Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 726
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 1 020
  • югозапад, под "Марков камък"
Светалчо Hug и съболезнования!

# 1 021
  • Ямбол
Светалчо, съболезнования. И на мен ми стана тъжно. Не знам какво да ти кажа, затова просто те прегръщам. Не се затваряй. Бъди с нас.

Аз се ядосвам с дъщеря ми. Не си вдига телефона. Излязла е на пеене, няма лошо да се поразходи след него, но май не си е пила лекарствата. По мои сметки. Миналата седмица сериозно си говорехме заради подобни нейни изпълнения и дори имаше леко наказание. Сега пак се повтаря. Много е разсеяна, много забравя. Затова баща ѝ не я пуска на лагери с вокалната група и пак не прави нищо, че да се промени. Няма оправяне това. Обмислям да ѝ връча един телефон стар, с който само да може да говори и нищо друго.

# 1 022
Лиляна, стягай се. Още колко номера ще ти/ни погаждат. Все не разбрали, забравили, не се сетили..... Ехее!

# 1 023
Светалчо, много съжалявам! Sad Много силно искам да те прегърна. Hug

# 1 024
Светълчо,много тежка загуба. Светъл път на душата и сили и покой на близките. Hug

Лиляна, може да няма батерия детето. На колко години е щерката? Моят син е такъв отплеснат. Out of space е полпжпнието.

# 1 025
  • Sofia
Най-искрени съболезнования и от мен,Светълчо Sad.

# 1 026
  • Ямбол
Има батерия, защото дава свободно. Чухме се преди малко, но от два часа звъня. Репетицията е продължила повече, а те си изключват звука, когато пеят. Обеща да се прибере по най-бързия начин. И да, забравила си е лекарството. Ох, с момчето ми не съм имала такива недоразумения. Напротив, много е отговорен и изпълнителен.

# 1 027
Светълчо, съболезнования!

Няма думи на утеха в такъв момент, но имаш нашата подкрепа!Идвай тук, заседявай се когато ти е тъжно и самотно Hug

# 1 028
Аз пък като чуя от сина ми: Ей сега! Ми е ясно, че трябва да го подканям постоянно.Забравя, много разсеян и отвеян.Иначе ми е душичка.

# 1 029
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря на всички за съчувствието и подкрепата!
 Hug

# 1 030
Моите съболезнования, Светалчо!

# 1 031
Светълчо, и тук- искрени съболезнования, прегръщам те! Както каза Лили, не се затваряй пиши, говори с нас за каквото и да е Hug

Мрачно е на морето, но пак е красиво.

# 1 032
  • София
Светалчо, много съжалявам за загубата ти!

# 1 033
  • Ямбол
Жаки, завиждам за морето.
Ходи ми се и  на мен. Другата седмица ще сме на палатки в една местност. Но нещо нямам ентусиазъм.

# 1 034
Светалчо, съболезнования Hug

Общи условия

Активация на акаунт