 414
Чиби, честит рожденик ! Да ти е жив и здрав и дано да влезе там , където най-много желае !  Hug

# 415
Чиби, честит рожденик ! Да ти е жив и здрав и дано да влезе там , където най-много желае !  Hug

Благодаря!  Heart Eyes

Колко по-просто беше, когато просто публикуваха "Оценка НВО", "Оценка изпит"... виждат се веднага двете, пораждарт се или се отговарят въпроси, не 4 дни да гадаем и да се вкарваме в разсъждения!

И сега какво им пречи да направят същото?

# 416
Чиби, здраве и късмет за детето!  bowuu
По-напред имаше пример
30 точки /35 х 100 = 85.714 оценка, приравнена към 100.

# 417
  • Пловдив
Е да, виждахме оценки, но пък не виждахме точки. И гадаехме.

Чиби, на младежа да попадане на най-доброто за него място.  newsm59

# 418
...Колко по-просто беше, когато просто публикуваха "Оценка НВО", "Оценка изпит"... виждат се веднага двете...
И сега какво им пречи да направят същото?
И аз това се питам и отговора който си давам все повече не ми харесва  newsm78
Не, не си мисля за конспирации срещу моето/някои/разни деца, а за пълна липса на мисловна дейност и отказ от вземане на елементарни решения... "Щом някой не го е написал изрично някъде, няма да го правя, че да не изляза виновен!"
Просто се дразня, не че от това в момента нещо зависи, ей така, ядосвам си се!

Чиби да ти е здрав и весел младежа и да се намести на неговото си мечтано място в училище!

# 419
  • Русе
Чиби, да Ви е жив и здрав Сашо и да се сбъдне желанието му за оставане в училището! bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт