Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 750
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 1 170
Чек, самият факт че от няколко снимки се хвана да обсъжда какво има в чинията ми, че чак и рибите позна, ми е достатъчен. Комплексарщината, както и простащината не са пряко свързани с месторождението, мисля че трябва добре да го знаеш.
Другото няма даже да го коментирам!  ooooh!
О майко, снимките с чиниите си сама си ги постнала, не съм държал да знам какво консумираш . Рибата съм я налучкал, не ги познавам добре, нищо че съм морско чадо . Комплексар не съм, просто не харесвам тази показност , но след като сподели колко се лишаваш за една седмица на море, вече не те виня .

# 1 171
Чек, самият факт че от няколко снимки се хвана да обсъжда какво има в чинията ми, че чак и рибите позна, ми е достатъчен. Комплексарщината, както и простащината не са пряко свързани с месторождението, мисля че трябва добре да го знаеш.
Другото няма даже да го коментирам!  ooooh!

Не си го разбрала явно. Другото и аз няма да коментирам.
Как слагате етикети набързо, "комплексарщина и простащина", само защото човекът е разпознал рибата в чинията smile3511. Пфу, Захире, смятах, че си широко скроена. Ми на снимката какво да гледа, нишките на покривката, чиниите или  #Crazy

# 1 172
  • Бургас
Мисля,че не е нужно да се нарушава добрия тон в темата.

# 1 173
  • Mediterraneo
Всъщност, да, какво да се гледа на чинията с храна? Нали храната е акцентът, не е покривката в случая? А и нали затова се пускат снимки на чинии- да се гледа какво има в тях. Аз не схващам драмата нито на единия, нито на другия  Rolling Eyes

# 1 174
Досега никой не го е нарушил и мисля е най-добре никой да не се изявява доброволно като рефер.

Искате ли да ви кажа много сполучлива рецепта за пресни картофи с морска сол на фурна, че не си падам по тиквички?

# 1 175
Досега никой не го е нарушил и мисля е най-добре никой да не се изявява доброволно като рефер.
Е как, тя директно си го нарече комплексар и простак, няма такава простотия #Crazy, без да познава човека #Crazy Трябва да се извини Mr. Green

# 1 176
  • Ямбол
И аз не разбрах драмата. Но момъкът влиза твърде нервно с който и да е пост и каквото и да беше казал, ми се струва, че ефектът щеше да е същият.

Аз днес успях малко да си почина и от утре започва въртележката пак.

В последно време леко ме дразнят едни хора, твърде започнаха да ми влизат в личното пространство и да се месят в някои наши лични отношения. Допускала съм само шеги, обаче в последно време ме дразнят. Ще трябва да опъвам дистанцията пак.

# 1 177
Никакво намерение нямам да се извинявам. Показала съм каквото съм преценила на хора, с които ми е приятно да комуникирам. Тук всеки споделя каквото му е на сърце и не виждам защо трябва някой да се хваща за моята чиния. И ако господинът беше от хората, които ме познават малко по-добре, щеше да му е ясно, че не се лишавам, за да ида на море. Ходя по няколко пъти годишно, не съм имала късмета да се родя на море, а обожавам морето.
Пътувам винаги когато мога. Но да ме нарича иронично "богаташка" заради риба и скариди..ай моля ви се. Живота не е 1-2 снимки. Това е втория път в този форум, в който ми се случва нещо такова и ... Naughty Просто хора всякакви.

# 1 178
Искате ли да ви кажа много сполучлива рецепта за пресни картофи с морска сол на фурна, че не си падам по тиквички?
Аз искам, че си купихме вчера повечко картофи  Wink

# 1 179
  • Пазете Гор
Съжалявам за загубата ти, Све4! Близките предстоящи дни са такива, че каквото и да ти кажем - ще достига при теб приглушено, като през възглавница. Колкото и да е тежко - животът продължава, просто това е. Не бива да страдаш, че оставаш сама - той винаги ще е с теб, и ще продължи да ти помага, по един или друг начин. Хората не сме като мъката, на която ѝ се случва да изчезне - ние оставяме своите следи, знаци, обич и приятели по грешната земя. Вие винаги ще сте заедно, това е положението, просто отсега по малко по-различен начин. Ако смяташ, че с нещо мога да съм полезен - знаеш как да се свържеш с мен.

