Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 759
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 270
Ми ние заради тия градушки по спешност покривахме с противоградна мрежа доматите, дано не падат, че ще замине всичко.
Вече варя, много ме е яд, че нямам вино, карам само на сирена и шпек. Чакам да кипнат, за да вдигна температурата, сега нека стартираме бавно...

# 271
  • някъде ... тук ...
Сесил, чувала съм, че от Русе има автобусчета като маршрутки до летището в Букурещ.

# 272
Сесили, от Русе пътуват маршрутки и таксита. Върти ми се нещо 30 лв, ама може и да бъркам.
Утре мога да проверя, ако не е късно  Peace

# 273
  • София
Седми клас и на нас ни диша във врата. Аз съм от хората, които вярват, че добрата гимназия може да промени живота ти. Така че ще натискам до последно, тия щуротии, че няма смисъл от напъване и детето само ще се справи, не на мене. Знам си мърдата Laughing Идеална съм за седмокласната тема bowuu

Момичета, мисля довечера като го приспя да си поразуча киндълчето и да си заредя книжки за морето. Ще ми пратите ли нещо интересно и лежерно, като за почивка? Например тази за мамешкия форум☺ Който му се занимава , да ми пише на лични, ще дам мейл. Благодаря!

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 20:38 от belinda

# 274
Гледам "Черешката на тортата" и лигите ми текат, чакам тиквичките с нетърпение! Орлин Горанов е униклен мъж!!!  Heart Eyes Прекрасен изглежда. Обичам хора с отношение към храната. С финес, с класа (ох, моя ако прочете какво пиша, ще е  Joy)

# 275
И аз го гледам, абсолютен бохем, личи си как с лекота и желание го прави. Утре сме на ребра  Mr. Green, ракия си имаме, аз ще замразя чашите Wink

# 276
 Hug
Захир,отношението към храната показва и отношението към живота.Поне за мен.Аз набивам пълнена чушка със сирене(сурова).Отскачам до хладилника за кюфтенца и сладолед.ЛМ вика,че ще му откачи вратата,щот нямало смисъл от нея.

# 277
Тихия кът до Елена е ок, постоянно има оферти за него.

Търси се транспорт до Букурещ.  Съвети? Без личен автомобил, защото от там се продължава пътуването.

От Русе до Букурещ има таксита, договаряш се за цената с шофьора ( ако те интересува мислш, че имам тел на едно от момчетата).

# 278
  • Бургас
Ребърцата ги мисля още от вчерашната реклама за днешния епизод, ама първо имам една торба тиквички за консумиране, та мръвката ще почака.

Сесил, за Букурещ вече са ти казали. А за Тихия кът, точно защото постоянно му пускат оферти, ме съмнява, а съм сигурна, че някой го хвали преди време.

Миналогодишното ми сладко така си седи, та тази година ще набиваме здраво пресен плод.
Подготвила съм по една купа ягоди и череши, кърмачето почти е заспало, та се оттеглям с книжка.
Лека вечер!

# 279
Ние си купихме диня преди малко, дано е хубава, че много ми се ядеше Heart Eyes

# 280
Тихия кът до Елена е ок, постоянно има оферти за него.

Търси се транспорт до Букурещ.  Съвети? Без личен автомобил, защото от там се продължава пътуването.

От Русе до Букурещ има таксита, договаряш се за цената с шофьора ( ако те интересува мислш, че имам тел на едно от момчетата).
И аз имам сигурен транспортер, ако опрете до мен свиркайте.

# 281
  • Euskal Herria
Добре, че отдавна минахме и седмокласните терзания, и кандидат-студентските изпити. И като че ли тогава не беше чак такава истерия.
Кой си пожела реклами за хотели? Ето ви една:
http://moanasurfhostel.com/

Е, малко е далечко, но...  Laughing.

# 282
  • София
Черно коте, много добре те разбирам, аз имах подобно преживяване, след което спрях да готвя заешко.

Важна си е гимназията, спор няма. Не толкова заради образованието, колкото заради средата. Макар че ако детето е кадърно, навсякъде ще вирее; а и понякога не знаеш къде ще му е късмета. Но си е тежък седми клас, добре че имам още доста време до номер две.

# 283
Ох, и аз така си мислех за гимназията и даже все още съм убедена, но на наши познати и двете деца бяха в една от елитните гимназии - едното на върха, в чужбина даже замина и там се реализира добре детето, другото в чужбина, ама в комуна... разликата им е един випуск разлика, та не само гимназия, ами и въпрос на среда, на късмет, на каквото ще да е, но явно не е само единия престиж достатъчен.
Старая се да не влизам в седмокласни теми, да не чета нищо по въпроса, предпочитам да съм "неинформирана", да си вървя по списъка с датите, да правя каквото трябва и да се моля на късмет за детето ми.

Бърди, преди години на мъжа ми баща му ни даваше току по някой заек и задължително с глава. Аз един път му казвам - моля ти се, тези глави не ми ги слагай, че като отворя и всякакво желание за готвене ми се изпарява. Той ми каза - ако си купуваш от магазина добре, но ако някой ти дава заек, задължително да е с глава, няма ли, по-добре не го готви. Та това съм запомнила от него. Аз и не готвя често зайци, ама исках да променя, пък онзи ден се изсилих и два купих, та ще се мъча с още един. Аз ще го наготвя де, няма да ям, но повече няма и да купя Mr. Green

# 284
Селесте, аз хвалих Тихият кът.Обзавеждането не е кой знае какво, но зеленината, чистя въздух и хубавата храна ни връщат пак там.
Коте, и аз мисля, че само едната гимназия не е определяща.И аз на късмет разчитам.
Бърди,  Hug и аз имам доста време до училищните неволи с номер 2.

Общи условия

Активация на акаунт