А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 293
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 680
Като не могат да оценят НГДЕК , проблемът е техен.
Дори на другия край на държавата от много години се носи славата за високото ниво на това училище.

# 1 681
  • В морето
Като не могат да оценят НГДЕК , проблемът е техен.
Дори на другия край на държавата от много години се носи славата за високото ниво на това училище.

Да, във Варна е точно така!

# 1 682
  • столицата
Имам следното питане: Как следва да запиша СМГ в заявлението на детето:
СМГ/НЕ/Мат/Информатика и
СМГ/АЕ/Мат/Информатика ли?
Питам, защото следва да се посочват профилиращите предмети, а те съобразно План - приема за СМГ са Мат и Инф. Тогава как да посочим езика? newsm78
То ако някой види на кое място сме посочили училището ще ни се смее за труда, но детето държи да си запишем първоначалните желания, които са с фаталното число 13 на брой Sunglasses

Надявам се утре да дадат бележките на децата, че не ми се разхожда до училището.

# 1 683
  • София
От Демо версията ми излезе така:

СМГ "П. Хилендарски", ГР.СОФИЯ, Математически-АЕ

# 1 684
СМГ/НЕ/Мат/Информатика и
Питам, защото следва да се посочват профилиращите предмети, а те съобразно План - приема за СМГ са Мат и Инф. Тогава как да посочим езика? newsm78
То ако някой види на кое място сме посочили училището ще ни се смее за труда, но детето държи да си запишем първоначалните желания, които са с фаталното число 13 на брой Sunglasses

Надявам се утре да дадат бележките на децата, че не ми се разхожда до училището.
galimar, не бяхте ли фенове на 91НЕГ ?

# 1 685
От Демо версията ми излезе така:

СМГ "П. Хилендарски", ГР.СОФИЯ, Математически-АЕ
+това, като публикуват кодовете, там ще видим и правилното изписване на паралелките.

# 1 686
  • Варна
Здравейте, радвам се за всички деца с добри резултати. За съжаление има и такива като нас, които
по всякакви причини не показаха най-доброто на матурите.
Тъй като бях подготвена за най-добрите гимназии във Варна - Пета, първа, четвърта, МГ, но не и за останалите, много моля, ако може някой да ми помогне с избор между останалите училища с
изучаване на чужд език - трета , руско училище, хуманитарна.Много благодаря!

# 1 687
  • столицата
СМГ/НЕ/Мат/Информатика и

galimar, не бяхте ли фенове на 91НЕГ ?

Първо желание НЕГ Simple Smile 10-то и11-то СМГ. Дори не знам защо ги пиша, но така иска детето. Нека е доволно. А и трябва да уважим 73-то,  2 АЕГ и накрая НПМГ с биология Laughing

# 1 688
  • Варна
Тъй като бях подготвена за най-добрите гимназии във Варна - Пета, първа, четвърта, МГ, но не и за останалите, много моля, ако може някой да ми помогне с избор между останалите училища с

В този ред бих ги подредила и аз. Peace

# 1 689
  • В морето
Здравейте, радвам се за всички деца с добри резултати. За съжаление има и такива като нас, които
по всякакви причини не показаха най-доброто на матурите.
Къде сте учили досега, разбира се ако искате да отговорите.
А относно трета гимназия аз също питах, може да погледнете по-назад във форума, имаше майки включили се от Варна. За хуманитарна гимназия мисля нищо не е коментирано тук.

# 1 690
  • София
Може ли да помоля някоя майка  да пробва да провери отново резултатите на детето си, защото аз не мога.
......
А, разбрах за проблема им, извинявайте.

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 13:25 от aninica

# 1 691
  • София
С такова пренебрежение се отнесоха към избора на сина ми - той много се натъжи. Не спряха да го убеждават, че класическата вече не струва, не е конкуренция, защо се е насочил натам и т.н.
Това по никакъв начин не промени желанието на детето, той се е насочил към НГДЕК още преди две години, при разговори с наши приятели, завършили там. Но му беше обидно отношението на тези хора към избора му.

Ей така ме гледат мен и дъщеря ми за първият й избор  Wink... съжалително... все едно "горкото дете, не е имало други възможности". Истината е, че на нея няма да й стигне бал само за СМГ и немските (даже може би и за 73 ще успее). Тя, обаче от средата на годината иска физика и това е. Много пъти я питах не иска ли да промени избора си. Не! Твърда е. И другия аспект има.. "Абе я кажи кой те натиска за тая физика? Майка ти ли?"  Crazy Crazy Crazy И всичко това гарнирано с ужасно съжаление.  Нейният хартактер, обаче е такъв, че хич не й пука кой какво мисли. Точно обратното.. амбицира я ужасно да учи нещо, което другите незайно защо не предпочитат.
Така че, нека дечицата с непопулярен избор да не се притесняват. Важното е, че са го избрали самите те. Гимназията е в нашия квартал. Дъщеря ми всеки ден минава през двора й за и от училище. Това го пиша в случай, че се притесняват родителите.  Wink

П.С. Пък точно 133-то в сегашния му вид да сравняват с НГДЕК.... направо е нелепо  ooooh!

# 1 692
  • Sofia
Много благодаря на всички, включили се относно НГДЕК!
Разговорът по темата с тези хора наистина беше много грозен и съжалявам, че допуснах да се изявяват с глупостите си пред детето ми за неща, които нито са тяхна работа, нито мнението им има някаква тежест.
Знаех, че са парвенюта и сноби, които непрестанно говорят за цакане на пари и връзки за всичко в живота и се срамувам, че позволих децата ми да чуват подобни неща.
Грозно е, когато само заради изтъкване на несъществуващи „постижения”,  си позволяваш да засегнеш и омаловажиш избора на дете.
Приключвам и се надявам синът ми по-скоро да забрави неоправданата обида.

# 1 693
  • в моя свят на мир и любов
Здравейте,
дъщеря ми е загубила въпросната бележка с кодовете за достъп. Имате ли идея откъде мога да се сдобия отново с тях.

# 1 694
  • София
От училището на детето би трябвало да ви издадат нова.

Общи условия

Активация на акаунт