През светлите месеци по правило бачкам по 16 часа на денонощие, и въпреки това ги обичам. Мога да съзерцавам часовете, в които бавно гасне деня и да се опитвам да изброя оттенъците на облаците. За да се съсредоточа по-добре, си сипвам по нещо и те така.

Ако даде Бог - по-хубаво от ранната лятна почивка няма, дори и само заради дългите дни. Аз съм смотан по рождение, и на почивка ценя много повече дневния, нежели нощния живот. И водата е по тънка, и въздухът по-свеж, и комарите по-плахи. Пък и остава време за още една почивка в следващите месеци.

Засега обаче това лято няма да почивам. Захапал съм мундщука на юздата, наместил съм врата си в хамута и съм наясно - това лято ще се тегли.

# 1 180
Здравейте.От много време ви чета,но до сега не съм писала.Тук сякаш всички се познавате от много време и новите са някакви натрапници,които ви се месят в разговорите.Това,което ме накара да пиша е на първо място да изкажа моите най-искрени съболезнования на Светалчо.Бъди силна и пиши,споделяй с нас.Надявам се да ме приемете във вашата група.От София съм,имам тринайсет годишна дъщеря и това,което споделяте за пуберите ми е до болка познато.

# 1 181
Ами режеш картофите на едро както са с кората, ръсиш с едра морска сол и някаква мазнина, печеш в силна фурна около 30 минути с 2-3 междинни разбъркване и като е готово, добавяш нарязан копър. Едрата морска сол придава съвсем друго звучене на печените картофи и меса.

Ivana, не е затворена група и няма нужда от представяне и приемане. Simple Smile

Куркума, много ми е драго да те видя.

# 1 182
Куркума, балсам за душата си!

Картофи на фурна така много обичам.

Днес правихме ориз по индийска рецепта,  голяма вкусотия стана.
И един немски сладкиш с вишни, разкош.

# 1 183
Благодаря, Чек bouquet Не съм ползвала морска сол, все си мисля, че ще пресоля  Crazy

ivana04, значи и вие сте във въртележката с матурите, кандидатстването и т.н.  Simple Smile

Куркума, прав си за ранната лятна почивка. Миналата година рано отидохме на море за 3 дни, страхотно беше. Спокойно, разкошно, а август месец ни се падна дъжд и то на южното Черноморие, където почти винаги сме имали страхотно време.

# 1 184
  • Пазете Гор
Младите картофи (похабил съм сума мегабайти в зеленчуковата тема да откроявам разликите между пресни, ранни и млади картофи. Има такава) запазват към момента на готвене една крехка обвивка, която е грехота да се отстранява. Тъкмо тая ципа си говори с копъра точно като онова момче с морето, ако си спомняте стиховете на НЙ, е, отпреди да стане по старчески досаден.

И поетите остаряват, мамка му.

И досега трудно се дореждах до семейния киндъл, а отскоро четящите го се увеличихме, та допира до него се случва след дълги и сложни преговори. Аз съм общо взето консервативен, но смятам, че тая машинка е невероятно удобство. Позволява да си нося библиотеката в задния джоб. Пести ми място и  - поне докато в бг и ру.нета има безплатни книги - значителни разходи. Обичам и аудио-книгите, макар че при тях е важно да намериш този четец, който поднася съдържанието по начина, по който го чувстваш. Но пък е незаменимо: боднеш си чифт слушалки,  бачкаш си нещо с ръцете или просто гледаш как описва спирали някой ястреб, и слушаш там каквото ти е на душата. Достъпно е от телефона, пък и щади очите.

Удоволствието е взаимно, Чек, Сесили.

Общи условия

Активация на акаунт