А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 441
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 290
Не не дава да вкараш една и съща паралека 2 пъти.
Имах предвид да подадеш повторно заявление. Нали е демо, трябва да позволява повечко сухи тренировки.  Grinning

# 1 291
  • София
Я някой да пробва тук.

https://demo.priem.mon.bg/login
Информацията е от сайта на РУО - София- регион.

Интерфейсът за ученици е достъпен на адрес: https://demo.priem.mon.bg

учениците могат да влязат и да пробват как се подават желания, но това е ДЕМО и не е реално подаване! Демо системата ще е достъпна до 24 часа на 14.06.2017.

Има някои неща за оправяне (напр. полето за въвеждане на код е с едни странни стрелки, които би трябвало да местят желанията нагоре-надолу, но не работят), но като цяло работи и ще свърши работа Simple Smile

# 1 292
Само за РУО София ли сте пробвали?
Не ми дава възможност да пиша  желанията нито паралелка, нито училище. Само кодове мога да сменям и да добавям редове с желания.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 15:50 от Чиби

# 1 293
  • София
Не ми дава възможност да пиша  желанията нито паралелка, нито училище. Само кодове мога да сменям и да добавям редове с желания.  Rolling Eyes

... е ДЕМО е все пак - не са заредили всички кодове!

# 1 294
  • Варна
Русалка, не случайно написах и "сантименти".  Simple Smile Изкарването на близък до макса резултат от дете ,което в 7ми клас ,че дори и от 6ти е по уроци ,е плод на много труд и тренировки . Който труд обаче по таз наука ще се наложи да продължи ежедневно и в следващите 5 години. А децата хич не обичат да им е трудно ,особено днешните!  Simple Smile Но свят шарен ,изводите никога не бива да са генерални!  Peace

# 1 295

... е ДЕМО е все пак - не са заредили всички кодове!
Вероятно е така. Ще опитваме по-нататък.  Hug

# 1 296
Ще тренираме до 14.06.17 г.  Joy Joy Joy
Дали дава възможност за повторение?

За жалост сега видях, че не може след като веднъж потвърдиш
да променяш желания или да подаваш отново. Излиза за печат Заявление с въведените данни.
Така, че имате право на един опит! bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.  ooooh!

# 1 297
  • Варна
За Варна работи. Натиснете на "избери" и ще се отвори прозорец с възможност за избор на училище и паралелка.

# 1 298
  • София
Ох...едвам се изчитате.  Mr. Green
Аз да попитам, къде мога да видя за кои паралелки или училища се иска медицинско. Това ме изненадА  Whistling Rolling Eyes
И нещо не мога да се ориентирам с кодовете на паралелките по справочника. Има код на училището, а на отделната паралелка?  newsm78

# 1 299
Пак не е доизпипано.
Защо да нямаш право на корекции преде да подадеш окончателно?
Всеки може нещо да сгреши при попълването.
За професионалните гимназии искат медицинско - дори и за тези по банково дело, търговски, по икономика.

# 1 300
  • София
Русалка, не случайно написах и "сантименти".  Simple Smile Изкарването на близък до макса резултат от дете ,което в 7ми клас ,че дори и от 6ти е по уроци ,е плод на много труд и тренировки . Който труд обаче по таз наука ще се наложи да продължи ежедневно и в следващите 5 години. А децата хич не обичат да им е трудно ,особено днешните!  Simple Smile Но свят шарен ,изводите никога не бива да са генерални!  Peace
Именно - дъщеря ни попита: Нали толкова се старах и учих здраво до сега? За награда искам от сега нататък да ми е по-лесно!

Как сега да й обясня, че за положените усилия ще бъде тотално прецакана и за награда ще има удоволствието да се побърка от още в пъти повече учене в елитната среда на такива като нея ошашавени "зубърчета" !?!

# 1 301
  • София
Пак не е доизпипано.
Защо да нямаш право на корекции преде да подадеш окончателно?
Всеки може нещо да сгреши при попълването.
Ама разбира се че има - триеш и почваш от начало! Класика в проектното задание е да се пропуска актуализацията и местенето на записи, че е по-лесно и е по-малко работа.

# 1 302
А за такива училища като СМГ, НЕГ и подобни здравото учене не спира с влизането в тях, а продължава на пълни обороти.
Uprising, ясно, благодаря.  Hug

# 1 303
  • София
В нашият справочник няма кодове на паралелките. Откъде мога да си ги набавя?

# 1 304
  • София
В нашият справочник няма кодове на паралелките. Откъде мога да си ги набавя?

На сайта на РИО София пише, цитирам :"Кодовете за паралелките ще бъдат публикувани на настоящия сайт." - т.е. чакаме ги.

Общи условия

Активация на акаунт