Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 760
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 285
Съвсем съзнателно отказахме да играем в седмокласния цирк. Изключително съм доволна от решението ни. Не знам кому е нужно всичко това. Освен на фармацевтите и продавачите на алкохол, които помагат на пренавитите майки да разпуснат Smiley

Бяхме на страхотен концерт тази вечер. Изпълнители, обстановка - всичко шест. Публика - абсолютни аборигени. Искам да екранират всички зали, да няма никакъв обхват за телефония и интернет вътре. Също така да се въведе строг фейсконтрол и преджобване за плюскане и пиене. Егати простотията, думи нямам просто.

# 286
Яденето по време на мероприятие ме влудява, дори и в автобуса недоумявах, как им е приятно да се качат с пица или пълни чаши с капучино/кафе в пълен автобус, но явно на някой хора не им стига времето  Peace

# 287
И за бомби Mr. Green Днес, семейно взехме решение да спрем всякви инициативи и посещения на такива места. Такива концерти и мероприятия могат да бъдат обект на атентати ooooh! ooooh!

# 288
  • София
Гимназията може да не е определяща сама по себе си, но да речем, че има голямо значение, наред с няколко други неща. Дайте да не казваме на черното бяло Wink Сега, друг въпрос е дали наистина "елитните" гимназии дават средата, която търся за детето си, но това няма как да го знам, преди да е влязъл. Знам със сигурност, че няма да я намери в кварталното, това ми е достатъчно като мотивация, на него - също.
Днес са се опитали да му крадат колелото Sad Вързано пред входа на училището, наред с много други. Охраната явно си е седял в стаичката и нищо не е видял. Гадът не е успял да отключи нито едно колело и им надупчил гумите на всички Sad На моят му счупил и поставката за бутилка. Детето беше много разстроено, плака...мъчно ми стана, сърце не ми да даде му обясня колко леко се е разминал първия му сблъсък с криминалните прояви Confused Дано да му е последният!
Коте, имах сходни преживявания, когато купих заек от Лидл наскоро, даже писах тук LaughingКато го отворих и видях, че е с глава, зле ми стана, отяде ми се, голяма мъка беше готвенето ooooh!

# 289
Аз заек не ям точно поради тази причина. Не съм кусвала даже.
Направихме си страхотна разходка с колела и колички. Спирката ни беше на капаните и пийнах една мастика с чируз. Чудеса. Върнах колелото де и не ме спряха.
Джена, да честитим ли или да изчакаме?
Селесте, няма как да знаеш децата, не ги водя в парка. Не обичам тарапана.

# 290
Пишете откровени глупости. Че кой ще купи заек без глава  #Crazy Котаракът на Янтра, добре ли ще се събере в тавата, с лук, морков и картоф #Crazy Тъкмо охранен. Като се поизкисне, даже няма и да познаете какво ядете #Crazy

# 291
Не ми пречи главата на заека, но от няколко години не ми харесва вкусът на месото и не го ям. Няма много общо с този от преди.

Промених цялостната концепция за пътуването. 
Сега може ли някой да сподели за 1ден в Милано какво задължително трябва и мога да видя.  Simple Smile

# 292
Честитката на Джена, аз умишлено изчаквам  Laughing
Зайчето мъжът ми го обработи, та ми спести срещата очи в очи, но това не попречи въобще на моите фантазии. Аз даже с тях не съм ги и споделяла, просто си седя и си мисля, а даже и за Алф се сещам, той нали все се заканваше на котката. Абе глупости са ми в главата, казвам ви hahaha

Ауууу, Сандоо, баш за същото си мисля. Недей моля те, че втория ще трябва да го харизвам на някой Sick

Белинда, това си е вандализъм. Ама и охраната къде е дремал. Може и да е видял и да се е покрил, че като ги знам какви са дядовци, едва ли биха се саморазправяли с вандалите. То да е едно колело да не види, ама няколко, па и чупене си отнема време най-малкото. Милото дете, те още въобще не подозират, че има опасни, лоши и невъзпитани хора.

