А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 508
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 125
Здравейте. Дъщеря ми е 830 та в общата статистика. Някой има ли представа приблизително колко от децата се записват в частни училища, за да се отвори възможност да се придвижи тя по- напред ?

# 1 126
Искам да попитам какъв ми е шанса да вляза в 164 испанска гимназия с бал 32.500/32.600

Не искам да те обезкуражавам, но не считам, че има такъв.
Хипотетично е възможно да има 32,5 точки. С точки от дипломата 2 x 15 и чертеж на 24та задача, какъвто и да е.... Thinking

# 1 127
Искам да попитам какъв ми е шанса да вляза в 164 испанска гимназия с бал 32.500/32.600

Хипотетично е възможно да има 32,5 точки. С точки от дипломата 2 x 15 и чертеж на 24та задача, какъвто и да е.... Thinking
Ти дали прочете въпроса? И отговора? ooooh!

# 1 128

Ти дали прочете въпроса? И отговора? ooooh!
Да, много добре го прочетох. Стори ми се, че улавям нюанс на хумор в тона на Ganis и затова отговорих, че хипотетично може да има и такъв бал в точки. А шанс за влизане с 32.5 точки няма, да.

# 1 129
Здравейте. Дъщеря ми е 830 та в общата статистика. Някой има ли представа приблизително колко от децата се записват в частни училища, за да се отвори възможност да се придвижи тя по- напред ?

Това не го мислете,колкото се записват в частни училища ,толкова от страната кандидатстват в столицата.
Успех!

# 1 130
  • Sofia
Не знам кои гимназии са ви цел. Принципно моите сметки /преди да излязат резултатите Embarassed, сега вече са други/ бяха, че за 6-те езикови гимнации, двете математически, ТУЕС, НГДЕК, НФСГ и НТБГ и Строителния има по около 1000  места за момичета и момчета. Минималните балове за езиковите гимназии балове /с изключение на немската и СМГ/ са сходни, така че имате абсолютно реален шанс да се класирате на хубаво /*по моите критерии/ място.

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 20:54 от Bona fides

# 1 131
Здравейте! И аз съм нова във форума. Малко инфо за нас: моят набор е момче с общ бал от матурите 115. Така че ние за "елитните" гимназии не се класираме. Досега учи в 18-то в София, но изобщо не иска да остава там, макар че има шанс за арабска, корейска или китайска паралелка. На мен много ми е интересно 134-то СУ (така нареченото еврейско), но почти никъде няма информация за него. Чувам от тук от там разни хубави неща, но те по-скоро са "една жена каза". Ще бъда безкрайно благодарна, ако някой сподели дали знае нещо за това училище. Синът ми малко се дърпа за него, защото "дисциплината там е страшна, бе мамоооуу" - ама мен това ме амбицира още повече Simple Smile

# 1 132
  • София
Не знам кои гимназии са ви цел. Принципно моите сметки /преди да излязат резултатите Embarassed, сега вече са други/ бяха, че за 6-те езикови гимнации, двете математически, ТУЕС, НГДЕК, НФСГ и НТБГ и Строителния има по около 1000  места за момичета и момчета. Минималните балове за езиковите гимназии балове /с изключение на немската и СМГ/ са сходни, така че имате абсолютно реален шанс да се класирате на хубаво /*по моите критерии/ място.

НГДЕК не е в общото класиране.

# 1 133
  • София
Ха, най-после... "бебето" спи, големите прибрани от тренировки и нахранени... и аз с бира (Арианка с лимон) пред монитора!!!
Е, не мога да се похваля с увереността, че дъщерята ще е в първа немска, но 184 позиция не е лоша и надеждата умирала последна...
Пък то се знае, че градусът на питието ще расте до Денят на независимостта.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 134
Ха, най-после... "бебето" спи, големите прибрани от тренировки и нахранени... и аз с бира (Арианка с лимон) пред монитора!!!
Е, не мога да се похваля с увереността, че дъщерята ще е в първа немска, но 184 позиция не е лоша и надеждата умирала последна...
Пък то се знае, че градусът на питието ще расте до Денят на независимостта.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Колко добре те разбирам...не  е истина  bouquet.

# 1 135
  • София
На сайта на МОН са намалили точките на сина ми по физика от 40 на 38,333.  Thinking
Ха! Shocked
И при нас има промяна само че в "обратна" посока.
на олимпиядите по математика и физика са се появили цифри след десетичната запетая но цели числа са непроменени:
23 -> 23,810
93 -> 93,333

# 1 136
  • София
И при нас се върнаха цифрите след десетичната запетая по химия, а с добавката на същите по биология вече превръщането излиза точно до третия знак;

# 1 137
Пък то се знае, че градусът на питието ще расте до Денят на независимостта.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И аз съм с биричката вече! Наздраве!  Дни на алкохолно опиянение! Дано след 27 да е от радост  Grinning

# 1 138
  • Sofia

Да, но дърпа деца от първите хиляда /както и НПМГ и ТУЕС миналата година/, затова се брои. Същото се отнася и до Италианския лицей.

# 1 139
  • София

Да, но дърпа деца от първите хиляда /както и НПМГ и ТУЕС миналата година/, затова се брои. Същото се отнася и до Италианския лицей.

Не е сигурно. Много от децата са с друга насоченост и имат ниски резултати по математика. Синът ми се е разговорил с няколко деца след изпита, докато е чакал да го приберем.

Общи условия

Активация на акаунт