А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 631
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 960
Какво означава жени  БЕЛ+МАТ ? Колко момичета имат точно по 90т. н-р по двата предмета ли ?

# 961
  • Бг-мама
Да им благодарим ? Еми няма пък! Crossing Arms След като толкова дни вече ни държат в напрежение и на всичкото отгоре съм убедена , че имаха файловете готови , но не смееха да ги пуснат. След нагнетилото се напрежение , телефони , медии и шум , явно решиха да я пуснат все пак , че взе да става .... И ще ви кажа защо така мисля. Говорим с РУО Пловдив , дават отговор , че видиш ли момичето което прави тази статистика я нямало и нямало кой да я направи. И може би не повече от минута по късно я качиха в сайта . А кажете ми как го направиха това ?
 И още нещо , как така едновременно ги пуснаха в най- големите градове? Не, не им е наредено !

# 962
ама статистиката е на РУО - София, а не Пловдив

# 963
  • Бг-мама
ама статистиката е на РУО - София, а не Пловдив

е пуснаха и на Пловдив , едновременно с тази на София , Бургас , Варна.

# 964
  • София
Какво означава жени  БЕЛ+МАТ ? Колко момичета имат точно по 90т. н-р по двата предмета ли ?

В комбинираната, ако искаш да видиш колко деца има пред девойче  с резултати 90 и 90, кандидатстващо за езикова, гледаш сбора 180. Такъв имат 15 девойки, няма значение дали имат по единия 92 и по другия 88, сборът е същият, а това е важното за паралелките, в които тежестта на мат и БЕЛ е еднаква.. В края на реда стоят други 224  девойки с по-висок общ сбор. На по-горния вече се вижда натрупването  15+224 =239 момичета имат същия или по-добър сборен резултат от това на  коментираното момиче. Връщаш се на миналогодишната статистика и виждаш 239-тата девойка какъв сбор е имала тогава. Правиш с него бал по стария формат с оценки (с условните две шестици от училище) и се ориентираш с този бал къде е можело да влезе момичето.

Хубавият татко, няма причина да натъртвате неколкократно кой за какво е ревал, мрънкал.. Факт е, че статистиката ще даде ориентир някакъв за къде биха стигнали  резултатите и колко/какви желания да се пишат.

# 965
Съжалявам,
 но по тъпа статистика не бях виждала, като оформяне на справка или таблица....
Няма ли да се пусне приравняването да е ясно съответните точки на колко бал отговаря и това е. Хич не ме интересува колко деца , какви точки по какво имат, жени...мъже..баби...и т.н
Ей българска му работа, но иначе бой за "елитни" училища.....

# 966
  • София

Връщаш се на миналогодишната статистика и виждаш 239-тата девойка какъв сбор е имала тогава. Правиш с него бал по стария формат с оценки (с условните две шестици от училище) и се ориентираш с този бал къде е можело да влезе.

Ето тук имам празна информация  newsm78
Бихте ли ми помогнали къде да намеря миналогодишната статистика по този начин, както я цитираш! Имам я само по училища, балове и пол....

# 967
  • София

Връщаш се на миналогодишната статистика и виждаш 239-тата девойка какъв сбор е имала тогава. Правиш с него бал по стария формат с оценки (с условните две шестици от училище) и се ориентираш с този бал къде е можело да влезе.

Бихте ли ми помогнали къде да намеря миналогодишната статистика по този начин, както я цитираш! Имам я само по училища, балове и пол....

http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2016_mo … AT_statistika.PDF

# 968
Съжалявам,
Няма ли да се пусне приравняването да е ясно съответните точки на колко бал отговаря и това е. Хич не ме интересува колко деца , какви точки по какво имат, жени...мъже..баби...и т.н
Сериозно?  Joy

# 969
  • София
Съжалявам,

hahaha Joy
Ще излезе прав все пак хубавият татко... Все някой е недоволен, какво приравняване очаквате? На бала за 2016, за 2015.... за 2008, на този от годината на баба Ви?

# 970
Съжалявам,

Направо ужас - Какъв бал, к'ви пет лева - няма балове вече, все пак сме 2017-а.

# 971
  • Бг-мама
Сега вече някой вируоз в статистиката , който следи изкъсо елитните училища би могъл да прогнозира евентуално с колко ще се покачат баловете. Мен специално ме интересува Пловдив.

# 972
  • Пловдив
Съжалявам,

Балът се образува по различен начин за различните училища и паралелки. В РУО нямат тези свръхспособности да предвидят какви са интересите на децата. Кой с какъв бал е приет се вижда след класирането.
А това, че ти не можеш да се справиш със статистиката е друг въпрос.

Хубвататко, ами ако не бяхме ревали по телефона, дали щяха да ни дадат това, което желаем.  Peace

# 973
Явно се "готвят" за СМГ с тези 100т.   Rolling Eyes

Едното е в НПМГ и няма намерение да ходи в СМГ, а другото е от  СМГ.
Третото дете не е от София.

Edit: Става въпрос за лауреатите от нац.кръг на олимпиада по математика със 100 т.

# 974
  • София

http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2016_mo … AT_statistika.PDF

Благодаря ти  bouquet bouquet bouquet :bouquet
Моето дете е с 179,75т., т.е. 239 деца приблизително преди нея. Срещу тази цифра горе-долу стои в горната статистика бал 11,01, умножавам го по две и прибавям двете оценки от дипломата по МАТ и БЕЛ! ПРавилно ли съм те разбрала  newsm78 ?

Общи условия

Активация на акаунт