# 293
Когато бях дете, мисля, че майка понякога готвеше заек, но не си спомням вкуса му, и за това не съм готвила, независимо, че ММ като види в Лидл да се продават все иска да купуваме. Почти се бях прежалила, но когато бяхме в Малта той си поръча в един ресторант, аз опитах от неговото ястие и си казах - "твърдо не". А на него му беше вкусно, каза че малтийските зайци били по-различни на вкус /той български заек не е ял, само чужбински, предимно английски/ Дали е така, не знам.newsm78

# 294
Белинда, ако още не са ти пратили, довечера ще ти ги метна.
Захир, учудващо ми е, че от темата ти е направило впечатление само, че едно момиче е забременяло и иска да се омъжи.
Аз съм много доволна, че пропуснах седмокласните драми.

# 295
Заек не хапвам, мирише ми на мишка. Мъжът ми от един лов беше домъкнал цели 11 заека. Нашите бяха тук и успяха да изядат 2, другите ги подарих. Оказа се, че и дивеч не обичаме, та вече нищо не носи от лова. Но пък колко сандвича успявам да им спретна.
И аз не ходя на мероприятия с много хора, поради съобръжения за сигурност. Днес си мислех на кого да съм бясна -на ислямистите ли, на медиите ли или на себе си.
Тук масово си хапват по време на концерти, опера....и подобни. Как да обясня на детето, че не е правилно.

Калин е имал голяма драма в Истанбул. Рев, искал да е на летището, не в мол (ама верно, те с тези магазини на МОЛ го докарват Laughing)

# 296
Добро утро!

Даунче, как бе жена....разбира се, че не ми е направило само това впечатление. Но аз донякаде съм расист, по-скоро безкрайно предубедена към определени народности. Не бих тръгнала да анатемосвам и да ръся злоба, както там, но имам много наум. И както написах, имам личен досег с тях чрез много близък човек, та наглостта им ми е позната. Дълга тема..

Аз заек не ям. Не съм опитвала, нищо че баба ми по едно време гледаше и имахме много заешко месо. Няма да ви пиша как се коли заек, брутално е. Мисля, че който със собствени ръце може да го направи, той трябва да яде. Аз не мога!
Години наред не ядях месо, започнах от необходимост. Не съм фен на месото, даже никак. Винаги съм недоумявала как хората имат котенце, кученце...радват им се, гушкат ги, обичат ги, а другите животинчета- в тавата.

Днес съм на маникюр и педикюр, събирам вечерта багажа и петък сутрин живот и здраве тръгваме на моренце!

# 297
Аз не съм яла заек и не мисля да ям. Внушение може би. Само съм слушала как като ги колят "плачели".
Никога не сме имали домашни, пък и ловджия си нямаме.
Веднъж едни приятели ни помолиха да отидем до родителите на единия в едно доста далечно село. Пътувахме през нощта и по пътя убихме един заек. Дадоха го на домакинята и тя решила да го сготви. Седнахме да обядваме и аз не ям. Жената се засуети, друго няма, много  кофти се получи. Както и да е. Това беше преди много,много години.
 Захир, дано си изкарате една прекрасна почивка!

# 298
  • София
Ужасно, Белинда, много грозна случка му се е случила на детето, хем пак е бил малкия дявол. Тая охрана в училище отдавна съм я анатемосала и аз, единствено пазят родител на не влезе в училището,а какво става на двора... дреме им.

Бърдс, какво имаш предвид, че сте се предпазили от истерията? Предполагам, че имаш читаво и ученолюбиво дете  Hug Моето без бутане, ръчкане и контрол, кой знае къде щеше да кацне.
И още нещо на някой исках да напиша, ама кафето само наполовина съм изпила  Laughing

# 299
Добро утро!

Заешко обожавам! Понякога единия ни дядо ни снабдява с диви, а свекърите гледат и ми пращат в буркан. Нямам скрупули относно яденето на месо, обичам, предпочитам да е домашно отгледано. С разфасоването имам, но не защото ме е жал, ами просто не мога. Веднъж се борих с едно пиле, много беше комично  Mr. Green От тогава купувам на части, а когато ми пращат свекървата ми го гласи на порции.

Друго забравих какво ще пиша, голяма въртележка ме върти....

Общи условия

Активация на акаунт