А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 833
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 570
и защо в .pdf да не мога да си ги анилизирам в ексел - това е тъпо

Дайте линк, моля!

# 571
Мечтите за 91 НЕГ РУХНАХА!
SobSobSob

# 572
SobSobSob

Спокойно. В София има още много добри училища.  Peace

# 573
  • София
Може ли линк?

# 574
  • Пловдив

Ами преформатирай ги, какво толкова
отиваш в замзар и готово  Peace

118 х 100 т. по МАТ  Shocked
и нито едно по БЕЛ, някой в СМГ е послъгвал.  Laughing

# 575
SobSobSob

Спокойно. В София има още много добри училища.  Peace
Все още има някакъв лъч надежда,че първо - не се знае колко са момчета,колко са момичета и второ - едните може да са изкарали много по бел и много по-малко по мат и обратното тъй че има една искра надежда но е много малка. Явно 2003 набор са умни...

# 576
# 577
  • София
Линк, моляяяя, моля, моля, моля!

# 578
  • Пловдив
zizzy_bizzy, просто тестовете бяха лесни и нагъчкаха в един интервал по много деца. А съм сигурна, че в долната част на таблицата резилът е същият като през изминалите години.

# 579
Таз статистика за София не виждам с какво ще ни помогне, след като тук добрите училища масово са с квоти. Безобразие!

# 580
Не знам за наборът, но форумските деца са най-умни.  Heart Eyes

# 581
  • София
...и аз по-лесно закръглени точките!!!!! Що не закръглиха и на децата тогава точките!!!! #Cussing out

# 582
  • София
zizzy_bizzy, просто тестовете бяха лесни и нагъчкаха в един интервал по много деца. А съм сигурна, че в долната част на таблицата резилът е същият като през изминалите години.

Тези от МОН са за разтрел. Кому беше нужен този лесен тест по Математика. Сега какво, ще има деца, които са много добри математици, и по някаква причина имат 1-2 т. по-малко от максимума, но ще останат под чертата за СМГ. Просто не виждам как деца с по-малко от 99 т. (хайде да кажем 98т.) ще успеят за СМГ.

За успокоени около 30-на деца в диапазона 100-95 няма да участват в класирането, Но това е безумно малко на фона на общия брой деца в този диапазон.

# 583

Има много сайтове и програми предлагащи конвертиране PDF-> Excel

# 584
Първо - няма как да се прави сравнение ,между миналогодишната статистика и новата, в която има точки, а не оценки. Приравнени към миналогодишната таблица за оценки/точки (което е отправна точка, но може да е грешно) получавам, 3684 деца, изкарали мин. 70 т. по БЕЛ, при 4316 за миналата година (4.929). Така погледнато балът трябва да е по-нисък. Но това е само за БЕЛ и за този регистър....Ъ!

Общи условия

Активация на акаунт