А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 340
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Не мога да си обясня как в София от 9224 деца няма нито едно със 100 или 99 т. по БЕЛ, а в страната има. Всъщност мога. Критериите са размити и изцяло субективни.
Преподавателите по БЕЛ, показващи работите в София не могат да обяснят нищо. - Колко точки е взел ? - Ами не знам ? Може би колегате е имал впредвид еди какво си ...  - Вие колко бихте взели ? - Не мога да Ви кажа. -  Може ли да оцените Вие работата ?  - Не, а и няма смисъл , защото нищо не може да се промени.
 hahaha Отдавам го на промените в йоносферата и резонанса на мозъка при проверяващите.

А може би преподавателите в София са педантични и не си претупват проверките, а държат всичко да е изрядно.

# 1 456
  • София
2. Предполагам, че ще получим имайл с потвърждение, но не знам дали ще получим електронен документ електронно подписан с "Квалифицирано удостоверение на Квалифициран електронен печат с удостоверено време", както би трябвало да бъде, за да е неотменим документа (това е съответствието на хартията с входящ номер с дата и час). И ако нещо коригират да може да се докаже, че не са ти променили/пропуснали документа.
То  подавайки и на хартиен носител, пак не получаваш такъв документ.

Не ти ли дават входящ номер с дата? Че как ще докажеш, че си го подал !?!

# 1 457
  • sofia
Мирта, Жълто цвете, браво на децата!

# 1 458
  • София
Входящ номер ДА, но не поставен върху копието, така са ми казвали.

# 1 459
  • България, София
Мирта, поздравления за младежа ти  Hug
Дано точките му стигнат за желното училще  Simple Smile

# 1 460
  • I want it all and I want it now.
Дават ти входящ номер с дата.
Записваш и два телефонни номера за всеки случай.
Като единият път ти ги искат в заявлението и втори път в една тетрадка. 

# 1 461
Дами, здравейте!

Моля за помощ - ориентирали сме се към 18-то, 32-ро и 127-мо. Сещате ли се за друго подходящо училище, близо до метро и с езици - английски, испански? Балът ни е нисък, общо 107 т. и две 5 от училище. Гледах няколко пъти таблицата, но май това са.

# 1 462

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 16:03 от 觀察者

# 1 463
  • София
2. Предполагам, че ще получим имайл с потвърждение, но не знам дали ще получим електронен документ електронно подписан с "Квалифицирано удостоверение на Квалифициран електронен печат с удостоверено време", както би трябвало да бъде, за да е неотменим документа (това е съответствието на хартията с входящ номер с дата и час). И ако нещо коригират да може да се докаже, че не са ти променили/пропуснали документа.
То  подавайки и на хартиен носител, пак не получаваш такъв документ.

Не ти ли дават входящ номер с дата? Че как ще докажеш, че си го подал !?!
Е така де! На това еквивалента е това, което описах и ако не го дават в електронен формат на практика все едно не ти дават нищо официално. Може и да е КУ за УсЕП, но трябва да го има.

# 1 464
Мирта, Жълто цвете, браво на децата!

Браво и от мен!

# 1 465
За профилираните гимназии (МГ и езикови имам предвид) нужно ли е медицинско свидетелство при подаването на документи от 16 до 22 юни?

# 1 466
  • София
Преди малко МОН пусна повече информация за подаването на документи.

Заявлението се подава еднократно и ако бъде подадено онлайн, не може да се подаде отново на хартия.

http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=2658

Добре де, ако не може на хартия и електронно, защо има в електронния демо портал опция да си разпечаташ и подпишеш на хартия вече попълнената и приета електронна заявка с входящ номер  - предполагам, за да я внесеш официално, ама нали не можело !?!
А и долу пише, цитирам:
"Приел заявлението: ............................................................................. ............................
                                  (име, фамилия)                                                             (подпис)"

Thinking

# 1 467
  • София
Има резултати в НГДЕК.
5,278 - надявам се да е достатъчно. Laughing
Доколкото успях да преброя е около 30 ти резултат.

Еее, браво!!! Честито!

# 1 468
  • Варна
За Варна и цигарите пред училище. Преди години в голямото междучасие деца бяха пушили марихуана до Първа ЕГ.  Осми или девети клас бяха. На едното дете му стана лошо , викаха бърза помощ. Преместиха  ги в Пета, и след година се върнаха в Първа.

# 1 469
  • Sofia
И ние с резултат от приемния в НГДЕК - 5.389
Той само там иска да учи, та много се надяваме да е приет.

Общи условия

Активация на акаунт