А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 391
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 380
 Добро утро!

Гледам страстите са се поохладили и скоростта на писане е намаляла.  Laughing Влизам само да се похваля, че "похабихме" един висок бал. Един конкурент по-малко за гимназиите.  Wink Хлапето беше супер щастливо, дано и в следващите 5 години е така.

bouquet поздравления за избора! Много хубави моменти в новото училище!

Как ми се иска и ние да можем да отдъхнем, но нашата дата ще е 04.07.2017 г.

# 1 381
# 1 382
  • София
Привет, дали някой запознат знае има ли статистика за София област и къде моэе да се види?

# 1 383
  • Пловдив
Привет, дали някой запознат знае има ли статистика за София област и къде моэе да се види?

на сайта на РИО София регион има статистики по БЕЛ и МАТ, но не виждам обобщена.
и е доста странна, явно от тях никой не е поискал по-нормална статистика  Peace

# 1 384
Адел,  недей така.
Чак тогава ли?
Ще ми се да е по-рано това с отдъхването.
На 04,07. третото класиране ли излизаше?

# 1 385
  • София
Ей, тия в НГДЕК нямат милост към нервите на майките. Днес трябва да излязат резултатите, обаче кога точно не е ясно.  Close

# 1 386
Жълто Цвете, дано по-скоро да ги обявят.
Стискам палци и на вас и на другите деца , които се явяваха там на изпит.

# 1 387
  • София
Когато в план-приема пише интензивно изучаване на езика, това задължително ли означава, че 8клас се учи почти само първия чужд език? И след 8 клас как се учи езика?
  В 8 клас освен езика се учи математика,български и разтоваращите предмети - музика, ИИ,ИТ,физкултура
След 8 клас часовете по основния език се разпределят равномерно в зависимост от предвидените по учебен план часове в рамките на основен предмет и ЗИП.
Тази година учебните планове са малко променени. Например според рамковия учебен план за профилирано образование с интензивно изучаване на чужд език с профил „Математически“, „Софтуерни и хардуерни науки“, „Икономическо развитие“ или „Природни науки“ в 8. клас ще се изучават още информатика и философия.
Това за всички училища ли важи, където се учи интензивно език? Тоест еднакво интензивно ли се учи във всички училища където има интензивно обучение?

# 1 388
...... На 04,07. третото класиране ли излизаше?
Не, тогава излиза второ класиране.

# 1 389
Би трябвало навсякъде са учи еднакво интензивно по 18ч. седмично, следа като е така обявена паралелката.
...... На 04,07. третото класиране ли излизаше?
Не, тогава излиза второ класиране.
Благодаря.
Кой да погледне заради мен графика на дейностите по приема.  Embarassed

# 1 390
  • Пловдив
Би трябвало навсякъде са учи еднакво интензивно по 18ч. седмично, следа като е така обявена паралелката.

точно, за задължителната подготовка
разликата идва от СИП и ЗИП

# 1 391

точно, за задължителната подготовка
разликата идва от СИП и ЗИП

Много правилно уточение.  Peace

# 1 392
Когато в план-приема пише интензивно изучаване на езика, това задължително ли означава, че 8клас се учи почти само първия чужд език? И след 8 клас как се учи езика?
  В 8 клас освен езика се учи математика,български и разтоваращите предмети - музика, ИИ,ИТ,физкултура
След 8 клас часовете по основния език се разпределят равномерно в зависимост от предвидените по учебен план часове в рамките на основен предмет и ЗИП.
Тази година учебните планове са малко променени. Например според рамковия учебен план за профилирано образование с интензивно изучаване на чужд език с профил „Математически“, „Софтуерни и хардуерни науки“, „Икономическо развитие“ или „Природни науки“ в 8. клас ще се изучават още информатика и философия.
Това за всички училища ли важи, където се учи интензивно език? Тоест еднакво интензивно ли се учи във всички училища където има интензивно обучение?

Броят часове по норматив е еднакъв - 18 часа/седм. за Интензивно, и 12 часа/седм. за Разширено.
А доколко ефикасни са самите часове - друг въпрос... Simple Smile

# 1 393

Броят часове по норматив е еднакъв - 18 часа/седм. за Интензивно, и 12 часа/седм. за Разширено.
А доколко ефикасни са самите часове - друг въпрос... Simple Smile

Там вече има куп фактори, които оказват влияние.

# 1 394
Добро утро!
Може ли някой да сподели мнение или информация за III ПМГ Варна? Благодаря

Имам наблюдения, доколкото детето ми учеше в училище в един двор с гимназията.
Дисциплина- никаква. Още от двора без свян се палят цигари, вярно, излиза се навън. На два пъти при водене на детето ми на училище щяха да го изгорят с цигара, дори не се оглеждат.Викове, крясъци, простотии пред входа. Разбира се, вероятно има мотивирани деца , с добро поведение, но общото впечатление е неприятно.

Имам роднинско дете,но завършило преди години. Също споделяше за лоша дисциплина.
Иначе- който е решил да кандидатства медицина, все е влязъл от ІІІ ПМГ.

Общи условия

Активация на акаунт